Tu cunosti proprietatile energetice vindecatoare ale zambilei?

Tu cunosti proprietatile energetice vindecatoare ale zambilei?

A venit Primavara gradinile abunde de flori minunate cu diverse mirezme, colorate in fel si chip, natura renaste, pasarile canta, este o adevarata sarbatoare.

Corpul fizic l-am primit  de la Mama Pamant si atunci tot ceea ce vine de la ea va sti sa repare toate dezechilibrele pe care noi le creem corpului fizic.

Dumnezeu ne-a lasat  atat de multe lucruri cu care noi sa ne vindecam; ne putem trata cu fructe si legume, cu condimente, cu aer, sa stam la soare, cu apa, cu flori, cu ajutorul copacilor, cu ajutorul cristalelor, ne putem trata prin ras, prin muzica, prin sport,  prin credinta, prin culoare si multe alte lucruri. Este suficient sa stam in natura langa un copac sau pe o pajiste cu iarba, in preajma florilor, la soare, pe o plaja si deja sa dispara oboseala, stresul, sa ne simtim mai bine, mai energici, mai optimisti, mai plini de viata.

Mama natura este o vindecatoare, si unul dintre cele mai puternice daruri ale sale vine si sub infatisarea florilor. Fiecare floare are o “personalitate” diferita, inducand o stare de bine fizica si emotionala. Este sezonul zambilelor si m-am gandit sa va vorbec despre puterea terapeutica a lor.

Zambila inlatura “energia amanarii”, aduce focalizarea, claritate mentala. ca si Arhangheli asociati zambilei sunt: Rafael si Chamuel.

Zambila lucreaza pe chakra radacina (I) si cea sacrala (II).

Proprietatile energetice vindecatoare ale zambilei sunt:

  • foloseste zambila atunci cand simti ca esti intrerupt
  • zambila alcatuieste un fel de scut energetic protector in jurul aurei tale
  • te freest de distrageri si te ajuta sa te concentreziasupra sarcinii din acel moment
  • zambila te scapa de tendinta de a amana, de a tergiversa lucrurile

Zambila salbatica este asociata cu Arhanghelul Ariel; cu chakra sacrala si chakra plexului solar.

Proprietatile energetice vindecatoare ale zambilei salbatice sunt:

  • te ajuta sa razi mai mult, iti aduce bucurie in suflet, veselie
  • emotiile  si gandurile tale vor fi inaltate la nivel si mai inalt de bucurie
  • au o puternica afinitate cu zanele

Puteti pune un buchet de zambile in preajma voastra pe birou si pentru cateva momente bucurati-va de mireazma lor. Puteti sa puneti florile de zambila in cada, sa aprindeti o lumanare sa pueti o muzica relaxanta sa adaugati si cateva picaturi de ulei essential de lavanda in apa de baie si sa va bucurati de cateva momente de relaxare. Daca nu va place sa puneti florile de zambila in cada puteti sa le puneti pe margina cazi intr-o vaza. Mai puteti face o meditatie cu o floare de zambila puteti sa o rugati sa va curate toate energiile negative, gandurile si emotiile distructive si sa te ajute cu ce poate ea.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!