Simbolul “Steaua Midas” si banii

Simbolul "Steaua Midas" si banii

Simbolul Steaua Midas si banii este un simbol de Abundenta si prosperitate.

Aceasta tehnica este pentru cei care au initiere Reiki Usui cel putin.Simbolul "Steaua Midas" si banii

Simbolul Steaua Midas si banii

Ritual cu steaua Midas

Tehnica poate fi folosita pentru a atrage abundenta, bunastare, bani, loc de munca, relatii, succes, dezvoltare personala, etc.

Se ia o foaie de hartie si se deseneaza in cele 4 colturi, simbolul Reiki CKR si steaua Midas in centrul hartiei. Sub steaua Midas scri dorinta ta sub forma unei afirmatii pozitive. Este bine ca in afirmatie sa fie trecut si prenumele tau.

In cazul in care doresti sa atragi bani in viata ta este bine sa iei o bancnota de 1,10,100 lei si sa o pui peste steaua Midas. Hartia se impatureste, nu si bancnota si se poate pune pe o grila financiara de cristale, in cutia Reiki, pe un altar, langa o icoana sau statueta a unei entitati care se ocupa cu banii.

In cazul in care dorinta ta are legatura cu afacerea ta, este bine sa ti hartia in locul in care iti desfasori afacerea, fie ca este magazin, sediul firmei, cabinet, etc.

Se trimite zilnic Lumina acelei dorinte, acelui proiect, grila de cristale si se citeste de 9 ori dorinta. In momentul in care dorinta a fost indeplinita acea hartie se arde.

Acest simbol se mai poate trasa si pe bani, carduri, pe portofel. Se spune ca daca o linie rosie este trasata sub simbol creste puterea simbolului, de asemenea, energia devine mult mai puternica. Din acest motiv am trasat si eu linia rosie.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!