Ritualul celor 3 facli pentru indepartarea blocajelor relationale

Ritualul celor 3 facli

Are ca menire 3 scopuri:

 1. rezolvarea pas cu pas a conflictelor interioare care au aparut datorita relatiilor deficitare cu parintii, care au aparut in copilarie
 2. deblocarea sau rezolvarea blocajelor generationale din calea iubirii, a iubirii de sine, a iubirii de altii, adica tipare transgenerationale, care ne pot aduce blocaje
 3. armonizarea tiparelor de atasament sau relationale. Este bine sa tindem cu totii catre atasamentul securizant. Atasamentul securizant este cea mai buna optiune. In atasamentul securizat ai incredere in tine, in ceilalti, in relatie, in partener.

Acest ritual sunteaza multi ani de terapie. Este un ritual samanic. Ai nevoie de 4 lumanari albe.

Acest ritual se bazeasca pe perceptia timpului. Percepem ca exista trecut, present si viitor. Din perspectiva exoterica timpul este o iluzie. Timpul este o conventie pe care noi oamenii am acceptat-o ca sa masuram anumite lucruri. Daca trecem peste timp observam ca totul se intampla la un present continuu.

 • In trecut avem influente.
 • In present avem reactii.
 • In viitor avem optiuni sau posibilitati.

In acest ritual ne creem un ritual alternativ, prin rezolvarea influentelor din trecut, prin rezolvarea reactiilor din prezent si prin manifestarea potentialitatilor celor mai bune din viitor.

Acest ritual se repeta din cand in cand pentru ca el nu are cum printr-o singura aplicare sa-ti rezolve tie toata istoria relationala din sute de vieti.

Ritualul celor 3 facli

Ritualul se realizeaza intodeauna in ziua de VINERI. Se realizeaza intodeauna in intervalul 18-20 sau intre orele 6-8 dimineata.

Ritualul se face intodeauna cu fata catre SUD, catre apogeul elementului foc.

Ce ai nevoie pentru a face acest ritual?

Se aprind 3 lumanari de culoare alba si se aseaza in triunghi. Prima lumanare este cea de sus din varful triunghiului, cea de-a doua in partea din varful stang al triunghiului, iar cea de-a 3 se aseaza in varful din dreapta a triunghiului.

 • Lumanarea 1 simbolizeaza trecutul.
 • Lumanarea 2 simbolizeaza prezentul.
 • Lumanarea 3 simbolizeaza viitorul.

Se aseaza in centrul triunghiului o a patra lumanare tot de culoare alba dar care initial este stinsa, doar asezata.

Ai nevoie de 4 bucatele de hartie.

Cum faci ritualul?

 1. Pe hartia nr. 1 scri asa: Ce vrei sa rezolvi din trecut? Daca nu sti ce sa scri, scri asa: “Vreau sa rezolv toate problemele karmice, cauzale, transgenerationale care duc la blocaje relationale.
 2. Pe hartiuta a doua scri asa: Ce vrei sa rezolvi din present? In special la nivelul reactiilor tale. Poate nu vrei sa mai fi impulsive, anxios, poate vrei sa fi mai securizant, etc. te focalizezi pe ce vrei.
 3. Pe hartiuta a tri-a scri asa: Ce doresti sa manifesti in viitor?

In toate aceste harti scri si te referi la ce vrei, nu la ce vrei sa eviti.

 • Prima hartiuta  o arzi in flacara primei lumanari. Iti imaginezi ca arzi si distrugi toate piedicile din trecut.
 • A doua hartiuta o arzi in flacara celei de-a doua lumanari. Iti imaginezi ca arzi, distrugi si dai la o parte toate piedicile din present.
 • A treia hartiuta o  arzi in flacara celei de-a treia lumanari. Iti iamginezi cum arzi toate piedicile din manifestarea potentialitatilor pe care tu ti le doresti realizate in ceea ce privesc relatiile in viitor.

Pe cea de-a patra hartiuta vei desena un simbol, o telesma de comunicare cu ingerii. Un triunghi cu cate 2 semicercuri in fiecare varf si in mijloc un punct.

Dupa ce ai desenat acest simbol pe cea de-a 4-a hartiuta, abia acum aprinzi cea de-a 4 lumanare din centrul triunghiului. Hartia nr. 4 o arzi in flacara lumanarii nr. 4. Dupa ce ai ars-o stingi cea de-a 4-a lumanare si lasi aprinse toate celelalte 3 lumanari care formeaza triunghiul pana ce ele se consuma in intregime. Lumanarea 4 ramane in mijloc la locul ei dar stinsa. Dupa ce s-au consumat cele 3 lumanari se arunca ambalajul de metal, iar lumanarea 4 s-a transformat in ceea ce se cheama cele 3 facli. Aceasta a 4-a lumanare se spune si chiar asa si este ca reuseste sa capete anumite valente de deblocare relationala.

Ori de cate ori ai probleme in relatii, ori de cate ori ai piedici in relatii de orice fel, aprinde aceasta a 4-a lumanare putin cateva minute sau mai mult cat vrei tu, dar nu o lasi sa se finalizeze.

Bineinteles ca odata si odata se va termina aceasta lumanare si atunci vei face ritualul din nou si astfel vei capata din nou o nua lumanare pe care sa o folosesti la nevoie. Sau poti lumanarea 4 sa fie una mare nu pastila ca sa tina cat mai mult.

De fiecare data cand o aprinzi se deblocheaza problemele relationale. Te-ai certat cu sotul/sotia, ai un scandal, nu sti cum sa manageriezi relatia cu parintii tai, te-ai certa cu colegul, sefu, sora, etc. aprinzi aceasta lumanare.

Lumanarea 4 se poate aprinde in orice zi a saptamanii si la orice ora, doar ritualul de inceput se face in ziua de vineri.

Sursa: Risvan Vlad Rusu

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!