Totul despre Mantre

Totul despre Mantre

În lumea modernă, folosirea textelor sacre speciale este larg răspândită, cu ajutorul cărora oamenii încearcă să se elibereze de atitudinile distructive și să atragă dragostea, fericirea, succesul, prosperitatea și norocul în viața lor.

Totul despre Mantre

Ce este o Mantra?

Se crede că mantrele au apărut pentru prima dată în India antică. Cuvântul în sine este împărțit în 2 părți:

 • “Om” tradus din sanscrită ca minte, conștiință, gândește;
 • “Tra” tradus înseamnă libertate, eliberare, protecție, amuletă.

Există următoarea definiție: mantra este o frază sacră specială, constând dintr-o combinație de sunete specifice care au o energie neobișnuită care poate schimba viața subiectului. Propozițiile magice au un ritm caracteristic și vibrații structurate care au un efect pozitiv asupra conștiinței umane. Un set de sunete de o anumită secvență tinde să pătrundă la nivel subtil în structurile cerebrale ale subiectului, în mod deosebit exercitând o influență puternică asupra personalității.

Energia spirituală poate schimba semnificativ viziunea asupra lumii. Orizonturi neexplorate se deschid înaintea subiectului. O nouă percepție a lumii duce la o îmbunătățire a spațiului energetic din jurul personalității practicante. Fiecare combinație de sunet este plină de cel mai profund sens religios și filozofic. Frazele sacre repetate frecvent au un efect benefic asupra unei persoane.

Mantrele ajută la găsirea liniștii sufletești. Ele îi ajută pe oameni să elimine gândurile negative, să scape de multe probleme și eșecuri, să-și dezvăluie potențialul interior, să câștige încredere în ei înșiși și să atragă evenimentele dorite în propriile vieți.

Mantrele au o structură non-standard. De obicei, o propoziție este formată din mai multe cuvinte, care nu sunt un apel, ci o formulă specifică. Toate combinațiile de sunete sacre conțin un fel de cod. Cu cât o persoană repetă mai des o frază sacră, cu atât este mai încărcată cu energie cosmică. Toate sunetele din text sunt alimentate de el. Fiecare cuvânt are un sens specific:

 • Ohm – reflectarea sonoră a energiei divine, un amplificator puternic al întregii fraze sacre;
 • Lor – protectie de dusmani si necazuri;
 • Gumă – dobândirea de avere și avansarea în carieră;
 • Hrim – curatarea organismului;
 • Zumzet – înlăturarea daunelor;
 • Creveți – dezvoltarea abilitatilor creative;
 • Si – eliminarea stresului mental și a fricii;
 • Chen – aducerea bucuriei la viață;
 • Don – înzestrarea unei persoane cu elocvență;
 • Aum – cresterea vitalitatii si energiei, iluminarea mintii.

Mantrele nu au nimic de-a face cu religia, dar preoții hinduși recurg adesea la citirea unor astfel de fraze sacre. Budismul este una dintre acele religii care clasifică mantrele drept texte sacre care ajută la îndepărtarea oricăror obstacole.

Mantrele budiste sunt recomandate pentru a fi folosite în timpul meditației.

Pentru ce sunt?

Mantrele au un efect magic asupra unei persoane. Ele lucrează doar cu atitudinea corectă a practicianului. Repetările multiple ale frazei magice eliberează conștiința umană de gândurile negative, îl aduc la următorul nivel înalt de spiritualitate. Textele sacre contribuie la stabilizarea fondului emoțional general al individului și la iluminarea minții. Mantrele ajută la cunoașterea adevărului.

O frază sacră bine aleasă aduce beneficii minții și corpului. Îi permite individului să treacă la un nou nivel de dezvoltare, să facă toate visele să devină realitate, să facă față oricăror probleme. Mantrele scapă creierul de un aflux de gânduri distructive. Ca rezultat, o persoană se confruntă cu mai puțin stres și este expusă la stres.

