Rugaciune pentru gasirea unui loc de munca

Aceasta “Rugaciune pentru un loc de munca” se citeste la nevoie, in momentul in care nu gasim o cale sa ne angajam sau nu avem nici o posibilitate sa putem munci. Se citeste cu luare aminte , cu credinta si cu un gand de multumire pentru Maica Domnului, Isus Hristos si Domnul Dumnezeu. Cereti cu gand curat si Parintele Arsenie Boca va fi cu tine.

Rugaciune pentru gasirea unui loc de munca

Pe langa aceasta rugaciune mai puteti citi si PSALMI PENTRU GASIREA DE LUCRU: 2, 38, 39, 46, 48, 51, 52, 57, 60, 64, 74, 81, 83, 100, 101, 103, 129, 137, 140,144.

Rugaciune pentru gasirea unui loc de munca

Parinte Sfinte, Care de toti porti grija si esti scapare celor din nevoi, Te rog, vino degraba in ajutorul meu, care doresc sa imi gasesc un loc de munca, de pe urma caruia sa-mi intretin viata proprie si a familiei mele.
Doamne, stii necazurile si lipsurile care ma impresoara. Fie-Ti mila de mine si trimite-mi degrab ajutorul Tau. Indruma-ma spre locuri potrivite si spre oameni de nadejde. Milostive, Doamne, Cel ce indreptezi pasii omului in aceasta viata, cauta cu iubire Parinteasca spre mine, care-Ti cer ajutorul Tau, si binecuvinteaza-mi cu har buna mea voire. In indeplinirea vointei mele de a-mi gasi un loc stabil de munca, te rog cu staruinta, Doamne, trimite-mi inger luminat, care sa ma povatuiasca spre oameni de nadejde si spre tot lucrul bun, sa ma izbaveasca de vrajmasii vazuti si nevazuti, de oamenii rai si vicleni, de orice intamplare rea. Ca implinindu-mi-se cu binecuvantarea Ta, Doamne, cererea mea, si avand de la Tine dar de sanatate, de putere de munca si de buna sporire, sa-mi implinesc temeinic munca mea, preamarind puterea si mila Ta.
Ca Tu esti Chivernisitorul vietii noastre si Cel ce toate le randuiesti spre folosul nostru si Tie-Ti multumim, Tatalui si Fiului si Sfsntului Duh. Amin.

Cand mergi la interviu pentru un job poarta asupra ta un cristal de citrin si/sau aventurin si/sau rubin pe care l-ai curatat inainte cu invocatia Luminii pe care o spui de 3 ori cu cristalul in mana. In prealabil speli cristalul cu apa

“Invoc Lumina Cristului launtric

Sunt un canal curat si perfect

Lumina imi este calauza”

Citinul este cristalul care aduce prosperitate; aventurinul aduce abundenta si succes, iar rubin abundenta.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

3.8/5 - (5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!