Rugaciune pentru curatarea unei case, a unui spatiu, a unei incaperi …

Aceasta rugaciune pentru curatarea unei case, a unui spatiu, a unei incaperi …, are ca scop aducerea in incapere a entitatilor de Lumina pentru ajutor. Aceasta rugaciune facuta din suflet, deschide cerurile pana la Dumnezeu Tatal.

Rugaciune pentru curatarea unei case, a unui spatiu, a unei incaperi ...

In numele lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, care s-a rastignit pentru noi pacatosii, a murit pe cruce si a inviat a treia zi si care s-a ridicat la Cer si sade de-a dreapta Tatalui.

Rog Ghizii spirituali sa vina in aceasta casa/ spatiu  si sa ne ajute la curatarea ei.

Rog Ingerii sa vina si sa ne ajute.

Rog Arhangheli sa vina si sa ne ajute, sa ne spirijine si sa indeparteze toate Duhurile necurate din aceasta casa/spatiu.

Rog Puterile, Domniile, Incepatorii si Stapanii sa vina sa ne ajute in aceasta lucrare facuta in numele Sfintei Treimi.

Rog Serafimii, Heruvimii si Tronurile sa coboare in aceasta casa/ spatiu sa ne ajute la aceasta curatare.

Rog Sfintii, Apostolii si toate Puterile Ceresti sa fie cu noi in aceasta casa pentru a ne ajuta, sprijini si proteja in aceasta lucrare facuta in Numele Sfintei Treimi.

Te rog pe tine Metatron, fii cu noi in aceasta camera.

Te rugam pe Tine Maica, Isuse Hristoase si Dumnezeu Tatal impreuna cu Duhul cel Sfant veniti cu noi pacatosii in aceasta casa pentru a ne ajuta sa o curatam de tot ce este necurat in ea.

Amin!

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!