Fraza prețuită are un efect pozitiv asupra psihosomaticii. Repetarea frecventă a textelor duce la îmbunătățirea întregului organism.

Cele mai populare mantre

În timpul recitării mantrei, oamenii antici acordau o mare importanță acțiunilor ritualice. Mudrele sunt încă folosite de publicul modern cu scopul de a atrage energia cosmică, de a stimula activitatea mentală și de a trezi energia corpului subtil. Fiecare frază magică este asociată cu unul dintre cele 108 nume ale lui Dumnezeu. Se recomandă același număr de ori pentru a recita mantra. Oamenii, care au intrat în contact cu principiul divin, sunt eliberați de raționamente proaste și își îmbunătățesc sufletul. Unii vor să scape de boală cu ajutorul mantrei, alții vor să găsească fericirea familiei, iar alții visează să se îmbogățească.

În funcție de scop, fiecare persoană folosește o anumită frază sacră. Deci, vă puteți depăși nemulțumirile cu ajutorul Mantrele Osho. Și vedica antică mantra păcii „Asato Ma” aduce liniște și pace în suflet.

Regina tuturor mantrelor „Sri Nrisimha Kavacha” protejează împotriva oricăror pericole întâlnite în viața de zi cu zi.

Zeița Kali este responsabilă pentru umplerea corpului cu energie vitală din momentul concepției până la moarte. Mahakali este capabil să distrugă răul și să atragă multă pozitivitate și putere în viața unei persoane. O frază sacră ajută la obținerea conștiinței pure și a înțelepciunii Om Maha Kalikayi Namah

Puteți crește rapid spiritual cu ajutorul textului: Om Hrim Shrim Klim Adya Kalika Param Esvari Matchmaker.

Formulele magice reflectă mișcările de bază ale energiei. Există o mantra universală, al cărei început este „Om Namo Bhagavate…”. 

Cuvântul suplimentar depinde de ziua săptămânii în care persoana care meditează folosește vraja.

 • Luni este caracterizată de o creștere a influenței lunii, așa că adăugarea va fi cuvântul „Vasudevaya”. Cele mai bune mantre pentru această zi sunt „Om Cham Chandraya Namaha” și „Om Shram Shrim Shrum Sa Chandraye Namaha”. Ființa divină Chandra liniștește mintea umană cu claritate și înțelepciune.
 • Marți este sub auspiciile lui Marte. Cuvântul sacru principal al zilei de marți „Narasimhadevaya” ajută la dezvoltarea hotărârii și curajului, la întărirea voinței și a rezistenței, la obținerea calităților de reacție rapidă și de conducere.
 • Sfântul patron al mediului, Mercur ajută la studii și afaceri… Cuvântul suplimentar „Buddhadevaya” contribuie la dezvoltarea abilităților mentale, a abilităților oratorice.
 • Jupiter favorizează următoarea zi a săptămânii. Vamanadevaya ar trebui adăugată la conceptul de bază. Pentru joi, mantra banilor „Om Gurave Namah” este încă bună. Mărește bogăția, norocul și prosperitatea.
 • Venus este planeta care patronează oamenii creativ. Cuvântul „Parashuramaya” este potrivit pentru vineri.
 • Saturn îi înzestrează pe oameni cu răbdare, devotament, previziune. Pentru sâmbătă, este prevăzută adăugarea: „Kurmadevaya”.
 • Soarele este patronul duminicii. În această zi, se recomandă să completați expresia cu cuvântul „Ramachandraya” pentru a atrage un flux de energie vitală, sănătate, respect pentru alți oameni și faimă în viața ta.

Există diferite tipuri de texte sacre. Transformarea tuturor calităților unei ființe divine în sunete este Bija… Poate consa din una sau mai multe silabe. Fraza are o forță puternică, așa că este adesea adăugată la diferite texte sacre pentru a îmbunătăți vraja.

