Templul din Luxor – Flacara Inaltarii de Purificare

Templul din Luxor – Flacara Inaltarii de Purificare – Raza a Patra – Lord Serapis Bey

Flacara Inaltarii de Purificare

Principalele calitati ale Lui Dumnezeu si actiunile celei de-a Patra Raze: puritate, integritate, constiinta lui Hristos si a deveni Dumnezeu prin conștiința Mamei Divine.

 • Ziua cand este amplificata: Vineri
 • Chakra corespunzatoare: Baza Coloanei vertebrale
 • Culoare: Alba
 • Pietre corespondente: azurite, cuart de zapada
 • Chohan al celei de-a Patra Raze: Domnul Seraphis Bay
 • Retreat-ul sau: Sala Mare a Inaltarii Templul din Luxor, Egipt
 • Arhanghelii celei de a Patra Raze cu Complementul Divin: Gabriel si Hope
 • Retreat-ul: intre Sacramento si Muntele Shasta SUA
 • Elohim al celei de-a Patra Raze cu Complementul Divin: Puritate si Astrea
 • Retreat-ul lor: langa Golful Arhanghelilor, Rusia

Templul din Luxor – Flacara Inaltarii de Purificare

Despre Lordul Serapis Bey

Lordul Serapis Bey este Chohan al celei de-a Patra Raze, gardian al Flacarii Inaltarii. El este disciplinar, cunoscut de secole pentru disciplina sa stricta. Reala disciplina nu este controlul asupra alteia pentru a contracara progresul innascut, ci mai degraba tine sub control calitatile umane pentru a permite Sinelui Real sa aiba o expresie. Acest lucru este esențial pentru atingerea Inaltarii, care este punctul culminant al tuturor realizarilor. El este dedicat perfecțiunii sufletului prin compasiune, rabdare, intelegere si auto-disciplina. El ii ajuta pe toti cei care il cheama in dezvoltarea aptitudinilor intuitive si creative ale inimii. Lordul Serapis Bey poate fi chemat sa va deschideti ochii spre frumusetea creatiilor Lui Dumnezeu. El ii ajută pe toti cei care il cheama exprimandu-si aspectele creative ale inimii.

Realizarile lui  Lordului Serapis Beyaliz

 • Serapis Bey a fost intrupat ca un mare preot in Templul Inaltarii in Atlantida cu mai mult de 11.500 de ani in urma. El este cel care a adus Flacara Inaltarii din Atlantida in Egipt chiar inainte de distrugerea acelui continent.
 • Serapis Bey a petrecut multe vieti de-a lungul Nilului si ca faraonul egiptean Amenhotep al III-lea (1417-1379 i.Hr.) a fost numit “Magnificul”. El a adus Egiptul pana la inaltimea prestigiului diplomatic, a prosperitatii si a pacii. Extensia lui in construirea monumentelor, palatelor si templelor, incluzand si constructia – Templul din Luxor.
 • Cea mai familiara incarnare a lui a fost Leonidas, rege al Spartei, marele razboinic care a condus spartanii in faimoasa batalie de la Thermopylae, Grecia.
 • Serapis Bey s-a inaltat in jurul 400 i. Hr.

Templul din Luxor – Flacara Inaltarii de Purificare

In Tara Egiptului, pe malurile fluviului Nil, exista punctul central al Marii Fratii Albe dedicata psstrarii Flacarii Cosmice a Inaltarii. Templul Inaltarii de la Luxor sustine pulsatia Flacarii Insltarii in atmosfera Pamantului. Cei din rasa umana care se trezesc in fiecare secol cu dorinta de a finaliza ciclurile de intrupare devin responsabilitatea in Ascensiunea Fratiei. Serviciul lor pentru viata este sa creeze oportunitatea, initierea necesara pentru neofitii care vin la Luxor pentru a se califica pentru Inaltare.
 
Serapis Bey, Domnul iubirii, explica faptul ca, Luxor ofera posibilitatea de dezvoltare spirituala.
Flacara Inaltarii din Luxor si cea generata in Telos, ambele detin aceleasi frecvente si sunt disponibile pentru oamenii de pe Pamant. Aceasta flacara este utilizata in mod liber de catre imparatia naturii in invierea in fiecare an consecutiv de primavara.
 
