septembrie 5, 2016

Consiliere spirituala pentru eliminarea blocajelor financiare

Vino la Centrul de Sanatate Gabriela pentru consiliere spirituala pentru eliminarea blocajelor financiare si atragerea abundentei in viata ta!

Ai probleme financiare din care nu gasesti iesirea? Vrei sa iti schimbi serviciul si nu reusesti? Cariera ta a ajuns intr-un punct de stagnare si nu stii din ce cauza si cum sa mergi mai departe? Vino la o sedinta de consilierea spirituala pe probleme financiare, afaceri si cariera, in care vom face o abordare spirituala, ezoterica a problemelor tale si vom gasi calea pentru eliminarea blocajelor financiare!

Consiliere spirituala pentru eliminarea blocajelor financiare la Centrul de Sanatate Gabriela

Cum atragem sporul si abundenta in viata noastra?

Sporul este o energie care cuprinde in ea informatia privind dreptul divin in bani al fiecarui individ. Energia sporului se poate lega, se poate fura sau se poate pierde prin diferite moduri. Astfel, putem ajunge in situatia in care, desi castigam bani, nu reusim sa economisim nimic si pierdem totul printre degete. Alteori, si mai grav, putem ajunge intr-un impas in care nu mai reusim castigam bani, toate oportunitatile se inchid in fata noastra, iar noi nu mai gasim calea de iesire din impas.

Ce e de facut, mai ales in situatia in care deja ai incercat toate optiunile? Te-ai straduit sa cauti un job, sa deschizi sau sa dezvolti o afacere, sa cauti clienti noi, sa apelezi la familie sau la prieteni etc... toate fara rezultat.

Vino la Centrul de Sanatate Gabriela, unde te vom ajuta sa constientizezi cauzele problemelor tale si sa reusesti, la nivel de subconstient, sa iti reprogramezi gandirea pentru a atrage abundenta. Pentru ca totul pleaca de la mintea ta si de la atitudinea ta.

Mintea poate controla totul, spiritul controleaza mintea, iar mintea este instrumental sau. Tot ceea ce gandesti si faci se bazeaza pe rutina, obisnuinta, algoritmi, programari, tipare, comportamente si automatisme. Mai mult decat orice altceva, atitudinea ne determina succesul, sporul, prosperitatea si abundenta, ne influenteaza posibilitatea de a ne bucura de viata si are un impact major asupra fiecarui aspect al vietii noastre, determinandu-ne chiar şi calitatea relatiilor.

Lumea noastra este infinit abundenta si noi toti meritam partea noastra de abundenta. Tot ce avem de facut este sa ne deschidem si sa primim abundenta si succesul in viata noastra.

De multe ori, fara sa constientizam, prin gandurile si faptele noastre, noi oprim lucrurile bune sa vina la noi. Fie consideram ca nu le meritam, fie ne este frica sa avem bani sau succes.

Pentru a atinge prosperitatea si succesul, trebuie sa identificam credintele negative si blocajele mentale care stau in calea reusitei si sa le eliminam din subconstient.

Sunt multe metode prin care poti sa-ti reprogramezi suconstientul. Noi, la Centrul de Sanatate Gabriela iti propunem terapia energetica si metoda de stimulare cerebrala prin lumina si sunet.

Citeste mai multe despre Ce este medicina energetica?!

Consiliere spirituala pe probleme financiare, afaceri, cariera

Beneficiile unei consilieri pe probleme de abundenta, prosperitate, cariera si succes, pentru eliminarea blocajelor financiare:

- depasirea obstacolelor interne si externe si eliminarea lor

- imbunatatirea performantelor

- schimbarea convingerilor limitative

- dobandirea reusitei

- cresterea inspiratiei creatoare, care te ajuta sa gasesti solutii

- cresterea entuziasmului si a puterii launtrice

- eliminarea stresului, a anxietatii, a pesimismului si a negativitatii, care sunt obstacole majore in calea spre succes

- concentrarea pe obiectiv

- obtinerea starii de rezonanta cu energia succesului si a banilor

- atragerea rezonantei prosperitatii pentru echilibru financiar

- reconfigurarea subconstientului cu programe noi, pozitive.

In ce consta terapia pentru eliminarea blocajelor financiare:

- discutii libere pentru a depista blocajele, convingerile limitative, obiceiurile proaste etc. + constientizarea si acceptarea lor

- stimulare mentala cu programe pentru reprogramarea mentala, realizarea obiectivelor si materializarea lor

- terapie energetica pentru dezlegarea, curatarea si energizarea Îngerului sporului (daca este cazul), + dezlegarea drumurilor si deblocarea lor + indepartarea blocajelor energetice, a convingerilor limitative si a programelor mentale nebenefice

- citiri astrale

- terapie prin regresie, pentru a afla cauzele blocajelor.

Este important sa constientizezi faptul ca tu poti realiza orice iti doresti daca esti sustinut de un corp si de o minte sanatoasa, in echilibru si armonie.

Prin terapiile pe care le praticam la Centrul de Sanatate Gabriela, te putem ghida si ajuta in orientarea ta in cariera, sa capeti mai multa incredere in tine, sa iti schimbi convingerile care te limiteaza in incercarile de a atrage un job bine platit, sa obtii succesul in afaceri si bunastarea, sa capeti o gandire pozitiva, sa scapi de grijile financiare, sa te simti bine in pielea ta si sa fii stapan pe tine. Vom fi alaturi de tine pe drumul transformarii tale catre succes.

Costul unei sedinte de consiliere pentru eliminarea blocajelor financiare este de 120 lei / 60 min.

Numarul sedintelor de terapie necesar rezolvarii unei "probleme" difera de la persoana la persoana, el nu este prestabilit.

Se recomanda o sedinta/saptamana

Ca si in alte terapii alternative, terapeutul nu va prescrie medicamente.

Acest tip de terapie se poate face atat in cabinet, cat si la distanta.

Te astept cu mare drag!