Vasul prosperitatii, simbolul bogatiei, succesului si prosperitatii

Vasul prosperitatii, simbolul bogatiei, succesului si prosperitatii                 Vasul prosperitatii, simbolul bogatiei, succesului si prosperitatii

Vasul prosperitatii, simbolul bogatie, succesului si prosperitatii

In trecutul Chinei, astfel de vase erau intalnite numai in casele celor aflati la putere, la curtea imparatului, dar in timpuri moderne, avem cu totii acces la cunoasterea feng shui si ne putem imbunatati calitatea vietii cu ajutorul acestui remediu puternic.

In Asia, vasele prosperitatii si abundentei sunt in locuinte, in birouri si magazine, in cabinete. In magazine, aceste vase sunt asezate langa casele de marcat, ele ajutand la atragerea clientilor, la incasari sporite si la protectie impotriva ghinioanelor.

Vasul Prosperitatii are scopul de a creste veniturile familiei si afacerea, a castiga avantaje pe plan profesional si financiar.

Vasul prosperitatii si abundentei atrage bogatie si putere, va fi pentru tine ca un magnet pentru bogatie. Trebuie sa constientizezi ce anume reprezinta bogatia pentru tine, pentru a pune in vas obiecte care simbolizeaza exact ce-ti doresti. Aceste vase sunt folosite cu succes de oamenii de afaceri si au devenit foarte populare in toata lumea.

Vasul prosperitatii si abundentei iti va aduce mai multi bani, te va ajuta sa atragi oameni care te vor ajuta si vei atrage oportunitati nebanuite in viata ta. Vasul nu este un obiect magic, dar implineste dorintele stapanului. Acesta este rostul, misiunea sau menirea vasului.

Ce trebuie sa faci inainte de a te apuca sa creezi Vasul prosperitatii, simbolul bogatiei, succesului si prosperitatii

 • Intai de toate trebuie sa-ti procuri toate remediile pe care trebuie sa le pui in vas si apoi sa treci la crearea lui
 • Trebuie sa alegi o zi benefica, o ora benefica pentru tine cel care faci acest vas.
 • Trebuie sa cureti energetic camera in care vei sta cand creezi vasul.
 • Trebuie sa cureti energetic vasul respectiv cu un betisor de santal, cu tamaie, cu clopotei tibetani, cu bolul tibetan.
 • Atunci cand faci vasul bogatiei ar fi bine sa pui mantra lui Lord Dzambala – zeul bogatiei si sa o spui si tu in timp ce purifici vasul.
 • Mantra lui Lord Dzambala va trebui scrisa de tine, de mana si introdusa in vasul abundentei.

De ce ai nevoie ca sa faci Vasul prosperitatii, simbolul bogatiei, succesului si prosperitatii

