Ritual pentru deblocarea chakrelor

Ritual pentru deblocarea chakrelor si a tuturor aspectelor din viata care tin de ele

Un ritual care curata, purifica, deblocheaza fiecare chakra in parte si toate aspectele din viata ta care tin de fiecare chakra in parte.

Ritual pentru deblocarea chakrelor

Ritualul il faci cu fata la rasarit, la est pentru ca de acolo vine energia cea mai puternica. Pentru acest ritual ai nevoie de 7 lumanari colorate in culorile chakrelor, ROGVAIV si o a 8-a lumnare de culoare alba. Deci lumanarile vor fi una rosie, una portocalie, una galbena, una verde, una albastra, una indigo si una violet.

Asezi lumanarile colorate intr-un cerc in ordinea culorilor chakrelor, iar pe cea alba o pui in mijloc. Incepi sa aprinzi lumanarile de la cea rosie corespunzatoare chakrei 1.

La fiecare lumanare cand o aprinzi spui asa:

Consacru aceasta lumanare pentru curatarea, purificarea, deblocarea primei chakre a mea si a tuturor aspectelor din viata mea care tin de chakra 1. Te invoc pe tine Arh. Mihail si te rog sa cureti, sa purifici, sa anihilezi toate cauzele subtile ale suferintelor mele stiute sau nestiute, cunoscute sau necunoscute de mine de la acest nivel. Multumesc.

Consacru aceasta lumanare pentru curatarea, purificarea, deblocarea  chakrei doi si a tuturor aspectelor din viata mea care tin de chakra 2. Te invoc pe tine Arh. Mihail si te rog sa cureti, sa purifici, sa anihilezi toate cauzele subtile ale suferintelor mele stiute sau nestiute, cunoscute sau necunoscute de mine de la acest nivel. Multumesc.

Continui cu lumanarea galben pentru chakra 3 si tot asa pana aprinzi toate lumanarile colorate pentru fiecare chakra in parte. Lumanarea alba din mijloc o consacrii celor 4 Arhangheli ai manifestarii: Rafael, Gabriel, Mihael, Uriel.

  • Rafael este Arh. Estului si al elementului aer. Ingerul vindecarilor, al iertarii, controleaza mintea, da la o parte starile de anxietate, grijile excesive, agitatia, angoasele, ingerul banilor, vindeca relatia cu banii, este coordonatorul psihologilor si al psihiatrilor, este coordonatorul asupra imaginii corporale, este cel care ne asista in dezvoltarea unei imagini sanatoase de sine si a unei stime de sine imbatabile.
  • Gabriel este Arh. Vestului si al elementului apa. Este ingerul darurilor materiale si spirituale, este un mesager divin, aduce mesaje, anunta, transmite mesaje, coordonatorul serviciilor de posta, curierat, de transmisie de informatii sub orice forma, coordoneaza emotiile, este inger al iubirii, al fericirii si al indragostirii.
  • Mihael este Arh. Sudului si al elementului foc. Este ingerul care taie raul, indeparteaza entitatile negative, coordoneaza tot ce tine de actiune, de miscare, de sport, pasiune si implicare. Este coordonatorul competitiilor sportive, al actiunii concentrate, te ajuta sa te focalizezi, este ingerul memoriei, este cel care te ajuta sa ti minte, sa-ti aduci aminte, mentine in stare buna mintea la toate varstele, ingerul protectiei, ingerul care se ocupa cu operatiile medicale si tot ce tine de taiere.
  • Uriel este Arh. Nordului si al elementului pamant. Este inger al recoltelor, protectorul animalelor, al padurilor, al plantelor, coordoneaza miscarile pamantului (cutremurele), este ingerul prosperitatii, al banilor, al afacerilor, al negotului, al negustoriei.

Faci o rugaciune personala catre ei. Mai jos ai un exemplu de rugaciune catre ei.

“Te invoc pe tine Arh. Rafael, coordonator al elementului aer, pe tine Arh. Gabriel, coordonator al elementului apei, pe tine Arh. Mihael, coordonator al elementului foc si pe tine Arh. Uriel, coordonator al elementului pamant si va rog sa curatati, sa purificati, sa echilibrati, sa deschideti la capacitate maxima toate cele 7 chakre ale mele si sa curatati si purificati toate aspectele din viata mea care tin de fiecare chakra in parte. Va rog sa vindecati de la toate cele 7 nivele energetice  ale fiintei mele orice fel de urme ramase in urma anihilarii cauzelor subtile ale suferintelor mele cunoscute sau necunoscute, stiute sau nestiute de mine. Multumesc” 

Lasi aceste lumanari sa arda pana la final. Acest ritual cu lumanari este foarte puternic si deblocheaza toate chakrele si tot ce tine de ele. Lumanarea este simbolul Luminii divine. Intentia este cea mai puternica energie creatoare din Univers.

Acest ritual il puteti face ori de cate ori va simtiti blocati in orice domeniu al vietii, cand aveti vre-o boala, vre-o suferinta, cand simtiti ca nu sunteti ok.

Sursa: Risvan Vlad Rusu

5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!