Rugaciune pentru pierderea in greutate

Rugaciune pentru pierderea in greutate

Rugaciune pentru pierderea in greutate

“Fiinte ceresti, ajutati-ma sa raman in forma si cu puteri noi si   sa am o greutate potrivita. Va cer ca motivatorii si indrumatorii spirituali sa vina acum la mine. Apolo… Oonagh… Serapis Bay, am nevoie de ajutorul vostru specializat. Va rog sa-mi mariti dorinta de a face exercitii fizice. Va rog sa ma ajutati sa gasesc un program de exercitii care sa corespunda programului, bugetului si intereselor mele. Va rog, sa ma ajutati sa fac primul pas. Va rog sa ma ajuati sa obtin sprijinul familiei, pentru a putea sa fac exercitii fizice cu binecuvantarea membrilor familiei. Va rog sa ma ajutati sa vad rezultatele, iar acestea, la randul lor, sa ma incurajeze sa continui.

 

Arhanghel Rafael… Babaji… Devi… Maat… las acum in seama voastra “poftele” mele de a manca alimente cu multa grasime si foarte dulci. Voi stiti ce alimente si bauturi sunt sanatoase si care nu sunt potrivite pentru corpul meu. Va rog sa-mi adaptati dorintele astfel incat sa doresc numai alimente si bauturi sanatoase. Va rog sa-mi intariti motivatia de a manca alimente usoare, hranitoare si bauturi naturale si sanatoase.

Va multumesc pentru ca vegheati la sanatatea si starea mea de bine.”

Sursa: Doreen Virtue

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!