Utilizarile magice ale busuiocului

Utilizarile magice ale busuiocului

Utilizarile-magice-ale-busuiocului dateaza din vechi timpuri. Regii erau unsi cu ulei de busuioc  din cele mai vechi timpuri pentru a fi protejati.

Busuiocul pentru greci era regele plantelor si un ingredient din uleiul folosit pentru ungerea suveranilor. Busuiocul era imprastiat pe podele pentru a curata aerul si pentru a proteja casa de vrajitorie. Zeite asociate busuiocului sunt: Ezulie, Lakshmi, Krishna, Vishnu.

Printre utilizarile-magice-ale-busuiocului se numara:

Busuiocul – este folosit in dezvoltarea abilitatilor extrasenzoriale, mai ales clarvederea. Mai este folosit pentru protectie parapsihologica. Stimulator si inviorator, busuiocul aduce claritate pentru luarea deciziilor si in determinarea scopului in viata. Busuiocul stimuleaza curajul pentru aparare si pentru obtinerea succesului. In plus, el induce un sentiment de fericire, incredere si forta.

Busuiocul promoveaza relatii sanatoase, alinand problemele intre iubiti, mai ales acolo unde este vorba despre fidelitate, folositi-l pentru a atrage iubirea, dar si pentru desfacerea farmecelor si alungarea negativitatii. Busuiocul este folosit si in onorarea si comemorarea mortilor si alinarea supararii. Folosirea sa in magia cu Ingeri, in magia de aparare si in magia elementelor este sustinuta si de asocierea sa cu energia dragonului.

Busuiocul este o planta a casei, protejand-o impotriva entitatilor rele, atragand binecuvantari, confort, noroc, pace si prosperitate. Aceasta planta este asociata si cu increderea, concentrarea si vindecarea. Pentru cupluri, busuiocul ajuta la problemele sexuale, la manifestarea dorintelor, fertilitate si cresterea vitalitatii. Alte asocieri magice sunt echilibrul, frumusetea, schimbari, prietenie, crestere, bani, si purificare.

Uleiurile esentiale le poti comanda AICI sau dand click pe numele uleiului esential.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!