Rugaciune Huna pentru purificarea casei tale

Rugaciune Huna pentru purificarea casei tale

 

Rugaciune Huna pentru purificarea casei tale

Invoc acum in mod oficial:

Prezenta Preaiubita a Lui Dumnezeu, Hristos, Duhul Sfant, Melchisedec, Mahatma, Metatron, Arhanghelii si Ingerii Luminii Lui Dumnezeu si Arhanghelii si Ingerii Purificarii si Curatarii!

Va adresez astazi o solicitare si o dezlegare speciala pentru aceasta casa. Va cer prin aceasta ca, in fiecare zi, la sfarsitul zilei, un grup special de ingeri sa fie desemnati sa curete si sa purifice casa in jurul orei X in fiecare seara, sase zile pe saptamana, 365 de zile pe an. Va cer ca atmosfera spirituala, psihologica si psihica a intregii case sa fie complet purificata. Va cer ca aceasta purificare sa fie facuta automat de catre ingerii milostivi si binecuvantati fara ca eu sa fiu nevoit sa le cer asta, daca aceasta rugaciune este in armonie cu voia Lui Dumnezeu!

Cu adanca recunostiinta va aduc multumire si accept ca acestea sa se implineasca!

Sursa: Dr. Joshna David Stone

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!