Ritual pentru atragerea banilor cu Kamea lui Jupiter

Ritual pentru atragerea banilor cu Kamea lui Jupiter

Ritual pentru atragerea banilor cu Kamea lui Jupiter

Joi este ziua lui Jupiter. Jupiter este planeta prosperitatii si a abundentei, dar mai este si planeta sanatatii si a vindecarii. este principalul simbol al bogatiei, norocului, sansei si a abundentei. Culoarea planetei Jupiter este culoarea albastra. Kameea lui Jupiter conecteaza la energia planetei Jupiter la entitatiile coordonatoare ale planetei, cum ar fi: Bethor care este spiritul planetei Jupiter si la Jophiel inteligenta planetei Jupiter  si altele.

Ritual pentru atragerea banilor cu Kamea lui Jupiter

  • o moneda de argint
  • o lumanare albastra si una verde
  • tamaie
  • cristale albastre obtional
  • kamea lui Jupiter

Poarta haine albastre sau obiecte vestimentare de culoare albastra (o bluza, o esarfa, etc. ceva). Fa ritualul la rasaritul soarelui sau la amiaza sau daca sti la ora lui Jupitert. Exista o aplicatie gratuita pe care poti sa o descarci pe telefon si astfel afli care este ora lui Jupiter. Creezi un mic altar, pui un material albastru pe masa sau unde il faci tu, cristale albastre, o lumanare albastra si una verde.

Lumanarea albastra conecteaza la energia plenetei Jupiter, iar lumanarea verde la energia banilor.

Clar ai nevoie de kamea lui Jupiter. Vei desena Kamea pe un pergament, foaie de hartie de culoare galbena cu cerneala albastra aceasta kamee a lui Jupiter. Este cea din imaginea de mai sus.

Dupa ce ai desenat kameea lui Jupiter cu mana ta, pe o foaie de hartie galbena si cu cerneala albastra, pui o moneda de argint in mijlocul kameiei si indoaie toate colturile hartiei in jurul ei, tindndu-l deasupra fumului de tamaie. A tine talismanul in acest mod deasupra fumului de tamaie se numeste fumigatie si are rolul de a purifica, curata talismanul si incarcarea lui pentru magie.

Acum spune ferm cu un ton ca de comanda urmatoarele cuvinte:

“AGLA, ADONAI, MERLOY, SABAOTH, asa va fi cum cred eu.”

Acum pune talismanul cu moneda impaturita intr-un sertar. Repeta acest ritual joia urmatoare, folosind aceeasi kamee si moneda. In dimineata de vineri din a doua saptamana, recupereaza moneda de argint si poart-o cu tine peste tot.  Bogatia va incepe sa reverse asupra ta.

Ritualul este facut joia si dureaza 2 saptamani. Lumanarile se lasa sa arda pana la capat. Saptamana urmatoare ai nevoie de alte lumanari.

4.5/5 - (8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!