Rugaciune catre Arhanghelul Raziel

Numele Arhanghelului Raziel inseamna “secretul sau taina lui Dumnezeu”, fiinca el lucreaza atat de indeaproape cu Creatorul, incat stie toate secretele Universului si modul cum functioneaza. Raziel ne poate ajuta sa intelegem unele materiale ezoterice, principiile manifestarii geometra sacra, fizica cuantica si alte informatii de inalt nivel. Va poate deschide catre nivelurile mai inalte ale capacitatilor paranormale si va poate mari capacitatea de a vedea, de a auzi, de a sti si de a simti calauzirea divina. Raziel va poate ajuta in realizarea unor manifestari.

Arhanghelul Raziel este, totodata, un ghid exceptional, sau altfel spus o calauza spirituala ce infuzeaza in fiintele umane pregatite Gratia Divina ce le poate ajuta intr-un mod tainic sa inteleaga, cu ajutorul intuitiei, atat feluritele aspecte ezoterice, cat si cele metafizice.
Arhanghelul Raziel este si ramane un protector divin pentru toate fiintele umane care aspira sincer la o cunoastere profunda si directa a Tainelor Dumnezeiesti.

Rugaciune catre Arhanghelul Raziel

Rugaciune catre Arhanghelul Raziel

Te rog, ajuta-ma sa-mi deschid mintea catre secretele divine ale Universului. Ajuta-ma sa inlatur orice convingeri limitatoare sau temeri, ca sa pot avea intelepciunea spirituala la cel mai profund si mai clar nivel. In mod special, as dori sa ma instruiesti in legatura cu (descrieti problema careia  doresti sa-i gasiti o solutie, punand intrebarile pe rand si lasand destul timp intre ele pentru ca Raziel sa poata raspunde la fiecare si tu sa poti prelua si intelege corect raspunsul sau). Si puteti sta asa in liniste cu ochii inchisi si sa fiti atenti la imaginile din mintea voastra ,la ce auziti sau simtiti sau puteti sa incheiati rugaciunea rugandu-l pe Raziel sa va dea semne in viata de zi cu zi ,sa va vorbeasca prin vise si sa primiti raspunsurile la rugaciuni.

Multumesc, Arhanghele Raziel, pentru invataturile tale.
Asa sa fie si asa este!

“Arhanghel Raziel si voi ingeri ai abundentei, va multumesc ca ma sustineti in manifestarea vietii care imi place si pe care o merit. Stiu ca Dumnezeu ma sustine permanent si ma simt minunat. Fac un pas inapoi si permit puterilor divine sa ma indrume! Si asa este!”

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

5/5 - (2 votes)

3 comentarii la „Rugaciune catre Arhanghelul Raziel

 • INCEP PRIN A MULTUMII PENTRU POSIBILITATEA PE CARE MI O DATI DE A CITII ACEASTA RUGACIUNE MINUNATA !! VA MULTUMESC FOARTE MULT , SI AM INCREDEREA ABSOLUTA IN PUTEREA DIVINA ”
  IN DUMNEZEU TATAL, FIUL , SI SFANTUL DUH !

  DE ASEMENI AM FOARTE MARE INCREDERE IN PUTEREA INGERILOR , SI A ARHANGHELILOR, CARE M AU CALAUZIT , SI M AU AJUTAT NECONDITIONAT DE FIECARE DATA , ATUNCI CAND AM STRIGAT DUPA AJUTOR .
  DUMNEZEU SA NE BINECUVANTEZE PE TOTI, IAR TU SFINTE ARHANGHELE RAZIEL, ITI MULTUMESC PENTRU CEEA CE FACI PENTRU MINE.
  DOAMNE AJUTA !

  D.

 • Mare si puternici sunt toti sfintii si toate puterile ceresti .Am simtit ajutorul lor si mam minunat cat de strasnic au lucrat la rezolvarea situatiilor care pareau imposibil de rezolvat .Va multumesc Sf ARHANGHELI ! Asa este si asa sa fie !Doamne iartane si ajutane pe noi robii tai ! Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!