Rugaciune pentru trezirea spiritual

Rugaciune pentru trezirea spiritual

Rugaciune pentru trezirea spiritual

Astazi, Parinte al Universului, te rugam sa ne deschizi inimile si ochii pentru a ne putea bucura de intreaga ta Creatie si pentru a trai intr-o comuniune eterna de iubire cu tine. Ajuta-ne sa te vedem pe tine in tot ceea ce percepem cu ochii, cu urechile, cu inima noastra, cu toate simturile noastre. Ajuta-ne sa percepem prin ochii iubirii, astfel incat sa te descoperim pe tine oriunde ne-am duce si sa te vedem pe tine in intreaga ta Creatie. Ajuta-ne sa te vedem pe tine in fiecare celula a corpului nostru, in fiecare emotie a mintii noastre, in fiecare vis, in fiecare floare, in fiecare persoana care ne iese in cale. Tu nu te poti ascunde de noi, caci tu te afli pretutindeni, iar noi suntem una cu Tine. Ajuta-ne sa devenim constienti de acest adevar.

Ajuta-ne sa devenim constienti de puterea noastra de a crea un vis al raiului in care totul sa devina posibil. Ajuta-ne sa ne folosim de imaginatia noastra pentru a ne controla visul vietii, propria noastra creatie, astfel incat sa traim fara teama, fara manie, fara gelozie, fara invidie. Daruieste-ne o lumina calauzitoare si ingaduie ca ziua de astazi sa fie ziua in care cautarea noastra sa ia sfarsit, in care sa descoperim pentru todeauna iubirea si fericirea. Ingaduie ca astazi sa se petreaca ceva extraordinar, ca sa ne schimbe pentru todeauna viata. Ingaduie ca tot ceea ce facem si tot ceea ce spunem sa fie expresia frumusetii din inima noastra, sa izvorasca numai din iubire.

Ajuta-ne sa fim la fel ca Tine, sa iubim la fel cum iubesti Tu, sa impartasim la fel cum o faci Tu, sa cream din vietile noastre o capodopera de frumusete si iubire, la fel cum este intreaga Ta Creatie. Incepand de azi, ajuta-ne sa ne amplifiam gradat puterea iubirii, astfel incat sa putem crea o capodopera artistica din propria noastra viata. Astazi, Parinte al Universului, iti oferim intreaga noastra recunostiinta si iubire pentru faptul ca ne-ai dat viata.

Amin.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!