Terapia cu dispozitive orgonice

Terapia cu dispozitive orgonice

Teoria orgonului a fost propusa de Wilhelm Reich in 1930. Reich, psihanalist si psihiatru.

Orgonul este compus in cuvintele grecesti org = impuls, excitatie ca in org-asm plus one (gerunziul). De la orgasm ca forta vitala la orgon ca energie universala nu a fost decat un pas. Orgonul era o energie omniprezenta care organiza si concentra materia de la nivel microscopic in unitati numite bioni pana la nivelul macro cum sunt organismele si chiar galaxiile. Reich in 1940 in incercarea de a demonstra efectele terapeutice ale orgonului construieste o cutie din straturi alternative suprapuse de metale feroase si izolatori organici strabatute de un camp electrostatic.

Aceasta cutie numita acumulator orgonic credea el ca poate absorbi orgonul prezent in atmosfera. Pacientii lui erau invitati sa se aseze in aceasta cutie – acumulatorul de orgon pentru vindecare. Conform teoriei sale, bolile se datorau deficitului de orgon. Prin urmare, vindecarea se putea produce prin incarcarea cu orgon. Desi, testele realizate impreuna cu Einstein infirmau teoria sa a acumularii cu presupusa energie orgonica, Reich continua testarea cu plante (pentru crestere), soareci si oameni cu diverse afectiuni.

Energia orgonica este energia primordiala a vietii: este acea forta vitala fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa.

Atunci cand campul energetic (aura) unei persoane vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit “aprindere”. Reich a descoperit ca aceasta “incarcare” orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa.
Combinarea unor materiale organice (lemn, bumbac, rasini, etc) cu metale formeaza o matrice care are capacitatea de a atrage si concentra orgonul, asa cum au demonstrat cercetarile lui Wilhelm Reich. Cartea sa, “Biopatia cancerului”, cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica si impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (bolile) din corpul uman.

Ce este orgonul?

ORGONII sunt mai mult decat simple bijuterii, simple amulete sau talismane!

Este o energie naturala, care purifica, vindeca viata in toate aspectele ei, este o sursa de energie pozitiva. Relativ necunoscuta, folosirea orgonului este o modalitate naturala si ieftina pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale raspandite cu atata usurinta de om. Orgonul neutralizeaza efectele microundelor, ale radiatiilor electromagnetice, ale campurilor magnetice dizarmonioase, ale radiatiilor nucleare emise de centralele atomice.

Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare si o senzatie de expansiune blanda. Acumulatorul orgonic concentreaza energia orgonica si ajuta corpul sa se ajute singur. Orgonul nu este deloc strain corpului uman. Orgonul din atmosfera este doar o alta forma a energiei orgonice prezenta in corp.

Beneficiile acestor dispozitive orgonice sunt: 

 • generator continuu de energie vitala
 • raza de actiune foarte mare a acestora, de aproximativ 1km, astfel veti face un bine si celor din jur, prin ajutorarea lor va veti ajuta pe dvs.
 • s-a constatat ca aceste dispozitive elimina poluarea si reduc semnificativ nivelul de smog in zona dvs
 • reprezinta un suport bun pentru meditatie si relaxare, oferind protectia si energia necesara dobandirii unor frecvente de vibratie inalte
 • evolutia ta spirituala va fi libera de orice constrangeri
 • desfacerea nodurilor Hartman
 • protectie energetica
 • vindecarea insomniilor in majoritatea cazurilor

Cum puteti folosi aceste dispozitive orgonice?

 • il puteti pune in dormitor, pe o noptiera langa pat, sau in apropierea acestuia pentru a avea un somn mai bun, poate chiar sub pat,
 • il puteti lega de conducta de apa pentru a curata, si incarca energetic toata apa care vine prin conducte
 • il puteti pune in vecinatatea obiectelor electronice si electrocasnice, emitatoare de radiatii electromagnetice
 • pentru o protectie avansata se recomanda cate un mini orgon in fiecare colt al camerei!astfel casa ta va deveni un mic paradis, protejat de toate radiatiile si atacurile energetice
 • il poti purta cu tine pe unde mergi, astfel ca nu doar pe tine te vei ajuta ci vei curata si spatiul in care mergi

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!