mai 9, 2017

SESIUNE DE VINDECAREA CU AJUTORUL CRISTALELOR ETHERICE

Terapia cu Cristale Etherice favorizeaza vindecarea mentala, emotionala si fizica.

Dincolo de stralucirea si frumusetea unei pietre pretioase incrustata intr-o bijuterie, se ascund puteri magice care „lucreaza" pentru starea de bine. Virtutile pietrelor nu se rezuma doar la frumusete, ci si la vindecarea anumitor boli, la sporirea increderii in sine, la alungarea spiritelor rele, la energizarea organismului, la echilibrarea spiritului, la claritatea mentala, la concentrare, la focalizare si la creativitate.

Terapia cu Cristale Etherice dizolva dezechilibrele psihologice si ajuta la captarea succesului, la inchegarea unei relatii de dragoste,  la alungarea cosmarelor sau la alinarea durerilor nasterii. Cristalele etherice favorizeaza vindecarea mentala, ajutandu-ne sa intram in starea undelor theta.

Cristalele Etherice sunt mult mai puternice decat cele care se afla in stare fizica pe Pamant. Avantajul lucrului cu cristalele etherice este acela ca nu este necesar sa ai toate cristalele cu care lucrezi in plan fizic in cabinet. Puterea lor fiind de pana la 400 de ori mai mare decat a celor care se afla pe pamant,

Terapia cu cristale la Centrul de Sanatate Gabriela

Ce este Terapia cu Cristale?

Terapia cu Cristale (Cristaloterapia) este una dintre cele mai eficiente metode de purificare a aurei si de indepartare a traumelor care sunt imprimate pe aceasta, printr-un proces de marire a cantitatii de lumina care este prezenta in aura. Aceasta lumina este cea care stimuleaza activitatea domeniilor subtile ale fiintei.

Cristalele pot fi plasate pe centrii energetici de pe corp, transmitand vibratii tamaduitoare si provocand o recirculare a energiei subtile. Astfel, pacientul capata capacitatea de a se debarasa de tot ceea ce este vechi, pentru a putea primi noua energie.

Cum ne ajuta Terapia cu Cristale Etherice?

Terapia cu Cristale nu este un "leac minune". Ea are rolul de a ajuta organismul sa se vindece singur, oferindu-i o "cale de urmat", chiar daca noi nu percepem constient acest lucru.

Cristalele sunt folosite pentru tratarea diferitelor boli, datorita proprietatii lor de amplificare a energiilor. Ele au o frecventa superioara celei biologice si ajuta, astfel, la inlaturarea durerilor si la vindeacrea multor boli aflate intr-un stadiu incipient.

Bolile care se pot vindeca cu ajutorul Cristalelor Etherice:

 • - diverse dureri, reumatism, dureri osoase, artrita, migrene
 • - infectii
 • - boli de ficat
 • - bronsita, laringita, raceli
 • - depresie, anxietate
 • - diabet
 • - probleme ale organelor genitale
 • - boli de rinichi
 • - scadere in greutate
 • - hiper sau hipotensiune arteriala
 • - ulcer gastric

Cum decurge o sedinta de Vindecare cu Cristale Etherice?

De la distanta Terapeutul va folosi cristalele etherice de care ai nevoie pentru echilibrarea, armonizarea ta, pentru a pune organismul in stare de vindecare. Va plasa cristalele etherice acolo unde vei avea nevoie.

Costul unei sedinte la distanta cu Cristale Etherice de este de 156 lei 

Numarul sedintelor de terapie necesar rezolvarii unei "probleme" difera de la persoana la persoana, el nu este prestabilit.

Se recomanda o sedinta/saptamana

Te astept cu drag!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!