Ritual de scadere in greutate cu ajutorul elementului foc

Ritual de scadere in greutate cu ajutorul elementului foc

Oricate diete ai tinut ai observat ca ai slabit pana la un punct si dupa aceea nu ai mai dat nici un gram jos. Odata intrerupta dieta corpul revine imediat la greutatea avuta inainte de dieta. Corpul nostru tine mine greutatea pe care am avut-o. Nu putem sa eliberam kilogramele in plus pentru ca avem foarte multe programe mentale care ne saboteaza. Avem o stima de sine scazuta, un respect de sine scazut, nu avem incredere in noi, ne simtim vinovati, frustrati, nemultumiti, rusinati, tot timpul ti se spune ca nu esti in stare de nimic, nu esti capabil sa faci ceva, nu vezi cum arati, te-ai ingrasat, etc.

Elementul foc a fost si este folosit dintodeauna in ritualuri si este tot timpul prezent. Focul in cazul nostru semnifica actiune, miscare, energia, vitalitate, cheful de a face ceva, capacitatea de a depasi lenea, determinare sa incepi sa faci ceva, vointa, arderea, indepartarea, eliberarea, topirea, purificarea, curatarea, eliminarea, etc. Focul este singurul element transformativ care cumva poate sa modifice, sa transforme, sa remodeleze totul.  Orice intra in contact cu focul nu mai este la fel, este schimbat, este transformat, remodelat.

Arhanghelul Mihail este coordonatorul elemenetului foc. Atunci cand vrem sa remodelam corpul nostru este bine sa lucram si cu Arh. Mihail cand aprindem o lumanare.

Ritual de scadere in greutate

Tot ceea ce ai nevoie pentru acest ritual sunt 3 lumanri albe pe care le asezi in linie dreapta in fata ta. Stai cu fata catre est si incepi sa prinzi aceste lumanri.

Deschizi un portal:

“Invoc acum si aici toate fiintele de lumina care vor, pot si trebuie sa ma ajute, sa ma ghideze, sa ma sustina, sa lucreze prin mine pentru a deschide un portal de lumina astfel incat sa ma pot intoarce in flux, pentru a-mi manifesta corpul perfect si greutatea perfecta.” 

Incepi sa aprinzi prima data lumanare din mijloc. Ea reprezinta toate blocajele tale, toate limitarile tale, toate programele tale limitative, tot ce crezi tu rau despre tine, tot ce gandesti, vorbesti si vizualizezi rau despre tine, tot ce au spus altii rau despre tine, toate criticile care ti s-au adus, etc. Dupa ce ai aprins-o te uiti in flacara ei si spui:

“Invoc acum si aici toate fiintele de lumina care vor, pot si trebuie sa ma ajute, sa ma sustina, sa lucreze prin mine, sa eliberez tot ce face ca corpul meu sa acumulee kilograme in plus. Am intentia sa ma eliberez aici si acum de: toata ura, toate frustrarile, toata furia, vinovatia, rusinea, nemultumirile, criticile, toata neincrederea, lipsa de iubire, neacceptarea, lipsa respectului de sine, toate blocajele, limitarile, credintele false, convingerile limitative, ma eliberez de absolut tot ce face ca corpul meu sa nu mai aiba greutatea perfecta, sanataea perfecta, armonia perfecta, echilibrul perfect, formele perfecte. Am intentia ca corpul meu sa fie suplu, armonios si sanatos.  Multumesc!”

Inchizi ochii pentru 1-2 minute si vizualizezi cum toate aceste emotii distructive, limitari, etc. iti paresesc corpul, structurile, ca o energie neagra, un fum negru care se indeparteaza de la tine.

Aprinzi lumanarea din stanga care reprezinta originea fiecarui blocaj, convingere limitativa, emotie distructiva, programe negative. Ex. originea neiubirii de sine, originea frustrarilor, neiertarilor de sine etc. te uiti la flacara lumanarii si spui:

“Am intentia sa eliberez aici si acum toate originile tuturor limitarilor mele, tuturor emotiilor negative, blocajelor, programelor mentale, comportamentale, etc. indepartez toate acestea acum, indepartez toate acestea acum, indepartez toate acestea acum. Acum sunt eliberata, echilibrata, purificata, in armonie cu corpul meu, cu iubirea divina. Multumesc!”

Inchizi ochii pentru 1-2 minute si vizualizezi cum esti in armonie cu corpul tau, ca esti echilibrat, purificat.

Aprinzi lumanarea din dreapta – care reprezinta imaginea ta perfecta, silueta ta perfecta, corpul tau pefect, armonios, suplu si asa cum vrei tu sa arati. Dupa ce ai aprins-o te uiti in flacara ei si spui:

“Corpul meu este suplu, are greutatea perfecta, este armonios, atragator, sanatos, echilibrat, purificat, tanar, este in armonie perfecta cu divinitatea. Multumesc!”  

Invoca cu cuvintele tale si cei 4 Arhangheli coordonatorii ai elementelor si cere-le sa echilibreze elementele din corpul tau, pentru ca si acesta poate fi un motiv pentru care corpul tau sa acumuleze grasime, kilograme in plus, toxine, metale grele, etc. Cei 4 Arhangheli sunt: Rafael, Gabriel, Mihael si Uriel.

Nu uita ca prin intentie sa inchizi portalul pe care l-ai deschis.

Ritual de scadere in greutate

Faci acest ritual cel putin 21 de zile zilnic. Ideal ar fi sa-l incepi cand luna este in descrestere, are efect mai rapid, intr-o zi de sambata. Sambata apartine planetei Saturn care este responsabila cu stagnarea, reducerea, eliminarea, este o zi buna pentru ritualuri magice.

4.5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!