august 30, 2016

Bioenergoterapia – metoda holistica de tratament

Bioenergoterapia este metoda holistica ce lucreaza pe schimbul de informatie si energie pentru echilibrare si armonizare. Ea este o metoda holistica care se adreseaza in egala masura trupului, sufletului si spiritului.

Bioenergoterapia se foloseste de resursele organismului uman pentru ca acesta sa se vindece singur. Teoretic, fiecare om este capabil de autovindecare cu ajutorul bioenergiei, dar, practic, situatia sta un pic diferit din cauza lipsei de educatie in aceasta privinta. Din aceasta cauza, este nevoie de un bioenergoterapeut, care nu face altceva decat sa convinga organismul pacientului ca este suficient de puternic sa se vindece de aproape orice fel de afectiune.

Citeste mai mult despre Ce este medicina energetica?!

Bioenergoterapia este o metoda blanda de tratament.

Bioenergoterapia este neinvaziva, facandu-se fara atingere sau cu atingere minima, fara ca persoana sa fie dezbracata.

Bioenergoterapia nu are contraindicatii sau efecte secundare.

Ea se bazeaza pe forta campului energetic transferat de terapeut. In jurul nostru, totul este informatie si energie si este deja demonstrat stiintific ca starea de sanatate este influentata de curgerea libera a energiilor prin corp, iar orice blocaj sau dereglare a energiilor subtile ale organismului se manifesta prin aparitia bolilor.

Cauzele tuturor bolilor sunt la nivel spiritual-emotional.

Lipsa credintei, a increderii si a iubirii sunt cauzele majore ale problemelor omului modern. Bolile incep si se dezvolta la nivel informational, campul energetic uman fiind influentat si de sentimentele pe care le avem, de starile sufletesti pe care le traim si de modul in care gandim. Foarte important este si campul energetic al persoanelor cu care intram in contact, acestea putand sa ne influenteze pozitiv, benefic, dar si negativ (invidie, deochi, blesteme, asa-numitul “vampirism energetic”).

Bioenergoterapia presupune:

- relaxarea pacientului,

- evaluarea chakrelor si diagnosticarea blocajelor, convingerilor limitative,

- curatarea, purificarea si echilibrarea chakrelor a.i. ele sa functioneze optim,

- curatarea meridianelor si canalelor energetice cu eliminarea blocajelor,

- incarcarea chakrelor,

- echilibrare energetica,

- refacerea aurei,

- inlaturarea matricei fricii pentru inlaturarea intregii programari a Egoului negativ bazat pe frica, din campurile energetice si subconstient,

- repararea gaurilor si rupturilor din aura,

- indepartarea tuturor iritatiilor, petelor si scurgerilor din aura,

- purificarea completa a aurei si campurilor energetice,

- taierea corzilor energetice,

- indepartarea tuturor campurilor gri, deseurilor astrale, mentale si eterice,

- indepartarea gandurilor, sentimentelor, energiilor negative, a obiceiurilor proaste si a dependentelor,

- purificarea bolilor fizice, eterice, astrale, emotionale din toate campurile,

- recuperarea partilor de suflet si indepartarea fragmentelor de suflet ce nu apartin persoanei

- echilibrarea energiilor feminine si masculine

- repararea ranilor emotionale, eterice sau mentale din aura

- repararea tuturor corpurilor

- indepartarea tuturor sagetilor din organele eterice, glande si chakre, a atacurilor subconstiente sau psihice din campurile energetice

- vindecarea arborelui genealogic pe linie materna si paterna

- indepartarea vederii prin lentile, ochelari

- purificarea energiei din vietile anterioare

- dezlegarea relatiilor

- dezlegarea proiectelor de viitor

- dezlegarea sporului casei si sporul personal

- tratarea inferilitatii

- curatarea, deblocarea drumurilor

... si multe altele.

Cum se realizeaza o sedinta de Bioenergoterapie?

Tratamentul bioenergetic va fi facut cu diferite tehnici de lucru (Reiki, Theta Healing, Shamanism, Cristaloterapie, Terapie prin Regresie, Citiri Astrale Cristaloterapie etc).

O sedinta de Bioenergoterapie este facuta fie doar cu o singura tehnica sau mai multe combinate in functie de nevoia persoanei. Orice terapie energetica nu face decat sa curate cu Lumina, campul persoanei, eliminand energiile negative, refacand aura si repunand in stare de functionare organismul respectiv. Blocarea sau deblocarea meridianelor energetice, campurilor energetice  duce la boala sau sanatate. Cu totii avem nevoie periodic de curatari pentru a ne pune organizmul in stare de functionare. Gandurile negative, ura, resentimentele, regretele, respingerile, traumele, violurile, violenta, critica, judecatile, abandonul etc. fac ca structurile noastre energetice si spirituale sa nu mai functioneze corespunzator.

Bioenergoterapia este la fel de eficienta daca este facuta in cabinet sau la distanta. Lumina ajunge prin intentie instantaneu la persoana aflata la distanta si face fix acelasi lucru si cu aceeasi intensitate si puritate ca si cum persoana ar fi langa terapeut in cabinet.

 

In filmuletul de mai jos se vede clar cum arata campurile si aura unei persoane inainte de terapie, ce se intampla in timpul terapiei energetice (in cazul de fata este terapia Reiki) si cum arata ele dupa terapie.

Costul unei sedinte de Bioenergoterapie este de 120 lei / 60 min.

Numarul sedintelor de terapie necesar rezolvarii unei "probleme" difera de la persoana la persoana, el nu este prestabilit.

Se recomanda o sedinta/saptamana

Acest tip de terapie se poate face atat in cabinet, cat si la distanta.

Ca si in alte terapii alternative, terapeutul nu va prescrie medicamente.

Te astept cu mare drag!