Rugaciunea bolnavului catre Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu

Rugaciunea bolnavului catre Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu
Rugaciunea bolnavului catre Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu
O, Maica Sfanta a celor ce cheama cu evlavie numele tau! O, grabnica ajutatoare a neamului crestinesc, nadejde a celor deznadajduiti! La tine alerg cand ma aflu in necazuri si in dureri, asteptand milostivirea ta.
Nici un muritor nu a cunoscut o durere mai mare decat ai cunoscut-o tu, atunci cand L-ai văzut pe Preadulcele tau Fiu rastignit pe cruce. Nici o mama nu a plans pentru fiii ei cat ai plans tu pentru caderile si durerile noastre. O, cate icoane ai udat cu lacrimile tale, ca sa vadesti crestinilor grija pe care le-o porti! Cum ai facut sa izvorasca lacrimi din ochii tai zugraviti de maini omenesti!
Stiind marea ta grija pentru cei ce lauda numele tau, te rog, Preacurata, vezi suferinta mea si neputintele mele, Preasfanta Fecioara, si nu ma lasa sa fiu biruit de ele. Stiu minunile tale, stiu dragostea pe care o arati neamului crestinesc. De multe ori te-ai aratat in chip minunat si ai daruit vindecare celor dreptcredinciosi.
Ajuta-ma, Maică Preasfanta, ca simtind ca ma acoperi cu sfantul tau acoperamant, sa te cinstesc impreuna cu toti ingerii si sfintii, in toate zilele vietii mele. Amin.
Rugaciunea bolnavului este bine sa fie facuta cu o lumanare aprinsa si cu fata catre este.
Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!