Steaua Sufletului – steaua eterica de Lumina

La apoximativ sase inci deasupra capului se afla o stea eterica de Lumina, care pluteste deasupra capului fiecarui om de pe Pamant. Stralucirea acestei stele depinde foarte mult de gradul de evolutie al extensiei de suflet de pe Pamant. Steaua sufletului nu este sufletul, ci mai degraba un instrument prin care sufletul isi indeplineste lucrarea.
Steaua sufletului este o extensie a sufletului. Aceasta stea a sufletului este cea care se activeaza atunci cand facem mantra sufletului.

Steaua Sufletului - steaua eterica de Lumina

Intelegerea stelei sufletului este foarte importanta.  Cand spunem mantra sufletului, steaua sufletului se aprinde ca o stea stralucitoare, luminoasa, si este gata sa inceapa sa lucreze, daca aceasta munca este in serviciul sufletului.
Dupa ce se spune mantra sufletului, steaua sufletului se va supune gandului si vizualizarii creative si va fi realmente apta sa se miste, sa se mareasca, sa se contracte sau sa emita fascicule de energie in directia personalitatii, sau a extensiei de suflet.
Intelegerea, ajutorul si utilizarea stelei sufletului vor deveni pur si simplu nepretuite pentru construirea antakaranei si in toate celelalte domenii ale vietii.

Sursa: Dr. Joshua David Stone

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!