Cum faci un talisman pentru a atrage abundenta in zilele maestru de 11 si 22

Talisman creat in zile maestru pentru abundenta

In numerologie avem ceea ce se cheama numerele maestru si ele sunt: 11, 22 si 33. Sunt numere speciale pentru cei pe care le poarta in numerograma lor.

Dar si zilele de 11 si 22 ale fiecarei luni sunt la fel de puternice si speciale. In aceste zile de 11 si respectiv 22, putem face ritualuri, talismane, amulete pentru diverse nevoi ale noastre. Orice faci in aceste zile sunt mult amplificate.

Va propun sa faceti in una din zilele de 11 sau de 22 ale lunii un ritual prin care va faceti un talisman cu care sa atrageti banii.

Talisman creat in zile maestru pentru abundenta

Pentru asta aveti nevoie de:

  • o bancnota indiferent de valoarea ei (poate fi de 1 leu, de 10 lei, de 5 lei, de 100 lei, etc. sau valuta), dar in seria ei sa se regaseasca 3 de 7 unul langa celalalt, adica 777
  • o lumanare verde lunga
  • scortisoara pisata sau ulei de scortisoara
  • zahar sau miere
  • fructe de sezon, nuci, seminte, etc.
  • flori de sezon

Cum faci un talisman pentru a atrage abundenta in zilele maestru de 11 si 22?

Cauti bancnota pana o gasesti. Pune-ti intentia de a o gasi: “Am intentia sa gasesc bancnota care contine in seria ei cifra 7 de 3 ori consecutiv”.

Dupa ce ai gasit bancnota, spre seara in zilele de 11 sau 22 se aseaza pe o masa, fructele si florile de sezon. Lumanarea verde se unge cu ulei esential de scortisoara daca nu ai o ungi cu ulei de masline si in cazul asta se presara pe ea scortisoara pisata si zahar sau miere, apoi se aprinde lumanarea.

Rotesti bancnota ,, magica ” rulata in forma de sul (ca sa iti fie mai usor) deasupra flacarii lumanarii in sensul acelor de ceasornic si rostim de 3 ori:

ACCEPT in viata mea toata ABUNDENTA pe care Universul o are pentru MINE!

Lasi lumanarea sa arda peste noapte alaturi de fructe si florile pe care le pui in apa. lasi bancnota acolo pe altarul creat pana a doua zi. A doua zi pe 12 si respectiv 23 in functie de ziua in care ai facut ritualul, nu dai nimic din ce ai pus pe masa strainilor, le mananci tu si familia ta in casa.

BANCNOTA o vei pastra TOT anul (2023-2024) in portofel si nu o vei instraina, si nu o vei cheltui pentru ca ea este talismanul tau aducator de ABUNDENTA!!! Puterea ei dureaza doar un an calendaristic. Dupa aceea poti sa o cheltui si sa-ti faci alt talisman.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!