Tibetan Digital Mantra 7753191 pentru bani

Tibetan Digital Mantra 7753191 pentru bani

Se întâmplă adesea ca succesul financiar să se îndepărteze de la o persoană și persoana se întreabă de ce se întâmplă acest lucru. Cauza acestei probleme este perturbarea canalelor energetice responsabile de abundență și bunăstare. Această situație apare din cauza acumulării de negativitate mentală, precum și a eșecului setărilor interne pozitive.

O veche mantră digitală tibetană ajută la deschiderea canalelor energetice blocate, care este capabilă să restabilească activitatea chakrelor și să folosească întregul potențial natural al unei persoane pentru a-și îmbunătăți bunăstarea. Când se pronunță cu voce tare mantra digitală, se stabilește conexiunea pierdută cu Universul și, ca urmare, apare prosperitatea în sfera financiară a vieții.

Codurile antice ale mantrelor budiste sunt bine cunoscute călugărilor. Ele trebuie incantate în sanscrită, iar eficacitatea se bazează pe vibrațiile de înaltă frecvență ale sunetului emis.

Ce este o mantră?

Mantrele antice sunt un fel de cod folosit sub forma unei rugăciuni puternice și eficiente pentru a atrage diverse beneficii ale vieții. Când pronunță sau cântă sunetele unei mantre, o persoană simte în interiorul său și în spațiul din jurul său vibrații speciale de înaltă frecvență, care au o mare putere.

Există informații dovedite științific că atunci când citiți rugăciuni străvechi, 75-80% din vibrațiile sonore trec prin corpul uman și rămân acolo. Datorită acestui fapt, câmpul mental al unei persoane este purificat, munca canalelor energetice se îmbunătățește, apar oportunități de auto-îmbunătățire și dezvoltare spirituală. După aceasta, o mulțime de bunuri pământești variate intră în viața unei persoane.Cunoscând aceste trăsături, călugării din Tibet practică în mod regulat recitarea mantrelor, luptă pentru iluminare.

O mantră Zen pozitivă poate schimba în bine soarta oricărei persoane, oferind fericire, iubire, sănătate. Există rugăciuni străvechi care sunt citite pentru ca bogăția și abundența să prindă viață. Una dintre acestea este mantra banilor digitale tibetani. Această rugăciune se bazează nu pe sunete și silabe, ci pe numere aranjate într-o ordine specială.

Declanșatorul oricărei mantre este o credință puternică în ea și în realitatea eficienței. O astfel de încredere interioară este capabilă să trezească oportunități și energie latente în conștiința unei persoane pentru a le folosi. Datorită acordării cu Universul cu ajutorul unei mantre, o persoană obține acces la o sursă inepuizabilă de oportunități, inclusiv bogăție pe plan fizic.

Cum funcționează Tibetan Digital Mantra 7753191 pentru bani?

În Tibet, este cunoscută o mantra puternică a numărului pentru bani, iar aceste numere arată ca 7753191. Practicând în mod regulat această combinație de numere, o persoană se acordă la valul de energie corect, datorită căruia obține succes în sfera financiară a vieții sale. O credință necondiționată că sunetele unei mantre de bani numerici pot face minuni, de asemenea, contribuie foarte mult la succes.

Această tehnică străveche a ajutat deja mulți oameni. Numerologii explică acțiunea combinației digitale după cum urmează.

 • Numărul 7 – gestionează timpul, succesul, norocul. Numărul este divin și simbolizează bazele universului. Două numere 7, care se succed, întăresc acest mesaj și accelerează evenimentele.
 • Numărul 5 – acesta este numărul magic al schimbărilor care lansează procese la nivel divin și schimbă cursul obișnuit al evenimentelor. Nu există bariere în calea numărului 5 – noutatea prinde viață dacă acest canal este activat.
 • Numărul 3 Este numărul inteligenței colective, trinitate divină, ajutor, unire. Prin activarea numărului 3, inviți în viața ta aliați și oameni cu gânduri asemănătoare care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele. În plus, numărul 3 este un semn de prosperitate și bunăstare.
 • Numărul 1 – este un simbol al leadershipului, al individualității, al succesului. Acest număr vă permite să atingeți obiectivul activând propriile rezerve ale unei persoane. Când acest număr este pronunțat, anumite părți ale creierului sunt activate într-o persoană, formând astfel procesele de gândire necesare care direcționează către deciziile și acțiunile corecte.
 • Numărul 9 – este numărul de punct culminant al proceselor iniţiate care ajung la concluzia lor logică. Numerologii numesc adesea 9 – numărul de auto-îmbunătățire și individualism. Există o pondere de egoism în această cifră, dar acest lucru este inevitabil și necesar atunci când vine vorba de bunăstarea financiară. Plăcerea vieții, prosperitatea și succesul – toate acestea sunt inerente numărului 9, care este activat de mantra.

Pentru a obține prosperitate, recitând o mantra, trebuie să crezi în propriile forțe și în ajutorul divin, iar apoi rezultatul nu va întârzia să apară.

Cum să citești corect Tibetan Digital Mantra 7753191 pentru bani?

Citirea mantrei banilor digitale 7753191 ar trebui făcută în singurătate – astfel încât nimeni să nu poată interfera cu tine. Pentru a te scufunda în codul numeric, trebuie să respingi fluxul mental din tine, concentrându-te pe deplin pe sunetele pronunțate și vibrațiile lor. Pentru a avea codul mantra în fața ochilor, scrie-l pe o bucată groasă de carton și incantează numerele de 77 de ori. Nu este nevoie să faceți opriri, trebuie să fie un flux continuu. Este important să nu faceți greșeli și să nu vă pierdeți în procesul de citire, iar pentru a spori efectul, puteți vizualiza și mental numerele.

