Uleiul esential de trandafir conecteaza la Maica Domnului

Uleiul esential de trandafir conecteaza la Maica Domnului

Uleiul esential de trandafir – Maica Domnului

Pasiunea oamenilor pentru trandafiri este cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Egiptenii, chinezii, asirienii si babilonienii cunosteau si foloseau trandafirii pentru proprietatile lor terapeutice. Stiati ca sunt necesare 4 tone de petale de trandafiri, culese manual, pentru a se obtine 1 litru de ulei esential.

Trandafirul are ca si proprietati energetice atrage iubirea, intareste pasiunea si iubirea romantica, intareste motivatia, frumusete, incredere in sine, confort si multumire de sine si nu in ultimul rand favorizeaza vindecarea.

Arhangheli asociati uleiului esential de trandafir

Uleiul esential de trandafir conecteaza la energia Maicii Domnului, la Arh. Haniel, Jofiel, Uriel, avand o vibratie foarte mare.

Chakrele asociate uleiului esential de trandafir

Uleiul esential de trandafir are asociate chakrele superioare: chakra plesului solar, chakra inimii, chakra celui de-al treilea ochi, chakra coroanei.

Proprietatile energetice ale uleiului esential de trandafir

Uleiul esential de trandafir purifica, te ajuta sa te eliberezi de legaturile din trecut, sa-ti gasesti linistea interioara, iti calmeaza mintea pentru a putea sa te focusezi pe sarcinile pe care le ai de indeplinit, te ajuta sa iti exprimi bucuria, usureaza starile de tristete, furie, durere, are un efect puternic antidepresiv, antianxios, afrodiziac, creaza o atmosfera calda, blanda, creste libidoul, calmeaza si sustine centrul emotional al inimii, dand o senzatie de fericire si o stare generala de bine, etc.

Efectele vindecatoare si purificatoare ale uleiului esential de trandafir

Inlatura energiile stagnante, deci este foarte bine sa il folositi la purificarea casei, biroului, spatiilor de orice fel. Putem sa-l amestecam si cu ulei essential de tamaie si smirna.

Este un ulei protector datorita vibratiei foarte mari pe care o are, impiedica patrunderea oricaror energii cu vibratie joasa si a spiritelor pamantene.

Uleiul esential de trandafir te ajuta sa treci mai usor peste pierderea unei personae dragi prin plecarea ei din aceasta lume.

Intareste increderea launtrica si te ajuta sa-ti  accepti frumusetea, te indruma sa te accepti deplin, ceea ce duce la cresterea stimei de sine. Iti da incredere in fortele propria.

Trandafirul este o expresie a iubirii si pasiunii, fiind un dar de iubire traditional. Energia vindecatoare a uleiului esential de trandafir topeste fara efort blocajele din inima ta, ura, neiertarea, resentimentele, regretele, respingerile, etc. Aplicat direct pe chakra inimii iti creste vibratia foarte mult si astfel poti trece mai usor peste suparari, poti iesi din depresie, te poti vindeca, poti sa-ti deschizi chakra inimii si astfel sa poti primi si darui iubire.

Boala este o acumulare de energie negativa de vibratie joasa nebenefica, aplicand direct ulei esential de trandafir energia negativa din organul bolnav  sau locul dureros va pleca si astfel corpul va incepe sa se insanatoseasca singur.

Cancerul are la baza lipsa iubirii – neiubirea de sine sau de altii. Lipsa iubirii si aparitia uri, duce la inbolnavirea inimii, la imbolnavirea sanilor si mai tarziu la aparitia cancerului.

Cum putem folosi uleiul esential de trandafir?

Uleiul esential de trandafir puteti sa-l folositi asa cum este direct pe locul dureros, locul bolnav, pe chakra plesului solar, chakra inimii, chakra celui de-al treilea ochi, chakra coroanei. Poti sa-l folosesti in apa de baie, in difufoare pentru a face aromaterapie. Puteti sa-l amestecati cu apa, si cu o baza (bicarbonate, alcool etc.) sa-l puneti intr-o sticla cu pulverizator si sa stropiti prin casa pentru purificare. Puteti sa-l folositi direct pe fata, gat, decolteu in locul cremei de fata. Puteti sa-l amestecati cu uleiul de masaj.

Puteti sa-l folositi pe pielea deteriorata, crapata, pentru a grabi cicatrizarea unei rani sau taieturi. Este util in astm, tuse, febra fanului, usureaza si stimuleaza digestia, tonic pentru ficat si vezica biliara si inlatura senzatia de greata, stimuleaza circulatia sangelui si este un ulei tonic pentru inima – calmeaza palpitatiile, aritmiile, reduce tensiunea arterial.

Ezoteric

Asa cum am spus uleiul esential de trandafir conecteaza la energia Maicii Domnului. Te ajuta sa-ti cresti vibratia si sa intri mai usor in starea alfa – starea de meditatie. Ajuta terapeuti sa-si creasca vibratia in timpul terapiilor, iar pe pacienti sa se relaxeze, sa se destreseze si astfel sa primeasca mai usor vindecarea. Intrand in starea alfa poti materializa mai usor dorintele.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!