 1. Un vas, cu capac care sa aibe forma de anfora. Sa fie din portelan sau ceramica. Culorile vasului pot fi rosu cu simboluri de putere si prosperitate auri,  vase aurii cu simboluri rosii sau vase albe cu simboluri albastre.
 2. O mana de Pamanat fertil luat din grădina unei persoane bogate (trebuie sa ceri permisiunea), a unei persoane care ii merge bine in afaceri, mai bogata decat tine. Pamantul trebuie sa ti-l dea cu draga inima, fara sa-i oferi ceva in schimb. Deci, nu trebuie furat din curtea persoanei respective. Pamantul care se va pune pe fundul vasului, va ocupa cam un deget pe fundul vasului. Pamantul trebuie sa fie bine uscat, nu trebuie sa fie umed.
 3. Cinci tipuri de alimente uscate – semintele cam o lingura din fiecare (de exemplu: grâu, secara, ovaz, orz, porumb sau malai, seminte de susan, fasole, ovaz, hrisca etc.). Nivelul celor 5 tipuri de seminte sa fie de doua – trei degete pe fundul vasului peste pamant.
 4. Sparturi de cristale: – un saculet de sodalit, ametist, citrinul, un amestec de cristale, cuartul roz,.
 5. 8 barcute feng shui/ pepite/ ingot-uri.
 6. 8 lingouri de aur. 
 7. Lingoul cu zeul bogatiei Tai Chi, lingou care se aseaza in picioare, vertical cu fata catre o directie foarte buna pentru tine care faci vasul sau a unu membru din familie care castiga cei mai multi bani. Nu trebuie sa fie asezat cu fata catre geam sau catre usa de la intrare , sa nu fie wc-ul in fata lui. Faci un semn pe vas unde ii vei pune pe cei 2 zei ai bogatiei (acesta si urmatorul) si aceea va deveni fata vasului. Vasul il vei aseza cu “fata” catre o pozitie benefica din casa sau o pozitie benefica tie.
 8. Lingou cu zeul bogatiei, Buddha al bogatiei cu sacul de bani se aseaza si acesta in picioare alaturi de Tai Chi.
 9. Pui monezile i-ching 6-8 buc. se aseaza de jur imprejurul lorzilor bogatiei, cu cele 4 simboluri de pe fata monedei in sus.
 10. Un sirag de 9 monezi imparatesti. 
 11. Cele 3 monezi legate cu snur rosu.
 12. “Bijuteriile” sunt 5 cristale colorate in: galben, rosu, albastru, verde si transparent. Odata cu punerea acestor cristale poti pune bilete cu mantre: pentru bogatie, prosperitate, protectie, iubire, sanatate.
 13. Ru Yui auriu in miniatura este un simbol de putere si autoritate.
 14. Wu lou auriu in miniatura, simbol de sanatate .
 15. 3 Lingouri cu imaginea lui Fuk Luk Sau; se aseaza cele 3 lingouri in forma de triunghi, culcate.
 16. O moneda de incuiere a banilor.
 17. Un nodul mistic tibetan.
 18. 5 Sferele de cristal in cele 5 culor: alb, rosu, galben, albastru, verde.
 19. O bancnota de o unitate, cel mai bine ar fi sa fie de 100 de lei/ 100 euro/ 100 dolari de la un om prosper care a facut avere legal. Ceri cadou aceasta bacnota. Nu dai nimic la schimb.
 20. 9 Tipuri de bani, din 9 tari, care pot fi monezi si/sau bacnote obtinute de tine, le-ai cumparat de la banca. Poti folosi moneda de 1 euro din toate tariele UE care are pe spate tara unde a fost batuta moneda respectiva si neaparat sa puneti si o bacnota romaneasca.
 21. Pui capacul vasului.
 22. Incepi sa pui baticele/ bucati de material colorate pe deasupra capacului in urmatoarea ordine: primul este de culoare albastru care reprezinta apa, apoi pui pe cel verde care reprezinta  lemn, urmatorul se pune rosu care reprezinta focul, urmatorul este galben care reprezinta pamantul si ultimul este cel alb care reprezinta metalul.
 23. Ai nevoie de 5 snururi cu care vei lega baticele in cele 5 culori: rosu, verde, albastru, galben, alb, si vei lega baticele cu aceste snururi facand nod.

Totul se pune in vas in ordinea de mai sus. Daca simti sa pui alte remedii in vasul tau poti sa o faci.

In primul rand, concentreaza-ti gandurile pentru a atrage bogatia. Tine-ti mainile pe vasul gol si incarca-l cu energia ta pozitiva, cu dorintele tale si cu tot ce este necesar pentru a atrage prosperitatea, abundenta, bogatia.

Vasul odata facut NU SE VA MAI DESCHIDE NICIODATA, se va lasa mostenire copiilor, nepotilor etc. Daca vasul s-a spart sau s-a ciobit el va trebui aruncat cu tot ce este in el. Si trebuie refacut altul de la zero cu remedii noi.

Poti avea oricate vase ale abundentei doresti. Pui vasul intr-o pozitie favorabila din numarul tau KUA.

Vasul nu trebuie sezat pe podea, in baie,  in bucatarie sau camara. Se pune intr-un sertar, intr-un loc ferit de ochii vizitatorilor, sa nu existe riscul sa fie spart. Daca este facut pentru firma se tine la sediul firmei, langa casa de marcat, in seif.

Vasul prosperitatii simbolul bogatiei succesului si prosperitatii te va ajuta sa ai o viata implinita sau o afacere plina de succes. Acest vas iti va creste veniturile, itii va da bucuria de a trai si te va proteja impotriva furturilor, pierderilor si ghinioanelor.

Vasul Prosperitatii si Abundentei este prietenul de dorit in casa si pentru afacerea ta sau poate fi un cadou pentru un om drag tie.

1/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!