Gayatri Mantra este considerată a fi cea mai puternică din punct de vedere energetic. Formula magica „Om Bhur Bhuva Svaha Tat Savitur Vareniyam Bhargo Devasiya Dhimahi Dhiyo Yo Nah Prachodayat” este capabil să schimbe dramatic soarta unei persoane. Purifică complet mintea, sufletul și corpul. Mantra purificării scutește de experiențele interne și de influența negativă a circumstanțelor externe. Repetarea repetată a textului sacru duce la dobândirea confortului emoțional și a bogăției materiale. O persoană își dezvoltă capacitatea de a îndura orice încercări ale vieții. Majoritatea oamenilor care au dobândit încredere în propriile forțe încep să dea dovadă de abilități supranaturale.

Mantrele vindecătoare conduc corpul către vindecare și întinerireO formulă de sănătate foarte puternică „Om Surya Namaha” ajută să facă față sănătății precare, să reînnoiască corpul, să restabilească puterea mentală și fizică, să câștige longevitate. Mantra „San Sia Chii Nah Pai Tun Dou” vă permite să returnați frumusețea, armonia și atractivitatea. Combinația dintre citirea textelor sacre cu un stil de viață sănătos este o modalitate excelentă de întinerire.

Dezechilibrul din organism poate fi eliminat cu ajutorul cuvintelor magice „Ra Ma Da Sa Sa Sei So Hang”Ele aliniază fundalul spiritual, fizic și psihologic. O persoană care a atins un sentiment de pace și armonie își recapătă puterea spiritului și o stare minunată. Subiectul este pregătit pentru orice angajamente și noi realizări. Ritualul Om Chandra Namaha îmbunătățește semnificativ starea mentală. Există mantre universale care vizează primirea unei încărcături de energie pozitivă și atingerea unui nivel ridicat de creștere spirituală. Un exemplu este celebra mantra: „Om Mani Padme Hum”... Cu ajutorul acestuia, puteți eradica toate greșelile făcute mai devreme, obțineți sprijin suplimentar.

Înainte de momentele importante din viață, este recomandat să pronunți încă o frază sacră unică: „Om Namah Shivaya”. Practica este adresată zeului Shiva. Ajută la creșterea rezistenței la stres, la eradicarea gândurilor obsesive neplăcute, a fricilor. O persoană capătă încredere în sine. După ce a scăpat de problemele sale, individul este capabil să atingă înălțimi fără precedent. Oricine poate alege 100 de practici potrivite pentru sine și le poate folosi în funcție de starea interioară a sufletului, de prezența dorințelor în acest moment.

Mantra „Om Kri Kirim Karim Krim” are ca scop îmbunătățirea memoriei. Există multe formule magice diferite care vizează vindecarea corpului, dobândirea de cunoștințe și atingerea armoniei.

Mantră pentru succes

Înainte de a începe orice afacere nouă, subiectul trebuie să se adapteze la succes. O persoană trebuie să scape de influențele negative și să se reîncarce cu energie pozitivă. Mulți recurg la astfel de cuvinte sacre: „Aum Kassiyana Hara Shanatar”. Expresia afectează magic o persoană, activându-i viziunea astrală. Cu alte cuvinte, are loc deschiderea „al treilea ochi”. Succesul este garantat.

Mantră pentru avere

Atragerea banilor într-o casă necesită o anumită atitudine față de deschiderea unui canal financiar. Mantrele monetare conduc invariabil la noi oportunități de îmbogățire. Mai ales bine atrase de beneficiile materiale sunt textele adresate zeiței purtătoare de aur Lakshmi: „Om Hrim Shrim Lakshmi Byo Namaha” și „Om Lakshmi Vigan Shri Kamala Jirigan Svaha”Chiar și cu ajutorul acestor zicale, poți găsi un loc de muncă bun.

Practicile lui Ganesha, o ființă divină hindusă care se străduiește să dobândească bogăție, prosperitate, înțelepciune și claritate a minții, duc la un profit solid.

