Ritual pentru purificare karmei relationale

Ritual pentru purificare karmei relationale

Ritual pentru purificare karmei relationale 

Karma in sanscrita inseamna “a face”. Deci karma este suma tuturor gandurilor, vorbelor si actiunilor noastre. Tot ce am gandit vre-o data, tot ce am vorbit si tot ce am facut vre-o data este karma noastra, karma personala. karma poate fi buna sau rea. Am gandit bine am generat karma buna, am gandit rau am generat karma rea.

Eforturile noastre pentru a reusi sa iesim pana la urma din ciclul reincarnarilor ca asta este pana la urma iluminarea, eforturile astea trebuie sa se intample zilnic. Aliatul nostru cel mai important este INTENTIA. Aminteste-ti ca mereu, ca fiecare actiune pe care o intreprinzi sa o intreprinzi cu intentie inainte de a o face si aminteste-ti ca la final sa dedici meritele, asta este aur spiritual.

Orice actiune benefica pe care o faci cu intentie si dupa care dedici meritele pentru ajutorul si beneficiul tuturor fintelor simtitoare care au nevoie de ajutor este o actiune care va genera karma pozitiva. Orice astfel de actiune este o actiune care compenseaza karma nevirtuasa acumulata.

In fiecare zi invocati, invocati, invocati divinitatea sa va ghideze, sa faceti lucruri care genereaza numai karma buna, invoca ingerii tai pazitori, arhangheli care sa va ghideze si sa va indrume catre ganduri, vorbe si fapte care genereaza karma pozitiva.

Iertati si cereti-va iertare.

Cu acest ritual poti sa-ti purifici karma personala negativa pe care ai acumulat-o legate de iubire, legata de relatii de orice fel. Relatiile care pot fi purificate sunt:  relatiile de colaborare, prietenie, de asociere, casatorie, de iubire, parteneriat, etc.

Cu acest ritual poti sa-ti gasesti partenerul/partenera de viata potrivit/a.

Ziua in care se face acest ritual este vineri nu conteaza ora. Ziua de vineri este asociata cu planeta Venus – o planeta a iubirii, a frumusetii, a frumosului, a armoniei. Entitatile cu care vei lucra sunt: Chamuel si Yeliel.

Arhanghelul Chamuel

Arhanghelul Chamuel ne ajuta sa cunoastem si sa avem incredere ca intelepciunea Divina guverneaza intotdeauna mersul lucrurilor.
Arhanghelul Chamuel ne ajuta sa trezim si sa manifestam plenar bucurie, bunatate, itelegere, respect, compasiune, iertare, recunostinta, pace, armonie, adevar, libertate interioara, sinceritate si optimism.
Astfel ne putem cunoaste si manifesta plenar calitatile sufletesti. Arhanghelul Chamuel este Inger al Dragostei Divine, al Iubirii.
Arhanghelul Chamuel este un mesager puternic al lui Dumnezeu si al Iubirii Sale. El ne ancoreaza in esenta Dragostei Divine.
Ahanghelul Chamuel ne ajuta sa cunoastem Legea Divina a Iubirii, sa trezim si sa manifestam iubirea de Sine si iubirea pentru ceilalti, sa ne trezim inima spirituala si sa asimilam iubirea neconditionata pentru a o putea impartasi cu ceilalti.
Iubirea neconditionată ne ajuta sa redobandim echilibrul. Arhanghelul Chamuel este itotdeauna bucuros sa ne asiste in viata noastra afectiva, sa ne inspire sa traim o viata romantica.

Yeliel

Yeliel, este Ingerul iubirii, al intelepciunii si al perceptiei. Harul lui este cel al purificarii.Acest inger ne sprijina atunci cand avem dificultati in a oferi sau a primi dragoste. Ajuta la dificultatile legate de dragostea mamei pentru a te ajuta sa dezvolti iubirea neconditionata si adecvata pentru tine si ceilalti.Ne ajuta să spunem NU atunci cand avem nevoie si sa construim relatii bazate pe respect reciproc. Yeliel va contribui la imbunatatirea situatiei tale generale. Yeliel te sfatuieste sa analizezi cu atentie modul in care ai actionat in trecut.

Hassiel

Este ingerul care te ajuta sa te eliberezi de povara karmei nevirtuase.

Metatron

Este Arh. care detine baza de date unde sunt stocate toate gandurile, vorbele si actiunile tale facute vre-o data in ciclul reincarnarilor tale.

Ritual pentru purificare karmei relationale 

Deci asa cum am spus, ritualul se face intr-o zi de vineri, timp de 6 saptamani (deci 6 vineri le rand). Ai nevoie de 3 lumanari albe care se vor aseza in forma de triunghi.

Se ung lumanarile cu ulei de masline si se aprind pe rand in felul urmator:

Prima lumanare care se aprinde este consacrata lui Chamuel si ea se aseaza in partea din stanga jos a triunghiului. A doua lumanare care se aprinde este consacrata lui Yeliel si se aseaza in partea din dreapta jos a triunghiului.

A treia lumanare cand o aprinzi iti exprimi clar intentia pentru ce fac acest rituala; de purificarea karmei negative, de vindecare a unei relatii, de a atrage un partener, colaborator, etc. si lumanarea se aseaza in varful triunghiului. Intentia ramane aceeasi pe parcursul celor 6 saptamani.

Apoi se face o rugaciune catre cele doua entitati de lumina cu propriile cuvine sau ceva de genul acesta:

Te invoc pe tine Chamuel inger al iubirii si pe tine Yeliel inger al purificarii si va rog faceti din mine un vas al iubirii din care sa se reverse lumina catre persoana X si ea la randul ei sa fie un vas al armoniei. 

Lasi lumanarile sa arda pana la capat. In cea de-a 6 saptamana, faci ceva in plus si anume: scri  pe o foaie de hartie scopul pentru care faci ritualul si picuri de la fiecare lumanare cate o picatura de ceara pe hartia respectiva, apoi la final dupa ce s-au consumat lumanarile,  ii dai foc si cenusa o lasi sa o imprastie vantul.

Cu aceste entitati de lumina poti lucra si zilnic fara a face un ritual cu ele. Poti sa-i chemi pe amandoi sau doar pe unul si sa le ceri sa iti vindece relatiile de orice fel, sa te ajute sa te impaci cu cineva cu care esti certat, sa indepartezi tristete, etc.

Sursa: Risvan Vlad Rusu

4.3/5 - (6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!