Rugaciune de iertare fata de energia masculina si energia feminina!  

Rugaciune de iertare fata de energia masculina si energia feminina!

Rugaciune de iertare fata de energia masculina si energia feminina!  

Fie ca avem relationari dificile cu persoane de sex masculin sau cu persoane de sex feminin, fie ca nu am avut o relationare buna cu mama sau cu tatl nostru, fie ca nu avem acceptare, constienta sau mai putin constienta, fata de sexul cu care ne-am nascut in aceasta viata si fata de propria energie feminina si masculina, toate acestea vin dintr-un dezechilibru pe care il avem cu energia masculina, cu energia feminina sau cu ambele.

Va propun un mod de lucru simplu, prin care ne adresam sursei cauzatoare al oricarui dezechilibru. O rugaciune de 7 zile in care sa facem iertare fata de energia feminina, apoi alte 7 zile in care sa facem rugaciune de iertare fata de energia masculina:

RUGACIUNE DE IERTARE FATA DE ENERGIA FEMININA

Prea Sfanta Treime (sau Creatorule Prim sau Universule, Mare Spirit…cui te adresezi in general) din toata inima te rog iarta-ma pentru tot ce am putut gresi eu vreodata cu gandul, cuvantul sau fapta, fata de energia feminina, fata de femei, fata de mine ca femeie (daca esti femeie in aceasta viata), cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, acum sau alta data, in orice spatiu, timp, dimensiune sau realitate. Din toata inima, te rog, IARTA-MA! ( si simtiti din inima parere de rau)

Si eu la randul meu iert orice femeie sau fiinta care a gresit vreoadata fata de energia feminina din mine si fata de mine ca femeie (daca esti femeie in aceasta viata), cu gandul, cuvantul sau fapta, cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, acum sau alta data, in orice spatiu, timp, dimensiune sau realitate. Iert toate acestea chiar acum. (si simtiti din inima cum daruiti iertare si cum inima devine mai usoara)

Prea Sfanta Treime, te rog iarta-ne pe noi toti care am gresit unii fata de altii, fata de energia feminina din Creatie si din noi, cu gandul, cuvantul sau fapta, cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, acum sau alta data, in orice spatiu, timp, dimensiune sau realitate. Din toata inima te rog iarta-ne si ajuta-ne sa aducem pace si echilibru in fiinta noastra in ceea ce priveste energia feminina.

Aceasta rugaciune se face timp de 7 zile, fie o data pe zi cu o lumanare aprinsa, fie de 7 ori pe zi, cu 7 lumanari aprinse pentru un efect mai puternic.

Apoi dupa ce este terminat acest set de rugaciuni, se continua cu urmatorul:

RUGACIUNE DE IERTARE FATA DE ENERGIA MASCULINA

Prea Sfanta Treime (sau Creatorule Prim sau Universule, Mare Spirit…cui te adresezi in general) din toata inima te rog iarta-ma pentru tot ce am putut gresi eu vreodata cu gandul, cuvantul sau fapta, fata de energia masculina, fata de barbati, fata de mine ca barbat (daca esti barbat in aceasta viata), cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, acum sau alta data, in orice spatiu, timp, dimensiune sau realitate. Din toata inima, te rog, IARTA-MA! ( si simtiti din inima parere de rau)

Si eu la randul meu iert orice barbat sau fiinta care a gresit vreoadata fata de energia masculina din mine si fata de mine ca barbat (daca esti barbat in aceasta viata), cu gandul, cuvantul sau fapta, cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, acum sau alta data, in orice spatiu, timp, dimensiune sau realitate. Iert toate acestea chiar acum. (si simtiti din inima cum daruiti iertare si cum inima devine mai usoara)

Prea Sfanta Treime, te rog iarta-ne pe noi toti care am gresit unii fata de altii, fata de energia masculina din Creatie si din noi, cu gandul, cuvantul sau fapta, cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, acum sau alta data, in orice spatiu, timp, dimensiune sau realitate. Din toata inima te rog iarta-ne si ajuta-ne sa aducem pace si echilibru in fiinta noastra in ceea ce priveste energia masculina.

Aceasta rugaciune se face timp de 7 zile, fie o data pe zi cu o lumanare aprinsa, fie de 7 ori pe zi, cu 7 lumanari aprinse pentru un efect mai puternic.

Dupa terminarea celor 14 zile de rugaciuni de iertare, inaltam urmatoarea ruga:

Prea Sfanta Treime (sau Creatorule Prim sau Universule, Mare Spirit…cui te adresezi in general), te rog din toata inima, ajuta-ma sa vindec si sa echilibrez orice imi determina mie dezechilibru interior in si intre energia feminina si masculina.

Apoi ramaneti in stare meditativa si bucurati-va de energiile chemate, atat timp cat simtiti ca curg in voi.

Sursa: internet

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!