Stiti ce avantaje va aduce purtarea bijuteriilor cu cristale naturale?

Stiti ce avantaje va aduce purtarea bijuteriilor cu cristale naturale?

Bijuteriile cu cristale naturale

O metoda excelenta de a va tine incarcati cu energie datorita cristalelor este sa purtati cristalul sub forma de bijuterie. Cele mai bune metale sunt arama, argintul si aurul. Cand purtati medalionul el trebuie sa stea pe chakra inimii ca sa stimuleze timusul, care dirijeaza sistemul imunitar al organismului pentru pastrarea sanatatii. O bijuterie cu varf se poate purta cu varful in sus si astfel stimuleaza chakrele superioare si cu varful in jos are rol de impamantare. Nu este recomandat sa se poarte mult timp bijuteria cu varful in sus deoarece deveniti aerieni, ea se poarta atunci cand vreti sa meditate etc.

Cerceii ajuta la echilibrarea emisferelor cerebrale, de asemenea stimuleaza chakra gatului si echilibreaza partea dreapta si partea stanga a corpului.

Purtand un cristal va amplifica intregul camp energetic al corpului.

Pandantul daca este purtat la gat, cristalul va stimula tiroida si glandele paratiroide. Este foarte bun pentru problemele respiratorii cum sunt congestia si durerile de gat.

Purtat in dreptul inimii asa cum am spus cristalul stimuleaza timusul si mareste eficienta sistemului imunitar in lupta cu boala.

Purtat peste plexul solar, cristalul va stimula toate energiile corpului si va mari campul afectiv.

Inelele intaresc emisia cuartlui, daca se poarta inelul la mana dreapta (mana emitatoare) emisia este intarita considerabil. In cazul in care pe partea stanga a corpului exista o cadere energetica, un inel cu cuart purtat pe mana stanga ajuta la echilibrarea acestor vibratii. In functie de organul suferind, inelul se poarte purta de pe un deget pe altul, de la o mana la alta.

Bratarile din sau cu cuart au efecte similare inelelor, intarind partea pe care sunt purtate.

Mana si degetele pe care sunt purtate cristalele au si ele importanta.

Mana dreapta este transmitatoare de energie, mana prin care energia este eliberata, degajata, deci purtati bijuterii pe mana dreapta cand doriti o eliberare de energie negativa sau transmiterea energiei benefice spre alta persoana (mangaiere, alinare, dragoste, vindecare). Cristalul va prelua surplusul de energie negativa care va creeaza stari de furie, oboseala, mahnire.

Mana stanga este receptoare de energie benefica, deci purtati bijuterii pe mana stanga atunci cand aveti nevoie de un surplus de energie pozitiva, de protectie, de energizare, de activare, cel mai probabil permanent. Schimbati pe mana dreapta cand simtiti ca energia dv. este in surplus si se manifesta agresiv.

In cazul in care este nevoie sa se activeze chakra plexului solar ori sa se echilibreze chakrele inferioare cu cele superioare cuartul se poate purta sub forma unei brose, a unui ac de cravata, butoni etc.

Nu uitati sa le curatati inainte de a le purta.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!