Ritualul celor 5 Arhangheli ai manifestarii

Ritualul celor 5 Arhangheli ai manifestarii

Ritualul celor 5 Arhangheli ai manifestarii

Exista 5 Arhangheli ai manifestarii:

  1. Gabriel, ingerul darului, deblocheaza lucrurile care nu merg bine, deblocheaza problemele care apar in viata noastra, aduce si manifesta in viata noastra ceea ce avem nevoie.
  2. Rafael, care mai are un nume Labiel care este un nume vechi si inseamna cel care aduce bogatie. El te face sa fi sanatos ca sa te bucuri de prosperitate. El vindeca relatia ta cu banii. Curata karma negativa pe bani pe care ai acumulat-o.
  3. Samariel, aduce bani propriu zis.
  4. Uriel este ingerul recoltelor, cresterii, productivitatii, este cel care ne ajuta daca ai afacerea ta sa ne fie tot mai bine in afaceri. Te ajuta sa faci profit, castiguri, sa fi prosper, cresteri financiare.
  5. Barahiel aduce capacitatea de a intalni oameni care sa intermedieze obtinerea prosperitatii in vietile noastre. El iti aduce painea lui Dumezeu. Aduce oameni care sa te ajute neconditionat astfel incat noi sa ne gasim prosperitatea.

Ritualul celor 5 Arhangheli ai manifestarii:  

Ritualul se face 5 zile pe saptamana: luni, marti, miercuri, joi si vineri.  Daca ai o statueta, o icoana sau o poza cu acesti arhangheli este minunat, daca nu nu este nici o problema, ei oricum vor veni si te vor ajuta.

Luni lucrezi cu arh. Gabriel: vei aprinde o lumanare si pe o hartie scrii scopurile tale la timpul prezent ca si cum s-ar fi intamplat deja, ideal ar fi sa lucrezi doar cu un singur scop. Pui hartia langa lumanare. Dupa ce lumanarea arde, hartia o ti asupra ta.

Marti lucrezi cu Samariel: aprinzi o lumanare, scrii din nou hartia cu scopul tau. Lasi lumanarea sa arda si apoi iei si aceasta hartie si o porti cu tine.

Miercuri lucrezi cu Rafael: aprinzi o lumanare, scrii din nou hartia cu scopul. Lasi lumanarea sa arda si apoi iei si aceasta hartie si o porti cu tine.

Joi lucrezi cu Uriel: aprinzi o lumanare, scrii din nou hartia cu scopul. Lasi lumanarea sa arda si apoi iei si aceasta hartie si o porti cu tine.

Vineri lucrezi cu Barahiel: aprinzi o lumanare, scrii din nou hartia cu scopul. Lasi lumanarea sa arda si apoi iei si aceasta hartie si o porti cu tine.

Vineri vei avea 5 hartiute, aceleasi scopuri scrise pe toate cele 5 hartieute.

Sambata pui toate cele 5 hartiute intr-un cerc si pe fiecare hartiuta pui cate o lumanare portocalie sau rosie, dar de preferabil portocalie si le aprinzi. Faci o rugaciune personala catre toti acesti arh. pentru indeplinirea scopului meu. La sfarasitul rugaciunii citesti psalmii: 3 – 17 – 20.

  1. Psalmul 3 conecteaza la Arh. Gabriel.
  2. Psalmul 17 conecteaza la Arh. Mihail ca sa deblocheze fluxul banilor, sa deblocheze drumurile.
  3. Psalmul 20 conecteaza la Arh. Uriel.

La final arzi toate hartiutele cu dorinta ta.

Acest ritual are efect mai mare daca il repeti mai multe saptamani la rand.

Daca pe parcursul saptamanii vrei sa mai adaugi un scop sau mai multe il adaugi din ziua respectiva, nu te atingi de hartiutele pe care le-ai scris deja, doar pe ce urmeaza.

Acest ritual este mai eficient ca un lasar daca folosesti un singur scop.

Este fundamental ca acest ritual sa inceapa intr-o zi de luni.

Poti sa lucrezi separat in afara ritualului cu acesti arhangheli in ziua respectiva lui.

sursa: Risvan Vlad Rusu

4.6/5 - (7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!