Câteva texte recomandate sunt: ​​Aum Namo Janadaye Svaha Namah Aum, Om Sri Maha Ganapataye Namah, Om Ganeshaya Namaha.

Există combinații magice numerice.

Citirea unei combinații numerice 7753191 în timpul săptămânii va atrage cu siguranță un flux financiar. Pronunțarea fiecărui număr de 77 de ori pe zi ajută la deschiderea a 7 centre energetice.

Aceasta va fi urmată de diverse recompense bănești: creșteri salariale, beneficii suplimentare neașteptate și bonusuri.

Mantră pentru dragoste și fericire

Există fraze magice cu care îți poți găsi sufletul pereche și să-ți găsești fericirea în familie. Pe lună plină, se recomandă să citiți următorul text: „Toodoo Siiroo Anwaat Moonooraan”. Cuvintele magice pot ajuta o persoană de sex opus să simpatizeze cu tine.

Mantră pentru energie

Unele texte sacre ajută la eliminarea experiențelor inutile care îngreunează o existență cu drepturi depline. Cuvintele magice „Ra Ma Da Sa Sei So Hang” provoacă un val de forță și încredere în sine… Lista celor mai bune texte sacre este în frunte cu 9 mantre de aur. Sunt grozave pentru orice fel de meditație. Una dintre expresiile „Klim Mantra” îmbunătățește semnificativ fluxul de energie.

Cum să alegi o mantră?

Există fraze magice vedice, tantrice și budiste. Pentru începătorii care nu au un guru personal, este recomandat să apeleze la textele vedice, deoarece mantrele tantrice și budiste necesită anumite condiții, o tehnică specială de performanță. O persoană care nu le cunoaște își poate provoca un rău ireparabil. Textele vedice sunt de natură generală. Cu ajutorul lor, te poți referi la propria ta conștiință. Frazele tantrice vă permit să rezolvați probleme practice specifice.

Atunci când alegeți o mantra, o persoană ar trebui să fie ghidată de propriile sentimente. Dacă melodia și cuvintele sacre sunt plăcute persoanei, atunci le puteți pune în siguranță în acțiune. Ele vor activa cu siguranță fluxurile de energie și vor duce la rezultatul dorit.

Cum să folosești corect o mantră?

Este necesar să introduci treptat mantre în viața ta. Primele lecții nu trebuie să depășească 10 minute. Nu vă grăbiți să creșteți timpul de lucru la fraze sacre, altfel pot apărea probleme în viața personală și în muncă. Majoritatea textelor sunt concepute pentru a curăța, calma și vindeca sufletul. Schimbările bruște ale conștiinței duc adesea la distrugeri semnificative în realitate. Ulterior, practica nu trebuie să depășească 60 de minute pe zi. Cel mai bine este să meditezi la răsărit, la prânz și la apus… Pentru ca practicile magice să funcționeze, trebuie să te retragi. Sunetele străine nu ar trebui să interfereze cu munca asupra textului sacru. Înainte de a începe meditația, este indicat să faci o baie cu ierburi aromatice.

Yoghinii preferă un duș de contrast, alternând între apa caldă și cea rece. Ei cred că pompează energie, deoarece lichidul fierbinte curăță corpul și lichidul rece curăță mintea. În orice caz, după ce a făcut un duș de contrast sau o baie parfumată, mintea percepe mai bine fraza magică. Cumpărați rozariu budist și bețișoare de tămâie pentru meditație. Puteți folosi tămâie ortodoxă. Rozariul ajută la evitarea calculelor greșite. După recitarea mantrei, este necesar să mutați o mărgele din 108. Pentru o mai bună eficiență, este indicat să pronunțați fiecare frază sacră exact de câte ori. Este permis să se facă 3, 9, 18, 27, 54 de repetări. Rostirea unei mantre în grupuri întărește efectul formulei.

