Ritual la ziua de nastere

Ritual la ziua de nastere

Ritual la ziua de nastere

De ce sa faci un ritual la aniversare?

Pentru ca energia din ziua ta de nastere este de partea ta intr-un mod mult mai vizibil decat de obicei.
De la ziua zilei tale de nastere pana la trei luni mai tarziu aceasta energie te inconjoara. De aceea, este momentul perfect pentru a incepe proiectele pe care vrei sa le realizezi.
Energia in ziua in care te-ai nascut este foarte puternica si este un moment foarte bun pentru TINE sa-ti setezi obiective pentru anul care urmeaza, sa-ti pui dorinte, sa faci ritualuri, sa ceri daruri, haruri, abilitati, virtuti, etc. Pentru tine sunt deschise toate canalele de comunicare cu divinitatea.

Ritual la ziua de nastere

Cu o zi inainte de ziua ta, fa un ceai cu mar, cuisoare (cati ani implinesti atatea cuisore pui) scortisoara, menta sau orice ai la indemana.
Se fierbe apa si se acopera, se lasa sa se raceasca pana a doua zi. In ziua zilei tale de nastere, aprinde o lumanare cand te trezesti. Imbraca-o cu ulei de scortisoara, ideal pentru succes, bani. Aprinde-o cu intentia, de a-ti multumi pentru inca un an de viata ta si de a cere universului noi dorinte pentru noul tau an.
Vizualizati norocul – abundenta –  iubirea – viata asa cum ti-o doresti tu la toate capitolele vietii tale.  Fa un dus normal si toarna pe tine acel ceai pe care l-ai pregatit cu o zi inainte. Fara sa te imbraci, scrii pe hartie, trei lucrari, trei obiective pe care vrei sa le indeplinesti in anul care urmeaza, cat mai detaliat. Fiecare obiectiv il scri pe cate o hartiuta. Lasa acele cele 3 hartii, sub lumanarea pe care ai aprins-o sau ia-le cu tine toata ziua.
Noaptea, pune-le sub pernă si dormi cu ele. Ziua ia-le cu tine sau lasa-le intr-un loc special si magic, stiut doar de tine, poate fi pe altarul tau.
Cand o dorinta, este indeplinita, conform zodiei tale fa ceva.
Daca semnul tau este de apa, mototoleste hartia cu dorinta indeplinita,  fa-o ca o minge si arunca-o intr-un rau sau mare, un parau, etc. Mulțumind pentru realizare scopului.
Daca semnul tau este aer, aprinde tamaie, un betisor parfumat care iti place si pune cenusa rezultata pe hartiea cu scopul indeplinit si apoi impaturest-o cu cenusa inauntru si mergi intr-o zona naturala, intr-un parc afara, in gradina, pe un camp deschis, la munte si arunca cenusa in aer.
Daca semnul tau este pamant, ingroapa-l in gradina ta sau intr-un ghivezi.
Daca semnul tau este foc, arde-l.
Fa acelasi lucru atunci cand celelalte obiective sunt indeplinite.

Ingerul Protector Dupa Ziua de Nastere

Pentru cei nascuti:

Duminica  ingerul pazitor este arhanghelul Mihail, chakra corespondenta este chakra 1 iar piatra protectoare este ochiul de tigru sau hematitul.

Luni  ingerul pazitor este  arhanghelul Gabriel , chakra corespondenta este chakra 2 iar piatra protectoare este citrinul , carneolul sau topazul auriu.

Marti  ingerul pazitor este arhanghelul Camael , chakra corespondenta este chakra 3 iar piatra protectoare este piatra soarelui, chihlimbarul sau citrinul galben.

Miercuri  ingerul pazitor este arhanghelul Rafael , chakra corespondenta este chakra 4 iar piatra protectoare este aventurinul , cuartul roz sau smaraldul.

Joi  ingerul pazitor este arhanghelul Metatron , chakra corespondenta este chakra 5 iar piatra protectoare este lapis lazuli, turcoaza sau acvamarinul.

Vineri  ingerul pazitor este arhanghelul Uriel , chakra corespondenta este chakra 6 iar piatra protectoare este ametistul , fluoritul sau azuritul.

Sambata  ingerul pazitor este arhanghelul Cassiel , chakra corespondenta este chakra 7 iar piatra protectoare este cuartul de stanca sau diamantul.

5/5 - (3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!