septembrie 9, 2016

Terapia energetica la distanta

Prin terapia energetica la distanta, imi doresc sa ma pun in slujba celor ce au nevoie de vindecare energetica si nu pot ajunge la cabinetul de terapie. Te pot ajuta chiar daca te afli in alta localitate sau chiar in alta tara, oriunde pe glob.

Esti din Romania in orice localitate? Esti in Europa sau alt Continent? Vrei sa te vindeci si nu gasesti solutia?

Apeleaza la vindecarea de la distanta.

Am testat in cele mai indepartate tari din lume si functioneaza perfect si are rezultate remarcabile. Procedura poate fi aplicata pe orice om, animal, casa sau loc indiferent unde se afla pe Planeta Pamant.

Nimic mai simplu  - SUNTEM LA UN GAND DISTANTA.

TREBUIE SA CREZI SI TOTUL POATE FI POSIBIL.

Terapia energetica la distanta este la fel de eficienta ca si cea efectuate in cabinetul de terapie?

DA. Terapia energetica la distanta functioneaza si este la fel de eficienta ca si cea facuta fata in fata, in cabinetul de terapie.

Terapia energetica la distanta este privata si este personalizata. Tehnica de vindecare consta in realizarea unui transfer de energie informata catre pacient, terapeutul fiind canalul de transmitere. Scopul acestui transfer este acela de a insanatosi intreaga anatomie energetica a pacientului, de a-i transmite o stare energetica de vibratie foarte inalta care dizolva pur si simplu blocajele, disfunctiile si dizarmoniile existente.

Citeste mai multe despre Ce este medicina eneregetica?!

 

 

 

Cum functioneaza terapia energetica la distanta?

Pentru a putea sa efectuam terapia energtica la distanta, (in cazul in care terapeutul nu cunoaste persoana)  trebuie sa trimiteti o fotografie, prin Facebook Messenger, email sau WhatsApp. In cazul in care terapeutul nu cunoaste persoana mai puteti trimite informatiile despre ea printr-un obiect care ii apartine si care poarta amprenta ei energetica. Terapeutul va putea sa lucreze pe aceasta fotografie/obiect ca si cum persoana care solicita terapie la distanta (si pe care nu o cunoaste) ar fi in fata sa in cabinetul de terapie.

Terapia energetica la distanta se poate aplica chiar daca terapeutul cunoste persoana sau nu.  Prin terapia la distanta se aduce o dublura a bolnavului la terapeut, pe care o curata, regleaza campurile, echilibreaza organele, chakrele, repara tot ce ceea ce nu este in ordine, energizeaza, creaza o protectie si tot ceea ce trebuie facut si apoi o trimite, la sfarsit inapoi acasa.

Terapeutul nu poate sa lucreze pe o persoana daca nu are acordul ei. El trebuie sa se asigure ca persoana in cauza isi doreste terapia (niste exemple des intalnite, care nu pot fi incluse in acest tip de terapie, sunt mamele care cer terapie pentru copiii lor, dar care nu le-au cerut acordul si nu au fost instiintati despre intentia de a folosi terapia).

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!