Sfantul Expedit, patronul cauzelor urgente si disperate

Sfantul Expedit, cel care ajuta rapid la indeplinirea dorintelor

Sfantul Expedit, este Sfantul care te ajuta sa-ti indeplinesti dorintele urgent, te ajuta in probleme juridice, in afaceri, probleme financiare,  elevii si studentii sa promoveze examenele, indeparteaza cu rapiditate blocajele financiare, pe relatii, usureaza karma, ia asupra lui problemele noastre.

Daca ai vreo problema dificil de rezolvat si ai nevoie de ajutor urgent, intrebal pe Sf. Espedito care este Sfantul cauzelor care necesita o solutie rapida.

Tine in mana o cruce pe care scrie HODIE care inseamna AZI si are sub picior un corb care simbolizeaza ziua de IERI.

Ziua cand il sarbatorim pe Sf. Expedit este 19 aprilie. Culoarea lui este culoarea rosie. Ca ofrande puteti sa-i aduceti flori rosii, vin rosu, lumanari rosii, cristale rosii, dulciuri, apa proaspata, betitoare parfumate cu Sf. Expedit etc.

Ziua in care puteti incepe un ritual in care sa-i cereti sfantului ceea ce aveti nevoie este ziua de miercuri. Ritualul se face incepand cu o zi de mircuri si se face zilnic pana se indeplineste dorinta sau 9 de zile la rand. Cea mai buna zi pentru a apela la sf. Expedit este ziua de miercuri, deoarece este ziua lui Mercur.

Ritual catre Sfantul Expedit pentru indeplinirea dorintelor

Incepeti prin a face un mic altar pe care sa puneti o imagine cu Sfantul. puneti ceva rosu o fata de masa, o floare rosie, un trandafir rosu, un pahar de vin rosu, o lumanare rosie, cristale rosii, orice obiect de culoare rosie. Daca nu aveti lumanare rosie puteti folosi si lumanare alba. Un pahar cu apa proaspata. Cateva dulciuri pe o farfurioara. Si ce mai credeti voi ca puteti pune pe acest altar.

Trebuiesc asezate in forma de triunghi

Foarte important – Trebuie sa-i faci o oferta sa-i promiti ceva in schimbul rezolvarii problemei tale. Poti sa-i promiti ca vei spune si altora despre ajutorul pe care l-ai primit de la el, ajuti oamenii saraci, ca dai de pomana,  etc. daca nu ii promiti nimic in schimbul rezolvarii dorinteti tale, el iti va lua inapoi ce ti-a dat si chiar si mai mult. Nu uitati sa va tineti de cuvant. Poti sa scri un articol despre el pe site-ul tau asa cum fac si eu acum, sa faci un video in care sa povestesti despre el. Trebuie sa spui lumii ca el te-a ajutat.

Nu cereti sfantului sa faca lucruri daunatoare sau rele. Te va da inapoi. Incearca sa nu ceri prea multe lucruri intr-un singur ritual. Fiecare ritual ar trebui sa aiba un scop specific.

Scrie pe o foaie de hartie o rugaciune din suflet catre el cu dorinta ta pe care o pui sub paharul de apa.

Rugaciune catre Sf. Expedit

Sfinte Expedit te chem acum si aici alaturi de mine, iti ofer ca ofranda lumina acestei lumanari, iti ofer acest pahar cu apa, acest pahar cu vin, aceste prajituri etc. Vin la tine si ma rog tie cu multa incredere in forta mijlocirii tale. te rog sa ma ajunt in urmatoarea problema (spui dorinta ta). Eu las implinirea dorintelor mele in grija ta. Te rog sa materializezi cat mai repede cu putinta aceste cereri ale mele. Stiu ca ai ajutat multi oameni aflati in necazuri. Iti multumesc Sfinte ca indeplinesti dorintele mele sau ca imi trimiti ceva mai bun. Promit sa spun si altora despre ajutorul pe care mi l-ai dat etc. (aici faci promisiunea ta catre el). Iti multumesc, iti multumesc, iti multumesc.