Recitarea mantrei ar trebui să fie zilnică, fără o singură zi de pauză. Va trebui să exersați timp de 77 de zile în total. Este mai bine să începeți să citiți în momentul când este lună nouă.

Mantra poate fi ascultată într-o înregistrare audio sau citită cu voce tare – se crede că a te citi pe tine însuți este mult mai eficientă decât ascultarea pasivă. Practicanții cu experiență recomandă ca începătorii, înainte de a începe să citească o mantră digitală, să asculte mai întâi cum sună corect, să stăpânească ritmul, modul de a cânta și abia apoi să înceapă practica independentă.

Pentru a îmbunătăți efectul citirii mantrei banilor digitale, puteți face un talisman special. Pentru a face acest lucru, scrieți codul digital 7753191 de 77 de ori pe un carton cu un marker verde. Apoi topește ceara sau parafina albă de lumânare într-un vas mic și înmoaie talismanul în compoziție. Apoi, trebuie să scoateți talismanul și să-l lăsați să se usuce, apoi să-l fumigați cu aroma de tămâie. Acest lucru trebuie făcut pe luna în creștere, iar după exact 12 luni talismanul trebuie să fie îngropat în pământ și să mulțumească Puterilor Superioare.

Citirea unei mantre de 77 de ori pe zi este o sarcină dificilă, iar un rozariu va ajuta să o ușureze. Puteți lua un rozariu standard care conține 108 mărgele sau puteți să vă faceți singur pentru această mantră, pentru 77 de mărgele. În acest caz, culoarea firelor și margelelor ar trebui să fie diferită, iar margelele în sine ar trebui să fie din material natural natural – piatră sau lemn. Folosiți orice zi a săptămânii, cu excepția zilei de marți, pentru a vă face rozariul.

Pentru a nu-ți rata norocul, rozariul nu trebuie dat străinilor – este mai bine ca nimeni să nu știe despre ei.

Pentru a recita mantra antică sacră Tibetan Digital Mantra 7753191 pentru bani, trebuie să respectați următoarele reguli.

 • Pentru practicarea mantrelor, este necesar să renunțați la dependențe, excluzând fumatul și consumul de alcool. Textele și codurile sacre necesită respect și puritate, nu numai mental, ci și fizic.
 • În procesul de citire, nu trebuie să strângeți strâns toți nasturii de pe haine sau să vă încingeți strâns cu o canapea – energia ar trebui să circule liber, fără a întâmpina măcar obstacole simbolice. Când recitați o mantră, se obișnuiește să vă descaltați.
 • Înainte de a începe practica, cititorul nu trebuie să sufere de foame sau sete, prin urmare, în 1-2 ore este necesar să bea puțină apa, dar să nu mănânce prea mult.
 • Nu ar trebui să fie nimeni în cameră în afară de tine – roagă-i pe toată lumea să iasă, să te lase în pace și să nu te deranjeze o vreme. Nici animalele nu ar trebui să fie cu tine. Opriți toate sursele de sunet care vă distrag atenția – telefon, radio, televizor.
 • Dacă aveți părul lung, pieptănați-l ușor și împletiți-l înainte de antrenament, astfel încât să nu existe scurgeri de energie.
 • În cazul în care, în timp ce recitați o mantră, rozariul ți-a căzut brusc din mâini, trebuie să încetezi meditația. Puteți continua să citiți doar a doua zi.

Se crede că recitarea mantrei este cea mai eficientă dimineața devreme, la răsăritul soarelui, sau seara târziu, la apus.

Următoarele atitudini și acțiuni interne vă vor ajuta să consolidați eficiența citirii mantrei monetare digitale.

 • Fiți clar cu privire la obiectivul pe care doriți să-l atingeți în atingerea bunăstării financiare. Dacă vă înțelegeți clar obiectivul, atunci rezultatul va fi exact ceea ce vă așteptați.
 • Ajută oamenii sau animalele în circumstanțe dificile de viață. Poate fi caritate sau un alt act de milă – Universul nu va neglija un act de inimă bună.
 • Pentru vizualizare, găsiți mandala cu care este activat fluxul financiar. Redesenați-l cu atenție și colorați-l. În timp ce recitați mantra, priviți mandala, îndreptându-vă privirea către centrul compoziției modelate.
 • Tratați cu respect egregorul banilor – nu mototoliți bancnotele și nu le rostogoliți într-un tub, obțineți un portofel solid și frumos pentru bani, așezați facturile la valoarea nominală.
 • Curăță-ți casa de obiecte vechi sau sparte, vase crăpate și gunoi inutile. Curățați spațiul, astfel încât totul nou să vină să vă înlocuiască – acest lucru este necesar pentru a curăța calea către bogăție.
 • Comunicați cu oameni de succes, acordați atenție stilului de viață, comportamentului, aspectului lor. Astfel, vei fi impregnat de energia succesului și vei putea să o accepți.

Citirea mantrei și o atitudine personală față de schimbare va aduce succesul financiar dorit dacă o persoană crede în sine și este pregătită pentru auto-îmbunătățire.

 O străveche rugăciune sacră, criptată într-un cod digital, ajută la creșterea spirituală, crede în tine și schimbă-ți viața, devenind o persoană activă și intenționată, care este capabilă să-și atingă orice obiective stabilite pentru sine.

Datorită practicii spirituale, oamenii au părăsit poziții nepromițătoare și și-au început propria afacere, au încheiat relații dificile cu un partener și au devenit indivizi independenți, independenți. Universul deschide noi uși pentru o persoană atunci când decide să-și schimbe calea pământească în bine.

5/5 - (4 votes)
Această intrare a fost publicată în Mantre . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!