Cum pierderem parti de suflet si cum il recuperam?

Cum pierderem parti de suflet si cum il recuperam?

Cum pierderem parti de suflet si cum il recuperam?

Sufletul este partea divina din noi, darul lui Dumnezeu. Aceasta energie da viata si putere divina. Sufletul reprezinta esenta non-materiala a unei persoane vi.

Daca se intampla un accident, sufletul poate pleca pentru a nu fi afectat de accident. Daca pierdem pe cineva drag, fragmente de suflet pot sta departe de noi, pana cand suntem pregatiti sa facem fata durerii. In cazul unui divort se pierd parti de suflet sau cand iesim dintr-o relatie nepotrivita. Cand femeia face un avort se pierd parti de suflet.

Mai dam parti de suflet atunci cand vedem ceva frumos si ne dorim acel lucru si din diverse motive nu-l cumparam, nu-l putem avea. Avem si o vorba: “Am vazut un/o ……………..  si mi-a ramas sufletul la el/ea.”

Alta metoda de a-ti pierde sufletul este de a-l da cuiva. Atunci cand oamenii se indragostesc, sau in cadrul unei familii, se intampla sa cedeze fragmente de suflet celor dragi. Mama poate ceda copilului, pentru ca vrea sa il protejeze.

Un alt motiv pentru pierderea sufletului se numeste furtul sufletului, sau mai bine zis imprumutatul sufletului. Furtul sufletului este o metoda de a-l domina pe celalalt. Se poate observa usor atunci cand un sot abuziv ia din energia partenerului abuzat. Cand iei din sufletul unei persoane, iei din puterea ei.

Simptomele pierderilor de suflet

Printre simptomele pierderii de suflet se numara: depresia, un sentiment de neimplinire, incapacitatea de a merge mai departe in anumite domenii, pierderi de memorie, sentimentul ca nu esti cel care isi conduce viata, oboseala, senzatia de somn, de molesala, si de slabire a puterilor, durere in piept, scaderea randamentului fizic, intelectual, scade concentrarea, slabirea memoriei, etc.  Pierderile de suflet sunt asociate cu sentimentul ca ceva lipseste din viata ta.

* sentimentul de a te simti incomplet
* sindromul stresului post-traumatic
* incapacitate de a depasi un obstacol, in ciuda eforturilor
* sentimentul ca ai facut tot, dar esti blocat
* sentimentul de deconectare, ca si cum nu ai mai simti nimic sau sentimentul ca nu te poti conecta cu nimic
* amintiri sau incidente din trecut despre care poti spune: “Simt ca am pierdut atunci ceva ce nu pot recupera niciodata.”
* sentimentul ca cineva a luat o parte din tine, inima ta, sufletul tau, ca tu nu mai esti acelasi de cand acea persoana a plecat sau a murit
* dorinta de a te reintoarce la o persoana sau intr-un loc neplacut, chiar daca nu ai niciun motiv sa faci asta
* sentimentul ca recuperarea sufletului te poate ajuta

O metoda foarte buna este rugaciune catre Maica Domnului care poate recupera sufletele chiar si din iad. Se citesc acatiste catre Maica Domnului, se poate tine post negru.

Se poate folosi o rugaciune ca aceasta:

“Maica, iarta-ma pe mine pacatosul, caci nu sunt in stare sa am grija de sufletul meu si de aceea te rog pe Tine sa ai grija de el si astfel ti-l daruiesc Tie. Amin”

4.7/5 - (16 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!