Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor

Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor

Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor

Una dintre cele mai puternice rugaciuni pentru indeplinirea dorintelor se indreapta catre Sfanta Maica a Domnului nostru Iisus Hristos si este bine sa fie spusa in fata unei icoane a Fecioarei Maria, cu o lumanare sfintita in mana.

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorinta).

Te impor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale”.

Este bine apoi sa continu cu rugaciunea Tatal Nostru.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!