Repetarea lungă și regulată a mantrei în combinație cu activitatea fizică ajută la dezvăluirea potențialului interior al individului… Orice mantră puternică recitată de o persoană într-un cadru natural își multiplică efectul. Contactul cu suprafața apei a unui lac, a unei mări, a unui râu contribuie la reunificarea câmpului energetic al persoanei cu bazinul lumii. Înainte de a asculta sau a citi texte sacre, este foarte important să spuneți cu voce tare un anumit scop. Poate fi legat de găsirea fericirii în familie, noroc în afaceri, bunăstare financiară, recuperarea fizică a corpului sau alte dorințe. Ele trebuie vizualizate. Imaginați-vă rezultatul pe care intenționați să îl obțineți.

Ascultarea Mantrelor

Ascultarea înregistrărilor audio este necesară pentru practicanții începători, deoarece începătorii trebuie să înțeleagă ritmul special al textelor sacre și să își facă o idee clară despre melodie. Persoana trebuie să învețe să asculte o frază într-o limbă de neînțeles în care este cântată. Este foarte important ca un începător să prindă vibrația specială a sunetelor.

Experții sunt de părere că, dacă ascultați cuvinte sacre fără a citi, este imposibil să obțineți rezultatul dorit. Cu toate acestea, înregistrările audio cu mantre pot fi folosite ca muzică de fundal pentru a crea o atmosferă magică în timpul meditației.

Cititul Mantrelor

Numai recurgând la intonarea sau citirea textelor sacre poți obține efectul dorit. În acest caz, mantra va începe să funcționeze ca un mecanism. Frazele sacre pot fi citite cu voce tare. Vorbirea tare se reflectă în transformarea corpului fizic. Citirea textului în șoaptă are un efect pozitiv asupra energiei unei persoane. Repetarea mantrei către sine are un efect benefic asupra psihicului uman.

 • Textul sacru trebuie pronunțat cu voce tare într-un mod special. Fluxul corect al scalei poate perturba inhalarea în mijlocul cuvântului. Acest lucru este absolut imposibil de făcut. Fraza ar trebui rostită strict la expirare. Este foarte important să respiri adânc în timpul antrenamentului. Fiecare celulă a corpului trebuie să răspundă la anumite vibrații. Numai în acest caz, celula este curățată de programele distructive stabilite anterior. După distrugerea informațiilor negative, organismului i se oferă un nou cadru.
 • A doua etapă implică trecerea la o șoapti. În acest caz, sunetele vor începe să afecteze chakrele și canalele energetice ale persoanei. Întreruperea activității oricărei chakre duce la diferite boli. Lipsa sau excesul de energie trebuie aduse într-o stare echilibrată, deoarece o deficiență provoacă o scădere a funcționalității tuturor organelor, iar un exces duce la procese inflamatorii. Câmpul energetic aliniat are și un efect benefic asupra corpului fizic. Drept urmare, corpul uman este complet vindecat.
 • Nu toată lumea poate învăța imediat să cânte mantre în mintea lor. Este dificil să-ți eliberezi conștiința de reflecțiile străine. Trebuie să vă concentrați temeinic asupra pronunției mentale a frazei. Concentrarea internă asupra cuvintelor sacre șterge gândurile negative, ajută la eliminarea diferitelor blocaje și la curățarea minții de stereotipuri.

Încercați să lucrați la un exercițiu care vă poate ajuta să scăpați de o anumită frică. În primul rând, trebuie să alegeți o expresie sacră menită să vă curățați conștiința și să o spuneți de 12 ori la rând. Apoi numește cuvântul pentru frica ta. După apariția unei imagini mentale care te îngrozește, mai spune de 12 ori mantra aleasă. Efectuați aceste acțiuni până când anxietatea vă părăsește în sfârșit.

Procedura poate dura de la o zi la câteva luni. Totul depinde de percepția persoanei și de nivelul de frică.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Mantre . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!