Rugaciunea grabnic ajutatoare a celor 33 de lumanari

Rugaciunea grabnic ajutatoare a celor 33 de lumanari

Rugaciunea grabnic ajutatoare a celor 33 de lumanari

Desigur, numarul celor 33 de lumanari are legatura cu cei 33 de ani petrecuti pe pamant de Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Acest ritual de aprindere a celor 33 de lumanari te scapa de orice boala grea si necaz, ajuta la indeplinirea dorintelor noastre.

Fara indoiala ca nu exista persoana care sa nu aiba nevoie de o minune in viața sa. Atunci cand aveti impresia ca nu mai aveti nici o speranta, cititi cu cea mai mare incredere rugaciunea celor 33 de lumanari.

Ritualul aprinderii celor 33 de lumanari se poate face atat la biserica cat si acasa.

Cititi aceasta rugaciune in zilele de luni, miercuri si vineri de 33 de ori

Aveti nevoie de:

  • 33 de lumanari albe sau de la biserica
  • sa tineti post in ziua respectiva

Cititi aceasta rugaciune in zilele de luni, miercuri si vineri de 33 de ori pe zi. Se aprind 33 de lumanari asezate cum sunt in poza sau cele lungi de la biserica la icoana Mantuitorului, spuneti de 9 ori Tatal Nostru, apoi se spune de 33 de ori rugaciunea de mai jos.

Rugaciunea grabnic ajutatoare a celor 33 de lumanari

„Tatal nostru primeste aceasta rugaciune de la nevrednicul robul Tau si in cinstea celor 33 de ani petrecuti pe pamant, asa cum aceste 33 de lumanari lumineaza Chipul Tau, lumineaza si soarta mea. Asa cum ai schimbat o lume intreaga, fie-ti mila si de mine si nu-ti intoarce Fata Ta si Duhul Tau de la mine. Iar voi 318 sfinti Parinti si cu Calinic 319, rupeti zapisurile, sfaramati lanturile, dezlegati blestemele si iertati pacatele mele si ale parintilor mei, ca multe am mai pacatuit de la intoarcerea vietii mele si pana acum. Iar voi bunilor ce sunteti, rupeti zapisurile, sfaramati lanturile, dezlegati blestemele si indepartati nenorocirea care s-a abatut asupra mea si asupra soartei mele. Iarta Doamne Dumnezeule, binecuvanteaza pacea pe pamant si da iertare de pacate”.

In zilele in care cititi aceasta rugaciune, tineti post si aveti grija sa nu va certati cu nimeni. Minunile nu vor intarzia sa apara!

5/5 - (3 votes)

Un comentariu la „Rugaciunea grabnic ajutatoare a celor 33 de lumanari

  • Exista ceva mai profund si mai emotionant decat ritualul acesta, mai ales pentru cei care cred in puterea lui. Rugaciunea grabnic ajutatoare a celor 33 de lumanari ar trebui sa te inspire sa ai o credinta mai mare in Dumnezeu si sa te ajute sa treci peste provocarile vietii tale. Sper ca vei simti bucuria si increderea extazului spiritual pe care il vei resimti odata ce ritualul se va incheia cu succes. Sunt convinsa ca, prin aceasta rugaciune, veti primi nadejde si multa dragoste de la Domnul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!