Ritual pentru a salva o casnicie pe cale sa se destrame, pentru o casnicie fericita si pentru a atrage persoana de sex opus

Ritual pentru dragoste

Va propun 3 ritualuri pentru 3 situatii pe care le tot intalnesc in terapie.

Ritual pentru dragoste

Ritual pentru a pastra o casnicie fericita

Acest ritual este pentru a pastra fericirea in casnicia ta. Ritualul se incepe intr-o zi de VINERI si se face timp de 9 zile la rand. Pentru acest ritual ai nevoie de o lumanare verde, deci 9 lumanari verzi pentru cele 9 zile de ritual.

Lumanarile trebuie sa fie noi. Ritualul trebuie facut de fiecare data in acelasi loc. Schimband locul mereu unde faci ritualul, risti sa bulversezi energiile, ceea ce va submina eficacitatea ritualului.

Daca nu ai lumanare verde poti folosi o lumanare alba. Nu inlocuiesti o culoare cu alta. Doar albul poate inlocui celelalte culori. Ideal ar fi ca luna sa fie in crestere cand incepi sa faci ritualul.

In timp ce faci ritualul poarta haine lejere, sa nu fie excesiv de stramte. Hainele stramte impiedica fluxul psihic.

Nu rosti mecanic formula magica de mai jos sau psalmul, pune pasiune, sentiment, emotie in cuvintele tale. Emotiile puternice si rostirea lor vibranta confera o forta inimaginabila ritualului.

Dupa ce ti-ai facut dus, ti-ai pus haine curate, intr-o stare de liniste si pace fara nervi, spume, draci, stres, graba incepi ritualul. se incepe prin a ritualiza lumanarea prin ungerea ei cu ulei de masline, mir, ulei de la maslu, ce ai prin casa.

Cu un ac, pix scri dorinta ta pe lumanare. In timp ce ungi lumanarea focalizeaza-ti atentia asupra scopului pentru care aprinzi lumanarea. Daca iti lasi gandurile sa zboare liber, sansele de a atinge telul propus se reduce considerabil.

Cel mai important lucru in aprinderea lumanarilor este actul magic al transferarii dorintei dinspre constiinta ta inspre constiinta universala prin intermediul lumanarii. Lumanarea joaca rol de canal, de intermediar intre dorinta ta si indeplinirea ei, lumanarea este legatura dintre constiinta ta si o instanta superioara.

Atata timp cat vei crede ca lumanarea te va ajuta, vei reusi.

Binecuvanteaza lumanarea dupa ce ai scris scopul pe ea si ai uns-o, spui asa:

Curatata si binecuvantata esti!

Lasa-ma sa ma bucur de ajutorul tau! 

Cu fata catre est aprinzi lumanarea si spui de 6 ori urmatoarea invocare:

 “Pentru casnicia aceasta fericita, iti sunt recunoscator,

Pentru armonia aceasta sunt fericit.

Da-ne, o, Tu cel care unesti intru fericire o dragoste mai mare implinita.” 

Daca nu rezonezi cu aceasta invocare poti citi psalmul 139 o singura data sau poti sa spui si invocarea si sa citesti si psalmul. Lasi sa arda lumanarea pana la final.

Ritual pentru a salva o casnicie pe cale sa se destrame

Acest ritual este pentru a salva o casnicie pe cale sa esueze. Daca ceva nu functioneza tocmai bine in relatia ta de cuplu si nu vrei sa divortezi, vrei sa mai acorzi o sansa relatiei atunci fa acest ritual. Ritualul se face intr-o zi de VINERI si se face timp de 9 zile la rand. Pentru acest ritual ai nevoie de o lumanare alba, deci 9 lumanari albe pentru cele 9 zile de ritual.

Dupa ce ti-ai facut dus, ti-ai pus haine curate, intr-o stare de liniste si pace fara nervi, spume, draci, stres, graba incepi ritualul. se incepe prin a ritualiza lumanarea prin ungerea ei cu ulei de masline, mir, ulei de la maslu, ce ai prin casa. Imagineaza-ti un cerc de lumina albastra in jurul tau si al partenerului / partenerei tale. Apoi rosteste de 6 ori urmatoarea invocare:

“O Stapana a armoniei, asculta ruga mea.

Ajuta-ma pe mine in aceasta situatie.

Vindeca a noastra casnicie, da-ne binecuvantarea Ta.

Priveste asupra noastra cu blandete si da-ne dragostea care ne-a lipsit inainte.”

Daca nu rezonezi cu aceasta invocare poti citi psalmul 140 o singura data sau poti sa spui si invocarea si sa citesti si psalmul. Lasi sa arda lumanarea pana la final.

Ritual pentru a atrage o persoana de sex opus

Daca esti singura sau singur si vrei sa-ti gasesti un partener / partenera acest ritual este pentru tine. Ritualul se face intr-o zi de VINERI seara, cu cat mai tarziu cu atat mai bine si se face timp de 9 zile la rand. Pentru acest ritual ai nevoie de o lumanare aurie, deci 9 lumanari auri pentru cele 9 zile de ritual.

Dupa ce ti-ai facut dus, ti-ai pus haine curate, intr-o stare de liniste si pace fara nervi, spume, draci, stres, graba incepi ritualul. se incepe prin a ritualiza lumanarea prin ungerea ei cu ulei de masline, mir, ulei de la maslu, ce ai prin casa.  Timp de cateva secunde imagineaza-ti persoana asa cum ti-o doresti tu, neputand rezista avansurilor tale. Dupa aceea spui de 6 ori urmatoarea invocare:

“Mie nu imi poti rezista, atractia mea este prea mare.

De mine te indragostesti, prins(a) de puterea si de chemarea mea.” 

ATENTIE: nu faci acest ritual daca tu est indragostit de o persoana si acea perosana nu raspunde sentimentelor tale, nu vrea sa fie intr-o relatie cu tine. Ii incalci liberul albitru si vei fi pedepsit si iti asumi acest lucru. Iti imaginezi o persoana ideala, imagineaza-ti persoana asa cum ai vrea tu sa atragi in viata ta.

Daca nu rezonezi cu aceasta invocare poti citi psalmul 140 o singura data sau poti sa spui si invocarea si sa citesti si psalmul. Lasi sa arda lumanarea pana la final.

5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!