Rugaciune de dezlegare

Aceasta rugaciune va va ajuta acum, aici, pentru a va dezlega de toate legaturile din vietile anterioare, cat si cea actuala, pentru a dizolva toate falsele conceptii, credinte cu care ati fost mintiti, subjugati, incatusati, pentru a va ajuta sa redeveniti liberi si sa evoluati mai departe asa cum a fost lasat de la inceputuri.

Aprindeti o lumanare. Luati un creion si o foaie de hartie pe care veti scrie rugaciunea de mai jos. Rugaciunea odată scrisa, o veti rosti de 3 ori , dupa care foaia o veti arde.

Rugaciune de dezlegare

Rugaciune de Dezlegare , de Curatare, de Dizolvare a Implanturilor, a toate Legaturilor din toate existentele Sinelui Divin

Eu (numele tau de botez) dizolv acum, aici, in acest moment, cu ajutorul ghizilor de lumina, a Sinelui meu Divin si a Creatorului Suprem, toate legaturile mele energetice, create cu voie si fara de voie, toate stringurile energetice, toate implanturile , toate conceptele negative , false, mincinoase, implementate de-a lungul existentei mele, toate credintele impuse din exterior, de altii, de orice si oricine, om sau entitate care m-a manipulat pana in acest moment, toate falsurile induse mie, toate juramintele, blestemele, toate promisiunile mincinoase si false, facute mie, cu voie sau fara de voie, in aceasta viata sau in alte vieti.

DIZOLV ACUM  toate legaturile mele energetice, eu ( numele tau de botez) cu tot ce este vizibil si invizibil, de joasa frecventa, care m-a tinut legat de-a lungul vremurilor. Eu (numele tau de botez) rup si dizolv lantul nesfarsit cu care am fost legat de la inceputurile existentei mele, cu care am fost mintit de catre cei vazuti si nevazuti, dizolv acum, aici, toate legaturile de orice forma , cu tot ce m-a tinut in lanturi pana acum.

Toate legaturile mele sunt ACUM, AICI, DIZOLVATE COMPLET , iar eu raman curat(a), cu existenta deplina a Sinelui meu Divin, asa cum am fost creat(a) de la inceputurile mele.
SUNT ACUM ELIBERAT de toate legaturile.
SUNT ACUM CURAT si nou nascut.
SUNT ACUM IMPLINIT in deplinatatea existentei mele.

Multumesc Ghizilor si Ingerilor de Lumină, Sinelui Divin si Creatorului pentru ajutorul oferit pentru curatarea mea.

Trec in Akasha dezlegarea mea.

Asa să fie, pentru eternitate!

 

3 comentarii la „Rugaciune de dezlegare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!