De la Lordul Serapis Bey: Candidatul pentru Inaltare trebuie sa indeplineasca cele “sapte initieri majore”. Candidatul trebuie sa treaca cu succes prin disciplinele celor Sapte Mari Temple.
“Eu sunt disciplina intruchipata”, spune Serapis Bey. De secole, majoritatea oamenilor s-au temut de aceasta disciplina. Eu sunt dedicat sa vad ca treci prin focurile purificarii si ca tu, care doresti oportunitatea de a-ti dobandi ascensiunea, poti persevera pana in ziua victoriei. Ingerii Templului Inaltarii aduna toate laudele, adorarea, cantecele, devotamentul si binecuvantarile trimise in sus de catre indivizi in cultul congregaţionale sau individuale. Aceste energii create de practicile devotionale sunt tesute cu grija in fluxul spiritual tot mai mare al energiei. Fiecare suflet nou, care atinge starea de Ascensiune le este mai uşor in viitoarea viata sa se foloseasca de impulsul cosmic pe deplin adunat, fata de cei care au plecat inainte.
 
In primul rand: Candidatul trebuie sa invete sa controleze si sa transforme toate gandurile si sentimentele care nu sunt aliniate cu Sinele lor Divin. Aceasta este initierea in maiestrie a primului templu, Templul Vointei Lui Dumnezeu, ca cei plini de speranta si cei curajosi trebuie sa treaca. Candidatul trebuie sa invete sa comunice cu prezenta sa divina si sa se dezvolte in interiorul insusi adevarata smerenie. In acest prim templu, sub indrumarea Maestrului El Morya si asistentii sai, aspirantul este asistat in dizolvarea rebeliunii. Rebeliunea l-a luat pe Lucifer din inima cerului; razvratirea impotriva disciplinei si auto-corectarea reprezinta o bariera in calea progresului spiritual real. In cadrul disciplinei de un somn odihnitor, abstinenta de la tutun, alcool si droguri recreationale, va usurati calea spre libertatea voastra glorioasa. Cei care nu doresc sa accepte aceste discipline nu au inca stimulul de a deveni cel mai bun, de a fi cea mai mare si cea mai inalta expresie a unui Dumnezeu intrupat.
 
In al doilea rand: Cei care au trecut cu succes initierea primului templu sunt trimisi la cel de-al doilea templu, cunoscut sub numele de Templul Invatarii. Sub indrumarea Lordului Lanto, Maestrului Kuthumi și Fratia Robei de Aur, acestea sunt  instrutiuni date in lege. Asa se dezvolta intelegerea Legii cauzei si efectului si toate celelalte Legi Universale. Este un timp placut si fericit de a semana seminte, de a respira viata asupra acestor seminte si a aduce o recolta din munca. Este timpul in care artistul isi dezvolta abilitatile, muzicianul dezvolta dexteritatea in realizarile lui muzicale, iar profesorul devine elocvent in transmiterea cunostințelor catre studenții sai.
 
In al treilea rand: Cei care au trecut cu succes inițierea celui de-al doilea templu sunt trimisi la cel de-al treilea templu, Templul Iubirii, sub marea protectie si indrumarea Preaiubitului Paul Venetianul. Aici neofitul trebuie sa invete disciplina iubirii si armoniei neconditionate pentru propriul lui flux de viata si pentru toate alte forme de viata. Acestia sunt amplasati in locuinte cu cei care au in interiorul lor tendinte care sunt deosebit de agravante pentru altii. Aici este locul in care numarul de neofiti se diminueaza si, cu mare sentiment de usurare, multi candidati ies in graba pe usa si ne parasesc. Pentru a trai in pace cu ceilalti este unul dintre cele mai mari teste ale starii de inăltare. Desi bunatatea, frumusetea, amabilitatea acestui mare Maestru sunt atat de uimitoare incat sa topeasca o inima de piatra, disciplina pe care o cere in invatarea toleranței, compasiunii si intelegerii este astfel, ca putini supravietuiesc.
 
