Specializarea Ingerilor

Specializarea Ingerilor

La fel ca si oamenii, Ingerii au specializarile lor. De aceea, ii poti invoca pe cei care sunt cel mai bine calificati sa te ajute intr-o situatie particulara. Mai jos gasiti cateva specializari ale ingerilor care va vor ajuta sa lucrati mai usor cu ei.

Specializarea Ingerilor

  • Ingerii Abundentei – acesti ingeri te pot calauzi sa iei cele mai intelepte decizii financiare, legate de cariera si de investitii, precum sa iti indeplinesti nevoile elementare. Ei sunt aceea care iti scot in cale monede pe care le gasesti “intamplator” si tot ei iti sincronizeaza pasii pe care trebuie sa-i urmezi in cariera ta.
  • Ingerii Vindecarii – acesti ingeri sunt condusi de Arh. Rafael si ii inconjoara pe oamenii suferinzi cu energia lor vindecatoare. Ei iti pot calma inclusiv grijile legate de vindecare, te inspira sa iei anumite decizii legate de ajutorul terapeutic si te ajuta sa scapi de energiile negative, cum ar fi mania sau pesimismul. Tot ei ii ajuta pe vindecatorii de orice fel, inclusiv pe oamenii care aspira sa devina terapeuti.
  • Ingerii Mutarii – acesti ingeri te pot calauzi sa-ti gasesti casa viselor tale, sa te califici din punct de vedere financiar pentru cumpararea unei noi case, iti reduc la minim stresul asociat cu mutarea si iti protejeaza bunurile in timpul deplasarii lor.
  • Ingerii Povestilor de dragoste – acesti ingeri din categoria heruvimilor ii apropie pe oameni, vindeca relatiile cu probleme, le adauga distractie si pasiune atunci cand este cazul si ofera calauzire pentru cunoasterea sufletului pereche.
  • Ingerii Intretinerii corporale (fitness) – acesti ingeri te motiveaza sa iti intreti corect corpul fizic, te inspira sa practice anumite exercitii fizice care ti se potrivesc, te ajuta sa iti reduce sau sa iti elimini poftele alimentare nesanatoase, sa alegi alimente si bauturi naturale si organice, si sa nu te folosesti de diferite pretexte pentru a renunta la acest mod de viata sanatos.
  • Ingerii Naturii – cunoscuti si sub numele de deva, zane, ondine, gomi sau elementali, acesti ingerii speciali sunt ingeri pazitori ai plantelor, apelor curgatoare sau statatore si animalelor salbatice si domestic. Ei ii ajuta pe oameni sa practice activitati de gradinarit, atrag fluturi si pasari catre gradina lor, ii calauzesc sa ia cele mai bune decizii din punct de vedere ecologic ii inspira sa culeaga de jos deseurile si gunoaiele lasate de altii atunci cand le intalnesc in natura si ii asista pe cei care doresc sa adopte un mod de viata vegetarian sau vegan.
  • Ingerii Condusului si parcarii masinii – acesti ingeri extrem de puternici te pot ajuta sa ajungi cu bine la destinatie, sa sosesti la timp si sa iti gasesti un loc de parcare inainte sa ajungi la destinatie, pentru ca ingerii sa aibe timp sa aranjeze circumstantele cele mai fericite pentru tine.
  • Ingerii Frumusetii – condusi de Arh. frumusetii Jofiel, acesti ingeri te ajuta sa iti alegi cele mai potrivite haine, cea mai inspirata coafura si cele mai reusite accesorii vestimentare pentru orice ocazitie, te pot calauzi catre cele mai bune saloane de coafura; te pot ajuta sa iti aranjezi parul rebel; iti pot oferi daruri minunate; iti amplifica stralucirea interioara si te pot ajuta in toate felurile cu putinta sa fi mai frumos/frumoasa.
  • Ingerii Familiei – acesti ingeri plini de iubire sunt condusi de Arh. Gabriel si Metatron si te pot ajuta in toate situatiile asociate cu cresterea copiilor, inclusiv cu adoptarea sau conceptia acestora; te pot asista in toate proiectele si deciziile legate de camin, mentin unitatea si pacea in cadrul familiilor; il incurajeaza pe membrii acestora sa isi pastreze deschiderea interioara si compasiunea unii fata de ceilalti; si protejeaza caminele.
  • Ingerii Luptatori – condusi de Arh. Mihail, acesti ingeri lupta cu iubire si cu compasiune pentru diferite cause sociale, asista organizatiile caritabile, protejeaza copii si ii feresc de violenta in cadrul familiei, pazesc casele si bunurile personale (atunci cand sunt invocati), confera curaj si inspiratie celor care doresc sa scrie sau sa vorbeasca public despre injustitii, si ii ajuta pe avocatii.

Ingerii pazitori te insotesc clipa de clipa. Ei te iubesc neconditionat, indiferent de faptele tale, si iti doresc intodeauna ce este mai bun pentru tine. Ei nu obosesc, nu se simt frustrati si nu se supari niciodata pe tine.

Menirea ingerilor este sa instaureze vointa lui Dumnezeu, care consta in coborarea pacii pe pamant. Ei stiu ca daca fiecare om va fi impacat, noi vom trai cu totii intr-o lume a pacii. De fapt, pacea interioara este menirea fiecaruia dintre noi, iar Ingerii nu doresc decat sa ne ajute sa cunoastem aceasta stare de pace.

Fara permisiunea noastra, Ingerii nu pot intervene in viata noastra. Aceasta este una din legile creatiei noastre: noi trebuie sa solicitam ajutorul pentr  a-l primi. Orice solicitare de ajutor, este suficienta pentru a le permite lui Dumnezeu si Ingerilor lui sa intervina in viata noastra. Ei nu isi doresc altceva decat sa ne ajute astfel incat sa ne simtim impacati, si nu de putine ori micile favoruri conduc la cele mai durabile stari de pace interioara.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!