Ritual pentru imbunatatie unei afaceri care merge prost

Ritual pentru imbunatatie unei afaceri care merge prost

Acest ritual se incepe intr-o zi de VINERI si se va face timp de 9 zile la rand. Pentru acest ritual ai nevoie de o lumanare verede, deci in total 9 lumanari verzi pentru cele 9 zile de ritual. Lumanarile trebuie sa fie noi. Ritualul trebuie facut de fiecare data in acelasi loc. Schimband locul mereu unde faci ritualul, risti sa bulversezi energiile, ceea ce va submina eficacitatea ritualului.

Daca nu ai lumanare verde poti folosi o lumanare alba. Nu inlocuiesti o culoare cu alta. Doar albul poate inlocui celelalte culori. Ideal ar fi ca luna sa fie in crestere cand incepi sa faci ritualul.

In timp ce faci ritualul poarta haine lejere, sa nu fie excesiv de stramte. Hainele stramte impiedica fluxul psihic.

Nu rosti mecanic formula magica de mai jos sau psalmul, pune pasiune, sentiment, emotie in cuvintele tale. Emotiile puternice si rostirea lor vibranta confera o forta inimaginabila ritualului.

Ritual pentru imbunatatie unei afaceri care merge prost

Dupa ce te-ai spalat si esti curat, cu haine curate, fara nervi, stres, draci, spume si fara graba incepi sa faci ritualul. Stai cu fata catre est cand faci ritualul. Estul este punctul cardinal de unde vine cea mai multa energie si ajuta la indeplinirea scopului tau. Incepi sa ritualizezi lumanarea prin a o unge cu: ulei de masline, mir, ulei de la maslu ce ai tu prin casa. Iti pui intentia ta, ce vrei sa obti cu acest ritual pentru afacerea ta. Cu un ac, pix scri dorinta ta pe lumanare; exemplu: succes in afaceri, afaceri profitabile, profit, clienti, etc. In timp ce ungi lumanarea focalizeaza-ti atentia asupra scopului pentru care aprinzi lumanarea. Daca iti lasi gandurile sa zboare liber, sansele de a atinge telul propus se reduce considerabil.

Cel mai important lucru in aprinderea lumanarilor este actul magic al transferarii dorintei dinspre constiinta ta inspre constiinta universala prin intermediul lumanarii. Lumanarea joaca rol de canal, de intermediar intre dorinta ta si indeplinirea ei, lumanarea este legatura dintre constiinta ta si o instanta superioara.

Atata timp cat vei crede ca lumanarea te va ajuta, vei reusi.

Binecuvanteaza lumanarea dupa ce ai scris scopul pe ea si ai uns-o, spui asa:

Curatata si binecuvantata esti!

Lasa-ma sa ma bucur de ajutorul tau! 

Aprinde lumanarea verde dupa ce ai ritualizat-o si apoi inchizi ochii pentru cateva clipe. Iti imaginezi o multime de clienti, pacienti noi care cauta serviciile tale, produsele tale, cum acei oameni cumpara cu bucurie de la tine si sunt satisfacuti de produsele sau serviciile pe care tu le oferi.

Apoi rostesti de 6 ori urmatoarea invocare:

Verdele este culoarea cresterii,

Aceasta lumanare este calea mea catre afaceri mai bune, mai prospere si de succes.

Mare este speranta mea.

Afaceri mai multe si mai profitabile vin acum in viata mea.

Clientii / pacientii cumpara cu bucurie produsele, serviciile pe care eu le ofer. 

Caci aceasta lumanare le arata calea.

Daca nu rezonezi cu aceasta invocare poti citi psalmul 26 o singura data sau poti face si invocarea si sa citesti si psalmul 26. Lasi lumanarea sa arda pana la final.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!