iulie 3, 2019

Ioana Draghici

Sunt Ioana Draghici. Locuiesc in Elveția de mai mulți ani și îmi doream foarte mult sa găsesc pe cineva de încredere care sa m-a ajute in evoluția mea spirituală cu sfaturi bune și initieri la distanță .

INTR-O zi căutând pe Google initieri la distanță , mi-am rugat ghizi și îngerul meu protector sa m-a îndrume spre o persoana corecta și dintr-o data mi-a atras atenția site-ul “Centrul de sănătate Gabriela” sunînd la nr de contact spre bucuria mea am vorbit cu o doamna absolut minunata, foarte amabila și cu foarte multe cunoștințe spirituale iar spre mirarea mea îndrumările dansei și convorbirile noastre care nu au fost chiar scurte au fost gratis și din inima.

Acum sa va spun despre initierile făcute la distanță cu doamna Gabriela..inițierea la distanță este pregătită de dansa in prima parte a zilei și eu am accesat-o cand am putut pana la sfârșitul zilei acest lucru eu l-am găsit minunat la lucrul cu doamna Gabriela. Eu am simțit la fiecare inițiere energia lucrind in corpul meu…

Între-un cuvint recomand cu multă încredere initierile la distanță transmise de doamna Gabriela. Eu am deja 13 initieri și cu siguranța nu m-a opresc aici, manualele sunt clare și dacă nu înțelegi ceva doamna Gabriela este foarte amabila ca un înger și te ajuta întotdeauna . Eu îndrum pe cei interesați doar la o Conversație cu minunata doamna și va veți convinge ca este tot ce ai nevoie.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!