Ritual pentru succes in viata

Ritual pentru succes in viata

Daca nu ai incredere in tine, simti nevoia mereu sa-ti spuna altii ca este bine ce faci, ce gandesti, ce ai scris, sa-ti aprobe munca ta, parerea ta, etc. atunci acest ritual este pentru tine.

Acest ritual se incepe intr-o zi de DUMINICA si  trebuie facut timp de 9 zile la rand.  Pentru acest ritual ai nevoie de o lumanare aurie sau galbena, o lumanare petru fiecare zi de ritual. Lumanarile trebuie sa fie noi. Ritualul trebuie facut de fiecare data in acelasi loc. Schimband locul mereu unde faci ritualul, risti sa bulversezi energiile, ceea ce va submina eficacitatea ritualului.

Daca nu ai lumanare aurie sau galbena poti folosi o lumanare alba. Nu inlocuiesti o culoare cu alta. Doar albul poate inlocui celelalte culori. Ideal ar fi ca luna sa fie in crestere cand incepi sa faci ritualul.

In timp ce faci ritualul poarta haine lejere, sa nu fie excesiv de stramte. Hainele stramte impiedica fluxul psihic.

Nu rosti mecanic formula magica de mai jos, pune pasiune, sentiment, emotie in cuvintele tale. Emotiile puternice si rostirea lor vibranta confera o forta inimaginabila ritualului.

Ritual pentru succes in viata

Dupa ce te-ai spalat si esti curat, cu haine curate, fara nervi, stres, draci, spume si fara graba incepi sa faci ritualul. Stai cu fata catre est cand faci ritualul. Estul este punctul cardinal de unde vine cea mai multa energie si ajuta la indeplinirea scopului tau. Incepi sa ritualizezi lumanarea prin a o unge cu: ulei de masline, mir, ulei de la maslu ce ai tu prin casa. Iti pui intentia ta, ce vrei sa obti cu acest ritual. Cu un ac, pix scri dorinta ta pe lumanare; exemplu: am incredere totala in mine, am incredere in mine, etc. In timp ce ungi lumanarea focalizeaza-ti atentia asupra scopului pentru care aprinzi lumanarea. Daca iti lasi gandurile sa zboare liber, sansele de a atinge telul propus se reduce considerabil.

Cel mai important lucru in aprinderea lumanarilor este actul magic al transferarii dorintei dinspre constiinta ta inspre constiinta universala prin intermediul lumanarii. Lumanarea joaca rol de canal, de intermediar intre dorinta ta si indeplinirea ei, lumanarea este legatura dintre constiinta ta si o instanta superioara.

Atata timp cat vei crede ca lumanarea te va ajuta, vei reusi.

Binecuvanteaza lumanarea dupa ce ai scris scopul pe ea si ai uns-o, spui asa:

Curatata si binecuvantata esti!

Lasa-ma sa ma bucur de ajutorul tau! 

Aprinde lumanarea aurie sau galbena dupa ce ai ritualizat-o si inchide ochii si imagineaza-ti ca esti invaluit intr-o frumoasa lumina aurie. Apoi rostesti urmatoarea invocare de 10 ori:

Sunt inconjurat de aur,

Din mine emana succesul si la mine se intoarce.

Sufletul imi e bogat.

Sunt plin de succes, voi fi un invingator inascut pana in ultima clipa.

Tot ce ating si tot ce fac se transforma intr-un mare succes.

Daca nu rezonezi cu aceasta invocare poti citi Psalmul 65  sau poti face si invocarea si sa citesti si psalmul.

4.5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!