Ritual pentru a alunga saracia

Ritual pentru a alunga saracia

Ritual pentru a alunga saracia

Fiind un  ritual de “alungare” ar fi ideal ca el sa fie facut cand luna este in descrestere, atunci va avea o putere mai mare.

Ritual pentru a alunga saracia

Pentru acest ritual ai nevoie de: un pahar cu apa si o singura moneda cu valoare de: 1, 10, 100, valuta o alegi singur. Vrei sa faci mai multe amulete, pui mai multe pahare cu apa si monede.

Se pune moneda in pahar cu cifra in sus si se toarna apa cam de 3 degete. Ti paharul cu ambele maini si spui de 3 ori urmatoarea fraza:

“Cand apa se va evapora, saracia va pleca din viata mea.” 

Fa semnul crucii pe deasupra paharului de 3 ori, apoi spune rugaciunea Tatal nostru de 3 ori. Apoi pui paharul pe pervazul ferestrei si-l lasi acolo pana cand apa se va evapora in intregime din pahar. Astfel moneda va fi incarcata cu energia soarelui si a lunii. Apa are capacitatea de memorare a ceea ce spui si de transmisie a ceea ce a memorat.

Va dura ceva timp pana cand apa se va evapora in intregime din pahar, dar rezultatul va fi uimitor. Asa ca merita sa astepti.

Cand apa s-a evaporat, poti lua moneda si o poti purta ca pe o amuleta in portofel, in buzunar, in seiful cu bani, acolo unde ti tu banii, langa casa de marcat la firma  sau unde crezi tu de cuvinta ca ti-ar fi de folos.

4.4/5 - (10 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!