Secretul spiritual al Cascatului

Secretul spiritual al cascatului

Secretul spiritual al cascatului

Cui nu ii place un cascat bun? Acel sentiment minunat de eliberare, caldura si relaxare pe care îl simtim atunci cand ne deschidem gura in mod spontan, ne intindem maxilarul si simtim un val de energie furnicandu-ne in jos pe coloana vertebrala si in intregul nostru corp. E sublim. Da? Ca si cum ai fi prins intr-un moment de fericire, in care orice alt gand, grija sau preocupare dispare intr-un neant unic al mintii.
Ei bine, exista un motiv pentru aceasta … si nu este doar faptul ca cascatul poate semnala oboseala. Cascatul poate fi un raspuns automat la nivelurile scazute de lumina din corp. Lumina da energie si viata iar cascatul este un raspuns de urgenta prin intermediul inteligentei corpului de a va mentine plin cu energie. Este un mare secret spiritual …

CASCATUL & LUMINA

Priviti fotografiea de mai sus si acum vedeti daca nu va face si pe voi sa cascati. Haideti acum, cascati profund si voi, observati cum va simtiti. Aerul este absorbit adanc îin jos, in abdomen, ochii inchisi, corpul vostru se simte eliberat si deschis chiar pana la degetele de la maini si picioare si ati putea auzi un susur care pare a fi apa curgand prin urechi.

ELIBERAREA LICHIDULUI SPINAL

Atunci cand cascam noi declansam de fapt, un val de eliberare a fluidului spinal din interiorul creierului, in josul partii posterioare a gatului (regiunea occipitală) si prin intregul nostru sistem nervos central. Unii oameni aud aceasta eliberare ca un val de ceea ce simte ca “lichid” sau “tunet” in urechi. In mod interesant acesta este acelasi sunet pe care il putem auzi in timp ce in stare lucida / adormire inainte de on-set de proiectie astrala, sau de calatorie astrala.

Atunci cand cascam, fluxul de sange este, de asemenea, crescut, cand instantaneu fiecare celula din corpul vostru este umpluta cu lumina. De aceea avem tendinta sa ne simtim “mai usori”, fizic, după un cascat bun.

PURIFICAREA CELULELOR

Pe masura ce ne clatim sistemul cu lichid cefalorahidian, celulele sunt, de asemenea, curatate de acumularile toxice, iar diafragma este declansata, ceea ce activeaza si trezeste PLEXUL nostru solar, NODUL absolut de energie pentru organismul uman.
Cand centrul plexului solar este epuizat energetic, frica si rezistenta ne pot macina. Atunci cand cascam noi trimitem un semnal-soc catre plexul solar sa se umple cu lumina. Cascatul ajuta stergerea fricii, si astfel va veti putea afla cascand in situatii in care nu sunteti sigur sau atunci cand sunteti in afara zonei de confort.

PE SCURT SECRETUL SPIRITUAL AL CASCATULUI ESTE:

• Cascatul va face bine si te ajuta sa ramai conectat la echilibrul tau interior.
• Nu te jena niciodata sa casti. Trebuie incurajat, deoarece te conecteaza cu fluxul tau.
• Poti declansa un cascat doar gandindu-te la el. Acesta este un instrument de urgenta, atunci csnd ai nevoie de mai multa lumina, vitalitate, viata si echilibru in corpul tau precum si energie.
• In fiecare zi respira profund, gandind si actionand pozitiv si implicat in stretching si meditatie va reduce cantitatea de cascat pe care trebuie sa-l faci pentru a ramane in flux.
• Daca duci un stil de viata dezordonat casca de multe ori pentru sanatatea energiei. De fiecare data cand casti, este precum o sesiune de mini –vindecare, si nimeni nu va stii ce faci de fapt.
Cascatul este un adevarat mare “secret spiritual” … –

4.5/5 - (4 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!