In al patrulea rand: Din cel de-al treilea templu, initiatul se muta in cel de-al patrulea templu la Templul Inaltarii. Acesta este primul contact personal pe care Serapis Bey il are cu neofitul. Pentru prima data, candidatul trebuie sa obțina suficienta puritate pentru a-si vedea Prezenta EU SUNT fata-in-fata cu Sfantul Sine Hristos. In initiere, Maestrul el insusi va sta in aura initiatului prezentand multe dezechilibre negative care exista inca in corpurile interioare. Acesta este momentul cand candidatul va auzi multe voci si numai o discriminare adevarata, rugaciune, altruism si umilinta pot discerne “Vocea tacerii”. Este momentul in care ii este prezentat “Sinelui” toate trucurile ego-ului si aparitiile subtile. Aspirantul trebuie sa puna in aplicatie de a-si purifica toate creatiile negative ale trecutului sau uman si a le transforma in Radianța Luminoasa alba-pura.
 
In al cincilea rand: Dupa ce a trecut initierea celui de-al patrulea templu, discipolul este pregatit pentru disciplina celui de-al cincilea templu, Templul Consacrarii. Apoi acea haina a consacrarii este pusa pe el, pe sandalele aurii din picioarele lor si o mantie din matase pe corpul lor. Maestrul Hilarion sau Preaiubitul Raphael efectueaza serviciul consacrarii in care toate sistemele corpului sunt consacrate puritatii si ascensiunii. Apoi sunt date consacrari, ale mainilor in care este insuflata Flacara Vindecarii si a picioarelor care devin ancorele Focului Sacru oriunde se misca corpul. Va avea loc o consacrare a buzelor pentru a rosti Cuvinte Sacre care invoca si comanda manifestarea precipitarii si a puterilor de vindecare. Consacrarea energiilor din ochi ii permite discipolului sa vada perfecțiunea si sa fie numit mai departe. Aceasta completeaza ceremoniile.
 
In al sasea rand: Aspirantul este apoi dus la cel de-al saselea templu, Templul Slujbei unde este de asteptat sa puna temporar deoparte actiunile sale lumesti pentru a fi in serviciul celorlalti si sa devina pastorul fratelui sau. De asemenea, este de asteptat sa-si ofere voluntar o parte din timpul lui pentru serviciul planetar in beneficiul omenirii, nu numai al lui si al familiei sale. El trebuie sa invete sa includa restul omenirii in inima lui, devenind pe deplin constient de asta ca nevoile altora afecteaza, de asemenea, nevoile multora. In al saselea templu, sub sponsorizarea Domnului Sananda cu flacara sa geamana iubita, Nada (cunoscuta si ca Isus si Maria Magdalena), aspirantul este instruit sa ingrijeasca si sa serveasca toate aspectele vietii si sa devina un servitor slujind.
Inainte ca un candidat la inaltare sa poata deveni maestru, trebuie sa invete si el disciplinele slujitorului umil, serviciul altruist, fratia adevarata si ascultarea de ierarhie. Cei care petrec aproape toata viata lor in serviciul unei anumite activitati sau organizatie care sa asiste si sa consolideze constiinta colectivului sunt de obicei la al saselea nivel de inițiere. In trecut, prea des, Serapis Bey a vazut pe multi dintre voi plecand din Luxor, gata sa puna lumea pe foc, doar sa se retraga inapoi pe masura ce ati mers in jos pe treptele marelui templu. Acesta este locul in care un numar mare dintre voi ati pierdut ocazia Ascensiunii in multe incarnari.
 
In al saptelea rand: Dupa ce aspirantul trece de initierea primelor sase temple, el este gata pentru a intra in cel de-al saptelea templu, Templul Focului Violet unde fiecare atom, celula si electronul fiintei sale devine complet purificat prin actiunea flacarii violete sub sponsorizarea Maestrului Saint Germain. Candidatul devine ca o fereastra prin care curge viata Lui Dumnezeu in puritate absoluta. Corpul fizic va va oferi cea mai mare usurinta si gratie posibila în cadrul Legilor armoniei, daca se abtine de a nu lua in corpul fizic acele substante care isi schimba natural actiunea vibratorie, deconectandu-l de la armonia sferelor Iubirii Divine. Cand candidatul este gata sa manifeste pe deplin Vointa Lui Dumnezeu, si pentru a incepe pregatirile a initia faza finala a ceremoniei de absolvire a Inaltarii, atunci totul este un loc pentru candidat sa devina un “maestru ascensionat”.

Si ai sa vezi?

Binecuvantarile din inima Luxorului!

The Seven Sacred Flames – Aurelia L.J

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!