Rugaciunea celor 9 JOI va indeplineste si cele mai imposibile dorinte

Rugaciunea celor 9 JOI va indeplineste si cele mai imposibile dorinte
Rugaciunea celor 9 Joi pentru dorinte imposibile
Pentru cei mai multi dintre noi, ziua de joi nu are o insemnatate aparte. Exista insa o rugaciune care spusa timp de 9 joi, poate face minuni cu viata ta, indeplindu-ti chiar si dorintele cele mai puternice.
Ai nevoie de 27 de lumanari
Pentru a duce la bun sfarsit ritualul, ai nevoie de 3 lumanari pentru fiecare joi, in total 27 de lumanari. Dupa ce se aprind 3 lumanari, se rosteste aceasta rugaciune, in fiecare zi de joi la aceeasi ora
.
„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu Tatal, care in ziua de joi ai luat Cina cea de pe urma, cu ucenicii Tai, care cu mare umilinta ai spalat picioarele lor si ale ucenicului care Te-a vandut!
Apoi, luand paine si vin in mainile Tale sfinte si binecuvantandu-le cu puterea Ta Dumnezeiasca, le-ai facut insusi Trupul si Sangele Tau, cu care i-ai impartasit zicand: „Luati, mancati si beti, ca acestea sunt Trupul si Sanagele Meu, pentru ca sa se ierte greselile voastre”.
Cela ce tot in ziua aceasta Te-ai inaltat la cer si ai sezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatalui Tau, sa imparatesti impreuna cu El în veci, ca Unul-Nascut Fiul Sau preaiubit.
Rogu-Te deci, pentru rugaciunile ucenicilor Tai, iarta greselile noastre, ale tuturor, ale celor vii si ale celor raposati.
Da-mi, Doamne, lacrimi fierbinti, ca sa-mi plang greselile.
Darul Tau cel curatitor, care a spalat picioarele ucenicilor Tai, sa spele si sa curateasca inima si sufletul meu, ca asa, cu vrednicie, cu curatie si cu umilinta sa ma impartasesc cu Sfintele Tale Taine, acum si in timpul mortii mele, iar in ora despartirii mele, cu bucurie sa se suie sufletul meu la Tine, fara de frica, intrebare sau impiedicare sa trec vamile vazduhului, intrand in marirea Ta cea cereasca. Ajuta-mi, Doamne (aici se rosteste dorinta), ca sa Te maresc in veci, sa ma inchin numelui Tau sfant. Amin.”
Rugaciunea celor 9 Joi pentru dorinte imposibile este o rugaciune puternica si se face 9 zile de joi cel mai bine cu o cruce de lumina formata din 9 lumanari si stand cu fata catre est. Facand crucea de lumina din 9 lumanari la fiecare zi de joi ea va fi mai puternica.
4.9/5 - (8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!