Rugaciune cu Arhanghelul Gabriel pentru daruri Divine

Arhanghel Gabriel – numele lui inseamna “Dumnezeu este taria mea”. Arhanghelul Gabriel este arhanghelul care le-a vestit Elisabetei si Mariei nasterea fiilor lor, Ioan Botezatorul si Isus din Nazaret. Tot el i-a dictat lui Mohamed textul spiritual al Islamului, Coranul. Astfel, Gabriel a devenit cunoscut ca un inger “mesager”. Arhanghelul Gabriel este usor de recunoscut are o floare de crin alba in mana. Este un arhanghel al iubirii. Arhanghelul Gabriel este arhanghelul darurilor materiale si spirituale. Atunci cand aveti nevoie sa primiti ceva Arhanghelul Gabriel este entitatea potrivita sa o invocati.

 

Rugaciune cu Arhanghelul Gabriel pentru daruri Divine

Rugaciune cu Arhanghelul Gabriel pentru daruri Divine

Binecuvanteaza-ma cu prezenta ta. Umple-mi inima cu amintirea calitatilor mele divine. Deschide-mi ochii ca sa vad darurile pe care mi le-a dat Dumnezeu. Fa-ma sa vad talentele care ma fac unic. Indeparteaza-mi convingerile care ma tin limitat in suferinta. Umple-mi inima cu gratie. In mainile Tale imi bucur Spiritul.
Tot ce este bun in viata mea a venit prin Dumnezeu. Renunt la convingerile mintii si personalitatii mele. Multumesc ca m-ai tinut in amintirea iubirii divine. Va multumim pentru momentele care dezvaluie lipsa de credinta. In acele momente ma renasc in tine. Sunt renascut in imbratisarea ta iubitoare.
Curajul si puterea ta imi curg prin vene. Iertarea ta iubitoare salveaza tot. Ghideaza-mi gandurile, cuvintele, faptele, dorintele si sentimentele. Condu-ma pe caile fericirii. Condu-ma in puterea magnetica a pasiunii. Invata-ma sa ma bucur de dragoste, bucurie, fericire, extaz, devotament.
Ajuta-ma sa am incredere totala. Esti cu adevarat sursa mea pentru tot.
Eu sunt mainile si inima ta in aceasta lume. Ochii si urechile tale. Vasul tau. Ghideaza-ma acum. Ascult.

Asa este si asa va fi!

Amin.

Sursa: Kimberly Marooney

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!