septembrie 5, 2016

Terapia Anti Aging

Terapia Anti Aging efectuata la Centrul de Sanatate Gabriela actioneaza asupra diferitilor hormoni, care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la regenerarea tesutului sanatos.

Se cunoaste faptul ca imbatranirea incepe o dată cu scaderea numarului de hormoni din organism. Prin terapia anti aging, se realizeaza echilibrarea energetica a organismului si se stimuleaza productia naturala de hormoni.

Terapia antiaging la Centrul de Sanatate Gabriela

In ce consta Terapia Anti Aging?

In scopul incetinirii sau a inversarii procesului de imbatranire, terapia anti aging trebuie inceputa cu rectificarea sanatatii de baza. Prin urmare, o sesiune de terapie antiimbatranire include si suport pentru metabolism, pentru asimilarea nutritionala, pentru circulatie si detoxifiere, precum si corectarea modelelor degenerative de energie.

Acest lucru va contribui la imbunatatirea memoriei, va oferi claritate mentala si poate chiar ajuta la reducerea negativitătii din inconstient.

Prin Terapia Anti Aging, terapeutul urmeaza urmatorii pasi:

- discutii libere cu pacientul, pentru a stabili starea fizica si mentala

- stimularea cerebrala folosind programele pentru regenerare celulara si reintinerire, echilibrare corp-minte, refacere psihica si reprogramare mentala

- terapie energetica pentru indepartarea programelor de imbatranire, a blocajelor si a altor programe pe care le gasesc de la nivel de subconstient

- activarea fantanii tineretii

- in cazul terapia anti aging se face la distanta, se lucreaza doar energetic pentru inlaturarea programelor limitative si a programului de imbatranire.

Citeste mai multe despre Ce este medicina energetica?!

Terapia anti aging

Terapia Anti Aging presupune obtinerea unor avantaje, cum ar fi:

- incetinirea proceselor de degenerescenta celulara,

- secretia de neurotransmitatori care refac tesuturile,

- activarea genelor implicate in prelungirea vietii,

- initierea procesului de refacere a structurii ADN-ului,

- restabilirea sanatatii si a psihicului,

- reducerea nivelului de stres,

- refacerea tineretii pielii,

- imbunatatirea functiilor cardiace si pulmonare,

- cresterea calitatii somnului,

- cresterea energiei si a vitalitatii.

Prin terapiile practicate la Centrul de Sanatate Gabriela, te putem ajuta sa iti recapeti increderea in tine si sa te simti mai bine in pielea ta, sa iti redobandesti echilibrul fizic, mental si emotional, sa ai o stare de bine, sa iti gasesti pacea interioara si sa opresti imbatranirea, astfel incat trecerea anilor sa nu se observe pe trupul tau.

Terapia anti aging

Costul unei sedinte de Terapie Anti Aging este de 120 lei / 60 min.

Numarul sedintelor de terapie necesar rezolvarii unei "probleme" difera de la persoana la persoana, el nu este prestabilit.

Se recomanda o sedinta/saptamana

Acest tip de terapie se poate face atat in cabinet, cat si la distanta.

Ca si in alte terapii alternative, terapeutul nu va prescrie medicamente.

Te astept cu drag!