Rugaciunea de dezlegare a legamintelor saraciei

Rugaciunea de dezlegare a legamintelor saraciei

Rugaciunea de dezlegare a legamintelor saraciei

Este posibil ca in alte vieti anterioare sa fi facut diferite legaminte ca aspirant sau devot spiritual (de pilda, daca ai fost calugar) printer cele mai comune astfel de legaminte sunt cele: de suferinta, de sacrificiu de sine, de saracie, de pastrare a virginitatii, de castitate/celibate, de obedienta si tacere.

Atata timp cat aceste legaminte nu sunt dizolvate, ele pot continua sa te afecteze inclusiv in aceasta viata, blocandu-ti viata sexuala si relatiile, situatia financiara si viata in general.

Nimeni nu poate fi cu adevarat liber atat timp cat nu isi dizolva aceste legaminte din alte vieti. Singurele angajamente sanatoase sunt cele pe care le iei in mod constient (tu, cel din aceasta viata), si chiar si acestea trebuie revizuite din cand in cand.

Dizolvarea legamintelor facute in alte vieti poate fi facuta cu ajutorul Arh. Raziel, cel care ne ajuta pe toti sa ne vindecam traumele ramase din alte vieti. In acest scop, spune-ti cu o voce ferma (numele tau sau al unei alte persoane):

“Draga Arh. Raziel, iti invoc acum ajutorul. Doresc sa imi dizolv acum toate legamintele de saracie,  facute in viata asta sau alte vieti. Resping acum, o data pentru todeauna, efectele negative ale acestor legaminte. Multumesc”

             Rugaciunea de dezlegare a                legamintelor  saraciei

“Dragi Ingeri, Arhangheli, Creatorule a tot ce Exista, fiinte spirituale va chem in ajutor acum pentru a-mi desface legamintele de saracie pe care le-am facut in orice timp, spatiu, incarnare, dimensiune.

Orice am spus, am facut, am gandit, am simtit distructiv despre bani, bogatie, belsug, abundenta si prosperitate, faima, glorie, succes va rog sa desfaceti cu Lumina voastra alba, stralucitoare.

Orice spun, fac, simt sau gandesc distructiv despre bani, bogatie, belsug, abundenta si prosperitate, faima, glorie, succes, va rog sa desfaceti cu Lumina voastra alba stralucitoare.

Orice voi spune, voi simti, voi gandi sau voi face distructiv despre bani, bogatie, belsug, abundenta si prosperitate, faima, glorie, succes, va rog sa desfaceti cu lumina voastra alba stralucitoare.

In numele Creatorului, eu (numele tau), cer ca in acest moment sa mi se desfaca toate legaturile, toate fricile, toate cuvintele, faptele si gandurile si emotiile distructive si efectele lor care au legat banii, capacitatea de a face bani, prosperitatea, abundenta, belsugul, gloria, faima, succes si am atras saracia, lipsa, insuccesul  din orice timp, spatiu, incarnare sau dimensiune.”
Amin!
Multumesc, multumesc, multumesc!

(Se repeta de 3 ori)

3.8/5 - (6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!