mai 9, 2017

Terapia cu Cristale

Terapia cu Cristale sau Cristaloterapia favorizeaza vindecarea mentala, emotionala si fizica.

Dincolo de stralucirea si frumusetea unei pietre pretioase incrustata intr-o bijuterie, se ascund puteri magice care „lucreaza" pentru starea de bine. Virtutile pietrelor nu se rezuma doar la frumusete, ci si la vindecarea anumitor boli, la sporirea increderii in sine, la alungarea spiritelor rele, la energizarea organismului, la echilibrarea spiritului, la claritatea mentala, la concentrare, la focalizare si la creativitate.

Terapia cu Cristale dizolva dezechilibrele psihologice si ajuta la captarea succesului, la inchegarea unei relatii de dragoste,  la alungarea cosmarelor sau la alinarea durerilor nasterii. Cristalele favorizeaza vindecarea mentala, ajutandu-ne sa intram in starea undelor theta.

 

Terapia cu cristale la Centrul de Sanatate Gabriela

Ce este Terapia cu Cristale?

Terapia cu Cristale (Cristaloterapia) este una dintre cele mai eficiente metode de purificare a aurei si de indepartare a traumelor care sunt imprimate pe aceasta, printr-un proces de marire a cantitatii de lumina care este prezenta in aura. Aceasta lumina este cea care stimuleaza activitatea domeniilor subtile ale fiintei.

Cristalele pot fi plasate pe centrii energetici de pe corp, transmitand vibratii tamaduitoare si provocand o recirculare a energiei subtile. Astfel, pacientul capata capacitatea de a se debarasa de tot ceea ce este vechi, pentru a putea primi noua energie.

Cum ne ajuta Terapia cu Cristale?

Terapia cu Cristale nu este un "leac minune". Ea are rolul de a ajuta organismul sa se vindece singur, oferindu-i o "cale de urmat", chiar daca noi nu percepem constient acest lucru.

Cristalele sunt folosite pentru tratarea diferitelor boli, datorită proprietatii lor de amplificare a energiilor. Ele au o frecventa superioara celei biologice si ajuta, astfel, la inlaturarea durerilor si la vindeacrea multor boli aflate intr-un stadiu incipient.

Bolile care se pot vindeca cu ajutorul Cristaloterapiei:

- diverse dureri, reumatism, dureri osoase, artrita, migrene

- infectii

- boli de ficat

- bronsita, laringita, raceli

- depresie, anxietate

- diabet

- probleme ale organelor genitale

- boli de rinichi

- scadere in greutate

- hiper sau hipotensiune arteriala

- ulcer gastric

Cum decurge o sedinta de Terapie cu Cristale?

Te vei intinde pe canapea si nu e nevoie sa te dezbraci. Terapeutul te va ajuta sa te relaxezi - de obicei, prin muzica - si apoi iti va plasa cristalele pe corp sau in jurul acestuia - de obicei, o combinatie de doua cristale, care vor fi alese in functie de rezultatul urmarit.

 

Costul unei sedinte de Cristaloterapie este de 150 lei 

Durata unei sedinte de Cristaloterapie este de 60 min.

Numarul sedintelor de terapie necesar rezolvarii unei "probleme" difera de la persoana la persoana, el nu este prestabilit.

Se recomanda o sedinta/saptamana

 

Acest tip de terapie se poate face atat in cabinet, cat si la distanta.

Ca si in alte terapii alternative, terapeutul nu va prescrie medicamente.

Te astept cu drag!