Ritualul Banilor

Ritualul Banilor

Ritualul Banilor

Pentru acest ritual ai nevoie de o bancnota de 10 sau cel mai indicat ar fi de 100 de lei, euro, dolari. Cele 2 zerouri de la 100 formeaza infinitul si are putere de atractie mai mare. Daca bancnota este de culoare verde este si mai bine, verdele fiinde culoare banilor.

Bancnota nu se va cheltui pana nu ai toti banii necesari pentru a-ti indeplini dorinta ta. Daca o chelui, dai enegia banilor si nu se va mai acumula la tine, nu vei mai putea economisi banii pentru dorinta ta.

Iti setezi intentia clara ce vrei sa obti prin acest ritual: o casa, o masina, o excursie, etc. Spui: ” am intentia sa ….. (spui dorinta ta).

Poti sa-l chemi in ajutor pe Samirael si sa-l rogi sa binecuvanteze cu succes acest ritual. Mai poti sa-l chemi si pe Cassiel ca sa accelereze, sa dea viteza ca totul sa se realizeze mai repede si mai usor. El este cel care indeparteaza piedicile din calea dorintelor noastre.

Ritualul Banilor

Intri intr-o stare totala de relaxare a corpului, a mintii, cand te simti complet relaxat, iei bancnota si o tii intre palme in dreptul inimii, ti plamele ca la rugaciune. Ai intentia de a te conecta cu Ingerul banilor si spui:

“Doamne te rog sa aduni toata energia banilor necesara pentru … (spui dorinta ta) ex. sa-mi cumpar o casa. Multumesc. S-a implinit! S-a implinit! S-a implinit! “

Faci o vizualizare cum ai banii necesari si ti se implineste dorinta ta. Apoi pui banii intr-un plic, ideal de culoare rosie si scri dorinta ta pe el. Pui plicul intr-un loc departe de ochii lumi si uiti de acea bancnota. Cand s-a indeplinit o poti cheltui. O bancnota, o dorinta.

5/5 - (3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!