septembrie 28, 2022

Snep

De ce am ales Snep?

De ce am ales Snep?

Un proverb spune ca dacă facem ceea ce iubim, nu va trebui sa lucram nicio zi din viata noastra.

Eu dupa acest proverb mi-am croit viata. Cand am inceput sa lucrez ca  terapeut mi-am dat seama cat de important este ce mananci. Calitatea vietii si sanatatea trupului tin printre altele si de ceea ce mancam.

Am ales nutritia ca ramura de activitate din respect pentru corpul meu, din dragoste pentru sanatatea mea si pentru ca cred cu tarie in vorbele lui Hippocrates care spunea, ca inainte de toate, mancarea ne este medicament. Chnezii de 5000 de ani folosesc alimentele ca si medicamente.

Am ales Snep, pentru ca suplimentele de calitate sunt si ele parti fundamentale ale unei vieti sanatoase si echilibrate, si in Snep am gasit o companie care creaza suplimentele din dragoste fata de sanatate, dar mai ales, cu respect fata de consumatori.

De ce am ales sa fac network marketing cu Snep?

Motive sunt multe multe, dar va listez cateva mai jos:

  • Gama larga de produse, care se largeste periodic cu produse noi.
  • Calitatea produselor
  • Preturi prietenoasa, accesibile
  • Promtitudine

Un alt aspect extrem de important este promtitudinea cu care compania gestioneaza comenzile si livrarile. Comenzile sunt procesate si livrate in cca 48 ore (uneori chiar in 24 de ore).

  • Plan de recompensare extrem de avantajos, fara obligatii, targeturi si alte ocolisuri ascunse

Toate produsele Snep sunt produse in Italia. Pentru mine eticheta “made in Italy” este un plus extrem de mare atunci cand vine vorba de analizarea calitatii unor produse, avand in vedere toate verificarile si testele stricte prin care trece un produs inainte de a fi lansat pe piata.

Snep are o gama larga de produs cum ar fi: detoxifiere, slabit, ingrasat, suplimente, cafea cu ganoderma, uleiuri esentiale pure,  ingrijire corporala, MakeUp, parfumuri, etc.

Ca Terapeut de Terapii Naturiste si Tehnician Nutritionist recomand produsele Snep.

In viata ori lucrezi la indeplinirea visului tau, ori vei lucra pentru altii.

Tu ce alegi?

Cum poti incepe?

Nimic mai simplu. Ai posibilitatea sa mi te alaturi CHIAR AZI cu ZERO investitie ca si CLIENT daca vrei doar sa consumi produsele Snep sau daca vrei sa dezvolti si tu afacerea, ca si RESPONSABIL.

Inscrierea este GRATUITA.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!