Lasi lumanarea sa arda pana la final, prajiturile le mananci, vinul il bei, bei si apa sau o pui la o floare. Faci acest ritual 7 zile la rand citind zilnic hartia cu dorinta ta sau pana se indeplineste, ca poate este necesar mai mult efort din partea ta pentru a rezolva problema. In fiecare din cele 7 zile faci ritualul cu o lumanare aprinsa de preferat rosie.

Rugaciune catre Sf. Expedit

Sfantul meu Espedit, Sfantul cauzelor drepte si urgente. Ajuta-ma in acest moment de suferinta si disperare. Intervino pentru mine la Domnul nostru Iisus Hristos. Tu, care esti sfantul celor indurerati, tu, care esti un sfant razboinic, tu, care esti sfantul oamenilor disperati, tu, care esti sfantul cauzelor urgente. Protejeaza-ma, ajuta-ma, da-mi putere, curaj si seninatate. Asculta solicitarea mea (Fa solicitarea). Ajuta-ma sa depasesc acest moment dificil, protejeaza-ma de toti cei care ma pot rani. Protejeaza-mi familia, astept urgent rezolvarea ta. Da-mi pace si liniste. Iti voi fi recunoscator si voi spune numele tau tuturor celor care au credinta. Multumesc.

Sa va fie de ajutor!

4.8/5 - (39 votes)

14 comentarii la „Sfantul Expedit, patronul cauzelor urgente si disperate

 • De cîte ori am avut probleme am apelat la sfîntul Expedit, care m-a ajutat enorm !
  Mulțumesc mare și bun SFÎNT EXPEDIT !

 • Acum 3ani m-am rugat pentru băiat meu care avea examenul de bacalaureat și examenul la Facultatea , Sfântul ma ajutat nnu numai că baiatul sa promoveze dar a intrat la Facultate exact cu media care am cerut și avea nevoie pentru intrarea la Facultate, nu mint cu nimic exact ce am cerut să implinit, multumesc cu recunoștință. Amin!

 • Multumesc Sfîntul Expedit pentru ajutorul pe care mi l-ai dat anul trecut și pe care mi-l vei da și acum !
  Mulțumesc!
  Mulțumesc!
  Mulțumesc!

 • Ii multumesc din suflet acestui sfant minunat! Rugati- l cu incredere sa mijloceasca pt indeplinirea dorintelor si va v – a fi grabnic ajutator!

 • Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc….sfintul expediate m a ajutat și spun la toată lumea că rugăciunile adresate acestui sfânt se îndeplinesc!
  Mulțumesc Saint Expedite!

 • Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc Sfântului Expedit și spun la toată lumea ca rugăciunile adresate acestui sfânt se îndeplinesc .
  Îți mulțumesc Sfânte Expedit pentru ajutor .

 • Așa cum i am promis Sfântului Expedit, doresc să mărturisesc rapidul său ajutor, alături și de alți Sfinți. Aseară am citit cea de a doua rugaciune postată pe această pagină și astăzi, am primit vești bune, menționez că am citit rugaciunea de mai multe ori, aseară, pentru fiecare situație în parte, astăzi, nu am mai apucat, însă, sfântul, ma auzit , una dintre dorințe s a împlinit, respectiv, veștile bune legate de starea de sănătate a tatălui meu, de rezultatul unor analize, investigații și o procedură imagistică cu substanță de contrast, de care, nu știu de ce, de această dată m am temut. Am mai promis Sfântului și alte mici gesturi, însă, acesta, de a mărturisii a fost primul pe care am promis că îl voi îndeplini. Voi continua să mă rog sfântului atât pentru ajutor cât și în semn de recunoștință.
  Țin să menționez că, deși, auzim de mică despre El , din filme, ,,San Expedito”, abia acum ceva ani, cred că 5 , m am rugat de câteva ori, însă nu stăruitor și nu pentru sănătate.
  Mulțumesc, Doamne ,Maica Domnului, mulțumesc, Sfinte Expedit , multumesc tuturor Sfinților mei dragi.
  Mulțumesc, este un cuvânt prea mic pentru a mi putea exprima recunoștința, bucuria și pacea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!